Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Βασανισμένα παιδιά διασώζονται κάτω από το Central Park

Διόνιος: Ο δημοσιογράφος Timothy Charles και οι διασώσεις παιδιών ...
Report 19/4/2020
μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Ο Τίμοθυ Τσαρλς Χόλμσεθ, μέλος του Ειδικού Τμήματος του Πενταγώνου κατά της Παιδοφιλίας μας κάνει μια σχετική ενημέρωση:
Μέχρι τώρα 35.000 έχουν διασωθέι από υπόγεια καταφύγια και βάσεις σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πηγές μου, ο αριθμός αυτός έχει ανέλθει στα 50.000
Φέρνουν παιδιά στις σκηνές που έχουν στηθεί στο Central Park γι αυτό τον σκοπό, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Μωρά και παιδιά πεθαίνουν μόλις βγουν στην επιφάνεια. Αυτό πρέπει να έχει να κάνει με το οξυγόνο. Δεν πεθαίνουν όλα, αλλά πολλά από αυτά. Επίσης ένα θέμα είναι, ότι τα παιδιά δεν μπορούν να εκτεθούν αμέσως στον ήλιο δεδομένου ότι ζούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα υπόγεια. Εϊναι κάτι που τα σκοτώνει. Έτσι γίνονται προσπάθειες να κατέβουν οι αναπνευστήρες κάτω αλλά πρέπει πρώτα να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση. Πρέπει να δοθεί η κατάλληλη φροντίδα στα παιδιά αυτά, πριν τα ανεβάσουν επάνω.
Υπάρχουν τούνελ κάτω από ολόκληρη τη χώρα και ο Στρατός έχει αναλάβει πλήρη δράση. Δώστε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στους σεισμούς που γίνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας. Δεν πρόκειται για κανονικούς σεισμούς αλλά για ανατινάξεις των καταφυγίων αυτών. Υπάρχουν πολύ περισσότερα τούνελ από αυτά που έχουν ανακονωθεί. Από το Ειδικό Τμήμα του Πενταγώνου κατά της Παιδοφιλίας, έχουμε ανακαλύψει πολύ περισσότερα.
Για την ώρα, αν ανακοινώσουμε όλα όσα ανακαλύπτουμε για τα παιδάκια αυτά, θα πυροδοτήσουμε εξεγέρσεις. Και είναι ένα θέμα παγκόσμιο. Σύντομα όμως θα γίνουν και αυτές οι αποκαλύψεις. Γνωρίζουμε ακριβώς πώς έκαναν ό,τι έκαναν και πρέπει να γνωρίζετε πως όλο αυτό που λαμβάνει χώρα είναι μία Στρατιωτική Επιχείρηση.

Για όσους ισχυρίζονται πως μόνο το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι αρμόδιο για τέτοια θέματα, σας λέω ότι σας εξαπατούν. Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, άρα ο Στρατός έχει πλήρη αρμοδιότητα όλων αυτών των επιχειρήσεων. Ο Πρόεδρος έχει το γενικό πρόσταγμα στον Στρατό και εκτελεί στρατιωτικές ενέργειες. Δεν πρόκειται να σταλούν πράκτορες του FBI στα τούνελ. Οι τύποι αυτοί εκεί κάτω έχουν ειδική εκπαίδευση και δεδομένου του πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλληλοσκοτώνονται μεταξύ τους.
Να προσευχόμαστε για τους στρατιώτες μας, τον Πρόεδρό μας και γι αυτά τα μωράκια.
Ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα τούνελ. Μίλησα για 50.000 παιδάκια αλλά θα υπάρξουν πολύ περισσότερα.
Όλα αυτά τα τούνελ δεν είναι απαραίτητα χαρτογραφημένα ούτε αναφέρονται σε χάρτες. Υπάρχουν τούνελ που ανακαλύφθηκαν και είχαν δημιουργηθεί από τις τοπικές κυβερνήσεις…
Κλείνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα νικήσουμε.
Ο Πρόεδρος Τραμπ που έχει το γενικό πρόσταγμα, οι στρατηγοί μας, η Πρώτη Κυρία αλλά και πολλοί άλλοι, γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Πάψτε να ακούτε όλους αυτούς που σας λένε ότι κάποιοι σας πουλάνε ψεύτικες ελπίδες.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
YouTube8:41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα