Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Γιουχάν: Χωρίς «δεύτερο κύμα» πανδημίας, γιόρτασαν το Χαλοουίν!

 


Με ένα μόλις διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, η πόλη Γιουχάν της Κίνας απ’ όπου ξεκίνησε η “πανδημία”, δείχνει να έχει μπει σε μια… “κανονική” κανονικότητα και μάλιστα έκανε και μεγάλο εορτασμό με θέμα το Χαλοουίν

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε σε ένα λούνα παρκ στη Γιουχάν για να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση αποκριών λιγότερο από ένα χρόνο αφότου η κινεζική πόλη έγινε διαβόητη ως το επίκεντρο της πανδημίας κορονωϊού.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν μια παρέλαση στο λούνα παρκ Happy Valley Wuhan την Πέμπτη το βράδυ, με την οικονομία της Κίνας να ξαναζωντανεύει, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου υποφέρει από ιστορική ύφεση.

Άλλοι με μάσκες, άλλοι αντάλλασσαν τις “τρομακτικές θεματικές” μάσκες, και δεν υπήρχε κανένα σημάδι κοινωνικής απόστασης ποζάροντας μαζί για φωτογραφίες και στην ουρά για να δουν μια παράσταση.


Καθώς αρκετές ευρωπαϊκές χώρες κάνουν λόγο για δεύτερο κύμα πανδημίας και παίρνουν νέα μέτρα  κλειδώματος, η ζωή επιστρέφει σταδιακά στο φυσιολογικό στη Γιουχάν, το μέρος απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.

Στις ΗΠΑ και ενόψει εκλογών, επίσης λένε ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν, ενώ η Αυστραλία βίωσε απανωτά κλειδώματα και εξαιρετικά αυστηρά μέτρα. Το Ισραήλ ξανακλείδωσε πρώτο και καλύτερο, κι απ’ όλο το «δεύτερο κύμα» η Κίνα μοιάζει να εξαιρείται… πανηγυρικά μάλιστα!

Το γεγονός εύλογα γεννά ερωτήματα για το πως η Κίνα κατάφερε να μην έχει “δεύτερο κύμα πανδημίας” ή…. πως κατάφεραν όλοι οι υπόλοιποι να έχουν…

Χτες στην ηπειρωτική Κίνα, καταγράφηκαν μόλις 28 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Μάτζικ!

igata

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα