Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Γινόμαστε η ενσάρκωση τής κυρίαρχης σκέψης μας

 


Ο απλούστερος τρόπος για να κατανοήσετε τον νόμο τής έλξης είναι να παρομοιάσετε τον εαυτό σας με μαγνήτη. Έτσι γνωρίζετε ότι ένας μαγνήτης θα προσελκυστεί σε αυτόν.Είστε ο ισχυρότερος μαγνήτης τού Σύμπαντος! Εμπεριέχετε μία μαγνητική δύναμη ισχυρότερη από ό,τιδήποτε άλλο σε τούτο τον κόσμο, κι αυτή η ασύλληπτη μαγνητική δύναμη εκπέμπεται μέσω των σκέψεων σας.

Σάς έχει τύχει ποτέ να αναλογιστείτε κάτι με το οποίο είστε δυσαρεστημένοι και, όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο χειρότερο να φαίνεται? Αυτό συμβαίνει γιατί όσο εμμένετε σε μία σκέψη, ο νόμος τής έλξης προσελκύει αυτόματα και άλλες όμοιες της. Μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, έχετε προσελκύσει τόσο πολλές όμοιες δυσάρεστες σκέψεις, που η κατάσταση μοιάζει να χειροτερεύει, αν και τίποτα δεν έχει συμβεί. Και όσο πιο πολύ σκέφτεστε την πιθανότητα αυτή, τόσο περισσότερο αναστατώνεστε.

Η ζωή σας σήμερα είναι ο αντικατοπτρισμός τών περασμένων σκέψεων σας. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται όλα τα σπουδαία πράγματα, αλλά και όσα δεν θεωρείτε και τόσο σπουδαία. Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι προσελκύετε αυτά που κατά κύριο λόγο σκέφτεστε, είναι εύκολο να διαπιστώσετε ποιες ήταν οι κυρίαρχες σκέψεις σας στο παρελθόν, σε κάθε τομέα της ζωής σας - και είναι εύκολο γιατί αυτές ακριβώς οι σκέψεις μετατράπηκαν σε εμπειρίες, κοντολογίς στα βιώματά σας. Γινόμαστε η ενσάρκωση τής κυρίαρχης σκέψης μας, προσελκύοντας την ίδια στιγμή πάνω μας αυτό που σκεφτόμαστε πιο έντονα από ο,τιδήποτε άλλο. 💜

John Assaraf


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα