Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Είναι η αγάπη που μετράει, όχι η γυναίκα ούτε ο άνδρας




Αν ρωτήσετε έναν άνδρα τι τού αρέσει σε μία γυναίκα, θα σάς απαντήσει το στήθος της, ή οι γάμπες της, ή το στόμα της, τα μαλλιά της, τα μάτια της... Ναι, η φύση χρησιμοποιεί αυτά τα ελκυστικά "σημεία" για να αποφύγει την εξαφάνιση τού ανθρώπινου είδους. Αλλά τα "σημεία" δεν είναι παρά το πρόσχημα, και οι ερωτευμένοι δεν ξέρουν ότι στην πραγματικότητα, αυτό που τούς ελκύει είναι κάτι το μυστηριώδες που βρίσκεται πιο πέρα από τα "σημεία", μία εκπόρευση, ένα ρευστό, κι όταν δεν υπάρχει πια αυτή η εκπόρευση ή αυτό το ρευστό, δεν νιώθουν να έλκει ο ένας τον άλλον.

Η έλξη δεν εξαρτάται μόνο από τα "σημεία", την ομορφιά, την συμμετρία τού σώματος, αλλά από ένα άλλο στοιχείο, πνευματικό. Αυτό το ρευστό που σάς κάνει ευτυχισμένους, που σάς δίνει την πληρότητα έρχεται από αλλού, δεν το δημιούργησε ένα πρόσωπο, έρχεται από μία πηγή, από έναν Δημιουργό που το μοιράζει. Μάλιστα, είναι η αγάπη που αναζητάτε, δεν είναι ένας άνδρας ή μία γυναίκα.

Η απόδειξη είναι ότι ένας άνδρας εγκαταλείπει την γυναίκα του (ή μία γυναίκα τον άνδρα της) γιατί βρήκε την αγάπη αλλού, σε μία άλλη γυναίκα. Δεν ήταν λοιπόν την γυναίκα που γύρευε, αλλά την αγάπη. Κι αν δεν την βρει ακόμα σε αυτήν την γυναίκα, θα πάει να την αναζητήσει σε μία τρίτη, μια τέταρτη...
Είναι η αγάπη που μετράει, όχι η γυναίκα ούτε ο άνδρας, αν όχι, δεν θα χώριζαν ποτέ. 💜
Omraam Mikhael Aivanhov


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα