Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Βρέθηκε αλλόκοτος μεταλλικός μονόλιθος στη μέση του πουθενά! (ΒΙΝΤΕΟ + ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Όταν το 2001: A Space Odyssey του Stanley Kubrick γίνεται στην πραγματικότητα


Θα θυμάστε τα πρώτα λεπτά του 2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος του Stanley Kubrick, όπου ένας παράξενος μαύρος μονόλιθος εμφανίζεται από το πουθενά στην έρημο και αφήνει έκπληκτους τους πρωτεύοντες ανθρώπους να αναρωτιούνται τι είναι. Σε μια περίπτωση όπου η ζωή μιμείται την τέχνη, μια ομάδα βιολόγων και η τοπική κοινότητα της Utah βρίσκονται στην ίδια θέση. 

Αυτή η ομάδα ειδικών επιστημόνων για την πανίδα της περιοχής ερευνούσαν τα μεγαλοκέρατα πρόβατα της περιοχής, πετώντας με ελικόπτερο, όταν κάποια στιγμή συνάντησαν έναν εντελώς απόκοσμο και μυστήριο μεταλλικό μονόλιθο να εξέχει από έναν βράχο και θυμίζει αυτόν από την ταινία του Kubrick. 

Πρόκειται για μια μεταλλική ράβδο ύψους 3.5 μέτρων περίπου που μοιάζει σα να εμφανίστηκε εκεί από το πουθενά μέσα σε έναν ορμίσκο. Το βίντεο του τοπικού καναλιού της Utah, KSLTV, δείχνει πως σε ύψος φτάνει όσο δύο άνθρωποι. 

Κάναμε πλάκα και λέγαμε εάν ένας από εμάς εξαφανιστεί ξαφνικά, καλύτερα οι υπόλοιποι να τρέξουν για τη ζωή τους. 

Ο ίδιος αναφέρει πως το πιο πιθανό είναι να το τοποθέτησε κάποιος εκεί γιατί δεν υπάρχουν ενδείξεις πως έπεσε ή φύτρωσε στο σημείο, το οποίο μάλιστα, οι τοπικές αρχές κρατούν κρυφή την τοποθεσία του, διότι το μέρος είναι δύσβατο για τον οποιονδήποτε άπειρο περιηγητή προς αποφυγή ατυχημάτων. 

"Υποθέτω πως είναι κάποιο έργο μεταμοντέρνου καλλιτέχνη ή κάποιου που είναι τεράστιος fan του 2001: A Space Odyssey του Kubrick.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου, Bret Hutchings, αστειεύτηκε με το όλο περιστατικό λέγοντας πως η ομάδα των επιστημόνων το διασκέδασε με την ψυχή της αν και ακόμη δεν γνωρίζουν με τι ακριβώς έχουν να κάνουν. 

Η ομοιότητά του όμως με τον μονόλιθο και η απόκοσμη όψη του στη μέση του πουθενά είναι πράγματι κάτι που, χωρίς αμφιβολία, τραβάει τα βλέμματα. 




unboxholics

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα