Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΡΑΝΤΖΟΥ

 

Συμπολίτες μου ,παρακαλώ…Διερχόμεθα εντός  πρωτόγνωρου εθνικού κινδύνου. Ο ασθενής εβρίσκεται επί του ράντζου.Πολλοί ερωτούν: Ηναγκάσθημεν να υπακούσουμεν εις ιατρικάς εντολάς ή άλλως αι ιατροί μας ηναγκάσθησαν να υπακούσουν εις πολιτικάς εντολάς; Neither. Εκαστοι αναγκασθημεν να υπακούσουμεν εις θρησκευτικάς εντολάς. Διότι ο Ελλην,εκ φύσεως,θέσεως και παιδείας, βρίσκεται απέναντι από τον κομουνιστι-ϊκόν κόσμον.

Και εφόσον δεν ημπόρεσε η πατροπαράδοτος φιλοτιμία και αυτοδιάθεσης των συμπολιτών να αλλάξει επί τα βελτίω τα ποσοστά της νόσου εις τον γενικό πληθυσμό, είμεθα αναγκασμένοι να προβώμεν εις σκληράς μεν,αλλά απαραίτητας ιατρικάς μεθόδους προ του τελικού αφανισμού μας.

Σήμερον την δεκάτην  πρωινήν  ανακοίνωσεν  ο υπουργός δημόσιας τάξεως την απαγόρευση των εν ύπαιθρω συγκεντρώσεων πέραν των τεσσάρων ατόμων.  Αρχόμενη τοιαύτη διάταξης  σήμερον  έκτης πρωινής  και το πέρας αυτής ορίζεται την εννάτην νυκτερινήν. 18 Νοεμβρίου, η οποία δύναται να παραταθεί επ’αορίστω. Άι πολύτεκναι οικογενειαι δύναται να φέρουν ειδικόν έγγραφο- διαβεβαίωση της αστυνομικής αρχής  περί της εξ αίματος συγγενείας  των εν ύπαιθρω  περιπατούντων μελών έκαστης.

Απαγορεύεται εις άπαντες η κυκλοφορία μετά την 9ην νυκτερινή και για όσο διαρκεί ο πανδημικός  κομουνιστ-ϊικός κίνδυνος,  εξ Ανατολών προερχόμενος. Πας παραβαίνων τον νόμο, θα υποχρεούται καταβολής προστίμου 3.000 δραχμών Βρυξελλών. (3.000€)  Εξαιρούνται άι λελογισμεναι φυσικαί ανάγκαι  τυχόν τετράποδων κατοικιδίων  (κυνός,γαλής, κλπ)  και αι  κύριοι-δεσπόται των, δύναται όπως  κυκλοφορούν πέριξ τριών οικοδομικών τετραγώνων της κυρίας οικίας τους, έχοντας αποστείλει ηλεκτρονικό στιγμιαίο μήνυμα (SMS)  πιέζοντας το κομβίον αριθμός εξ (6) επί του διεπαφικώς  υπακούοντος τηλεφωνικού  πίνακος  χειρός  και εις χρονικό διάστημα όχι πέραν της μιας ώρας,  προς διάταση ή/και αφόδευση και ανακούφιση εκάστων.

Τα άρθρα 2,5,7,8,15,16,21,22,25,29,33,34,35,38,40,42,44,45,46,48,51,52,53,55,56,59,61,62,63,68,69,74,76,79,80,82,84,86,87,88,89,92,95,97,98,90 και 101. καταργούνται  ως έχουν.

Απαγορεύονται άι εκτεταμέναι πορείαι – συγκεντρώσεις άνω των 30 ατόμων, πέριξ των ανακτόρων και σε απόσταση τριακοσιων μέτρων  από την κατοικία του Αρχοντος και των συν αυτώ  κυβερνόντων. Ειδική άδεια θα προσκομείται εις αστυνομικήν αρχήν ή νοσοκομειακήν, ή αρχιεπισκοπικήν.

Τούται, θα υπάγονται υπό των αστυνομικών οργάνων και καθείς αστυφύλαξ θα έχει και την εποπτείαν  της ειρηνικής πορείας. Άι παράβαται θα τιμωρούνται δια φυλακίσεως μετά  (άνευ) δίκης υπό των εξαιρετικών  δικαστηρίων  της χώρας. Άι οριζόμεναι οδοί, επι των οποίων  δύναται πατώσι αι  ατυχόνται  διαδηλωταί  δημιουργώντες  υπό περιοριστικών μέτρων ειρηνικαί πορείαι  ,θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Αίρεται πασά συνδικαλιστική κίνησης η πράξις. Συμπεριλαμβανομενων και εκείνων που ήρξαν μεν νοητικώς αλλα δεν έχουν ακόμη διατυπωθεί εγγράφως. «Το προλαμβάνειν   προτιμότερο του θεραπεύειν».

Εκαστη εργασιακή σύμβασης μεταξύ εργοδότου και εργαζομένου θα υπόκειται εις την διακριτικήν ευχέριαν και μεγαλοθυμίαν  εκάστου  εργοδότου οποίος  και θα διερευνά ισομερώς  και αναλόγως τα οφέλη και υποχρεώσεις των δυο μερών επ οφελεία της απαραίτητης ευζωίας του  ιδίου αλλά και  δια  την εξασφάλησην  του αναγκαστικού   απλούν  ζειν του δεύτερου.

Ο -εκ φύσεως- εργοδότης δύναται να επιλέγει το βάθος του κατώτατου μισθίου, και ο -εκ φύσεως-  εργαζόμενος δύναται να φαντασιούται  το ύψος των δικών του απολαβών.  Εις πάσαν περίπτωσην, δύναται ο δεύτερος να αρνηθεί την προσφέρουσα θέση ακόμα και αν δεν εξεύρει καλύτερη ,αναλαμβάνοντας  εξ ολοκλήρου την ευθύνη της πλήρωσεως του στομάχου αυτού όπως και των μελών τα οποία  τυχών ευρίσκονται  υπό την στέγην αυτού.

Απαγορεύεται η αυθαιρέτως ανατύπωσης και διάδωσης παντί τρόπω  ψευδών ειδήσεων (fake news)  αφορούσες  τον πραγματικόν κομουνιστ-ϊικόν κίνδυνον. Το καθεστώς, έχοντας τα τεχνολογικά μέσα και όπλα, θα επιτηρεί  νυχθημερόν την ομαλή ροή των ορθών  πληροφοριών και ειδήσεων. Προσωπικός φάκελος δραστηριότητος  απάντων, εις ηλεκτρονικήν μορφήν -θα- δημιουργείται προς έλεγχον και προστασίαν του δημοσίου συμφέροντος. Δειγματοληπτικαί συλλήψεις θα διενεργούνται από κλιμάκια σε βασικές περιοχές της πρωτευούσης και της δευτερευούσης,προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της μολύνσεως εις τον γενικόν πληθυσμόν.

Ητοι σημαίνει ότι  αι ειδήσεις-σχόλια-γνώμαι-αναρτήσεις πάσης μορφής, έγχαρτης, ηλεκτρονικής, ραδιοφωνικής, τηλεοπτικής κλπ  εμπεριέχουσες  ψευδείς πληροφορίες, εγείροντας κίνδυνον  «νοσηροτητος» και φόβου η/και ενθάρρυνσης προς  αναδιατύπωσην  η/και εις ανυπακοήν, υπόκεινται  εις πλήρην λογοκρισία, δια την προστασία του γενικού πληθυσμού προ του  -προλεχθεντος- μέγιστου  κομουνιστ-ϊικού  κίνδυνου. Είναι προτιμοτέρα η παροδική μεμονομένη θνησιμότης παρά της  μόνιμης νοσηρότητος.

Δι αυτόν τον σκοπόν και η  Κυβέρνησης χρηματοδοτεί τα φιλεθνικά,  ευάρεστα και ανεξάρτητα παρά την κυβέρνηση  μέσα  μαζικής ενημερώσεως  με το ποσό-εξ αρχής- των είκοσι εκατομμυρίων δραχμών Βρυξελών (20.000.000€) προς αποζημίωση του αναλωθέντως εις την καλήν προπαγάνδαν χρόνου εκπομπής των, αλλά και δια την περαιτέρω ενθάρρυνση και επιβράβευσή των, με τελικό στόχο την δια της ορθής επαναλήψεως προστασία των πολιτών.

Δια  πάσαν άλλην πληροφορίαν  ή αλλαγή ή μετατροπή ή πρόσθεση έτερων περιοριστικών λυτρωτικων μέτρων δια την προφυλαξην της υπαρξεως  του έθνους και τις πατρίδος,θα ενημερωνονται άι φιλήσυχοι πολιται με ραδιοφωνικαί τηλεοπτικαί και ηλεκτρονικαί ανακοινώσεις δία στόματος εκάστου υπευθύνου υπουργού και  πάντοτε, ει να διασώσωμεν οφέλιμον χρόνον, δια των αναγκαίων  Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου

Απασαι άι αναγκαίαι δια την σωτηρία της πατρίδος  αποφάσεις δεν έχουν χρονικόν περιορισμόν  ει μη μόνον έως ότου εμβολισθεί και ο τελευταίος κάτοικος μετά του επικείμενου λυτρωτικού εμβολίου το όποιον και οσονούπω θα εξασφαλίσωμεν, όταν και θα ολοκληρωθούν άι εργαστηριακαί και  κλινικαί δοκιμαί εις τας  συνασπισθείσας  Μ.Ε.Θ. ημών φίλιας Δυτικάς   δυνάμεις  άι οποίαι επίσης βάλλονται υπό του κοινού, αόρατου και θανατηφόρου αυτού εχθρού.

Δια την συνολικήν εικόναν της προόδου της γενικής υγείας του έθνους έναντι της σοβαρότατης αυτής κομουνιστ-ϊικής λοιμώξεως  εις την οποία εξαπίνης και πονηρώς  περιήλθαμεν  όπως  και κάθε άλλην σοβαρήν εξέλιξην,  θα πληροφορούνται  αι συμπολίται  δια στόματος της ιδίας Αυτού Μεγαλειότητος του Προέδρου της Κυβερνήσεως μέσω  τηλεοπτικών Διαγγελματων.

Λ’ ετά σε μουά.

Εν Αθήναι.  Την δεκατην  εβδομην  Νοεμβρίου  2020.

dailytripes

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα