Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΠΩΣ ΕΛΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ?

 


Όχι μόνο πώς να έλκουμε, αλλά και για να συνθέσουμε ή να καταλάβουμε την ορχήστρα των ενεργειών και πληροφοριών πρέπει να κάνουμε τα εξής!

Η λέξη πληροφορία σημαίνει ότι η ενέργεια πληροί ένα φορέα για να μπορεί να αποσπαστεί και διαχωριστεί σαν αυτόνομη!
Έτσι συμβαίνει για κάθε μορφή που υπάρχει στο μάτριξ!
Όταν θέλουμε φιλοι μου να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να συνθέσουμε μέσα μας αυτό που είναι σε φαινομενικό διαχωρισμό έξω μας, λόγω των φυσικών μας αισθήσεων, λειτουργούμε με την απο-σύνθεση της μορφής ή του φορέα εκείνης της διάστασης που περικλείει την ενέργεια!
¨Οσο ενεργοποιούμε τα τσάκρα μας, σημαίνει ότι έχουμε την δύναμη να φτιάχνουμε ή να αφήνουμε να φανούν οι λεπτοτεροι φορείς που περικλείουν την ίδια ενέργεια που στο φυσικό έχει την δική της μορφή!
Έτσι στο κόσμο της φαντασίας μας, εμείς χρησιμοποιούμε την αποσύνθεση του φορέα της εκάστοτε ενέργειας και έτσι η πληροφορία φαίνεται σαν να εμφανίζει της ενεργειακές ουσιώδεις ενώσεις με τις ανάλογες ομοικραδαστικές ενέργειες!
Έτσι εμφανίζεται ένα δένδρο από όλα τα κλωναρια που ενωνουν τα φαινομενικά δαχωρισμένα "κείμενα" και αποκαλυπτεται η έκφραση της ίδιας ενέργειας σε ανάλογα επίπεδα πληρο-φοριών!
Αυτ'ο συμβολικά συμβαίνει καθαρά μετά την αφύπνιση του τσακρα του λαιμού , 'οπου και φαινομενικά το σημείο εκείνο δείχνει την δυαδικότητα να εμπεριέχεται σε ένα όργανο , το κεφάλι!
Εάν λοιπόν φιλοι θέλετε να βιώσεται την ανάλογη αποσύνθεση της μορφής και την ένωση ενεργειακά,
πρέπει να μάθετε να συν-κεντρο-νεστε πάνω σε κάθε πληροφορία ώστε να την δια-δικάσετε σε όλα τα επίπεδα από την περιφέρεια μέχρι το κέντρο σας!
Αυτο σημαίνει να την Αγετε εις το Παν ενεργειακά, δηλαδή ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ !
Οσο αγαπάτε κάτι τόσο το αποσυνθέτετε στη φαντασία σας μέχρι να δείτε την ενωσή του με το Όλον!
Η επιστήμη στην πραγματικότητα αυτό κάνει, τεμαχίζει την 'υλη μέχρι να γίνει ενέργεια και μετά θα συνεχίσει την αποσύνεθση μέχρι η ενέργεια να γίνει συνειδηση!
Τώρα όταν λέω συγκεντρωση σημαίνει μαζεύω τα διασπασμενα μέρη της συνειδησής μου στο κέντρο έιτε το δικό μου είτε μιας πληροφορίας άλλης!
Όλα είναι πληροφορίες αν το δούμε συνειδησιακά!
Αυτό που κάνω από φυσικής άποψης είναι να δημιουργώ εστιακό κέντρο συνειδητότητας,
δηλαδή Βαρύτητα,
όπως ακριβώς λειτουργεί κάθε φορέας πληροφοριων, είτε είναι γαλάξιας, είτε είναι άνθρωπος είτε είναι ένα θέμα στη φαντασια μας!
Έτσι δημιουργείται μια δίνει γύρω από την βαρύτητα που έχετε δώσει και είναι σαν να ελκει τις πιο ελαφριες και ανάλογες πληροφορίες!
Γιαυτό εάν έχετε μαθει την αποσύνθεση της μορφής θα δημιουργήσετε το πιο βαρύ κεντρο-σημειο και είναι επακόλουθο ότι θα ελξετε, ή θα συγχρονιστείτε πιο καλά, με ολες τις ανάλογες μικρότερες βαρυτητες ή φορείς ενεργειών σε ΟΛΑ τα επιπεδα σας!
Αυτά σαν απάντηση στην κοινή ερώτηση που μου κάνουν συχνά οι φίλοι για το πώς μπορώ να ελκω με τόση άνεση της πληροφορίες στα σεμινάρια !
Ειρήνη σε όλους!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα