Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Ο θανάσιμος κίνδυνος δεν βρίσκεται σε ό,τι μας δείχνουν αλλά σε όσα κρύβουν


Πρέπει να είστε τυφλοί και κουφοί για να μην μπορείτε να αναγνωρίσετε πως αυτό που συμβαίνει  με τον κορωνοϊό δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε δικαιολογείται.


Αν αυτό δεν διορθωθεί στο άμεσο μέλλον, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο κόσμος μας, και όταν λέω "κόσμος μας" δεν εννοώ εκεί όπου ζω ή ζείτε, αλλά ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας, θα γίνει ένας διαφορετικός τόπος. Οι άνθρωποι θα είναι πιο άρρωστοι, θα είναι ελεγχόμενοι, δεν θα έχουν καμία ιδιωτικότητα, δεν θα έχουν κανένα μέλλον. Θέλω να είμαι σίγουρος πως ο κόσμος κατανοεί πού έγκειται το πρόβλημα.

Εδώ υπάρχει παραπληροφόρηση στον υπέρτατο βαθμό και η αιτία της παραπληροφόρησης βρίσκεται στο τι έρχεται τώρα. Ο κίνδυνος δεν είναι αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σας. Ο κίνδυνος βρίσκεται σε αυτό από το οποίο αποσπούν την προσοχή σας. Ο μόνος τρόπος να ελέγξεις τους ανθρώπους είναι να τους κρατάς σε άγνοια. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να κατανοήσει πως αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι μια ψευδαίσθηση που θα σηματοδοτήσει άλλα επερχόμενα πράγματα, τα οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν και το RF (ραδιοσυχνότητες) τσιπ.

Όλοι θα πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιαστούν ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ποιοι έχουν εμβολιαστεί και ποιοι όχι. Το Stanford παρουσίασε πριν μερικές μέρες μία μελέτη. Η μελέτη αυτή λέει «Αυτό δείχνει πως ο ρυθμός θανάτων από COVID-19 δεν διαφέρει από αυτόν της γρίπης». Αυτό έδειξε το Stanford.

Ξέρετε τι ανέφεραν τα ΜΜΕ; Ότι είναι περισσότερο ανεξέλεγκτος (ο ιός) απ' ό,τι νομίζαμε. Λοιπόν, φυσικά και είναι. Ολόκληρος ο πλανήτης έχει εκτεθεί σε αυτόν αλλά δεν επικεντρώθηκαν σε αυτό το κομμάτι. Απλά είπαν πως υπάρχει μία μελέτη και ότι αυτή η μελέτη του Stanford είπε ότι πιστεύουμε πως η μεταδοτικότητά του είναι μεγαλύτερη. Ωστόσο ο ρυθμός των θανάτων από αυτόν δεν διαφέρει από εκείνον της γρίπης και στην πραγματικότητα αυτό βασίζεται στα δεδομένα που αυτοί δίνουν και που έχουν καταχωρήσει ως αιτία θανάτου.

Πέφτεις από το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο; Αιτία θανάτου: COVID-19.

Σε πυροβολούν στο κεφάλι; Αιτία θανάτου: COVID-19.

Παθαίνεις καρδιακή Προσβολή; Αιτία Θανάτου COVID-19. 

Αυτή τη στιγμή καταχωρούν ως αιτία θανάτου για τα πάντα τον COVID-19.

Και έχουμε ακούσει αυτό το είδος της πληροφορίας στο παρελθόν. Κάποιοι θα μπορούσαν να το αποκαλέσουν "συνωμοτικό" ενώ κάποιοι άλλοι απλά "ρητορική". Αλλά κοιτάξτε, αυτή τη στιγμή πρέπει να είστε τυφλοί και κουφοί για να μην μπορείτε να αναγνωρίσετε πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε δικαιολογείται. Κι επειδή δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα νούμερα, τα παραποιούν. Προσθέτουν νούμερα σε αυτό. Με άλλα λόγια ο αριθμός των θανάτων δεν επαρκεί ώστε να δικαιολογήσουν όλο αυτό που συμβαίνει, οπότε τώρα, έχοντας ανεπάρκεια νοσηλευτών και γιατρών, αλλάζουν τα πιστοποιητικά θανάτου αφότου οι ασθενείς έχουν πεθάνει.

Ο μόνος τρόπος για να χειραγωγήσεις τους ανθρώπους είναι να τους κρατάς σε άγνοια. Αλλά μόλις κάποιος ενδυναμωθεί με τη γνώση, το μόνο πράγμα που δεν μπορούν να του κάνουν είναι να τον ελέγξουν. Δεν είναι δυνατόν να γίνετε θύματα από τη στιγμή που γνωρίζετε και είστε ενημερωμένοι.

Ένας χειρουργός κι ένας νοσηλευτής φορούν μάσκα όταν έχουν μπροστά τους έναν ασθενή σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν φοράμε μάσκα για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Όταν κάνεις μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ή μια ορθοπεδική επέμβαση ή κάποια επέμβαση αφαίρεσης κήλης, φοράς τη μάσκα κι έτσι δεν φτύνεις, δεν βήχεις, δεν φταρνίζεσαι σε αυτό το ανοιχτό χειρουργικό πεδίο, διότι πρέπει να το κρατάς αποστειρωμένο.

Τώρα ας πάμε στις ΗΠΑ και στο τρέχον ζήτημα. Τα πάντα είναι παραπληροφόρηση. Γνωρίζουμε πως το στρες αυξάνει την κορτιζόλη που είναι η ορμόνη του στρες, πράγμα το οποίο εξασθενίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, όταν τρομοκρατείς τον κόσμο λέγοντάς του να παραμείνει εγκλωβισμένος σπίτι του, εξασθενίζεις το ανοσοποιητικό του σύστημα. Επιπλέον τον τρομοκρατείς με το οικονομικό θέμα. 

Τους λένε να βάλουν μάσκα όμως. Τι συμβαίνει με αυτή;

Η μάσκα μειώνει την ποσότητα του οξυγόνου που εισέρχεται στο σώμα σας με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε μία κατάσταση χρόνιου στρες. Και επίσης η μάσκα προσώπου φράζει τους αεραγωγούς. Προωθούν αυτή την ατζέντα ώστε να κάνουν τους ανθρώπους πιο αδύναμους και πιο ευπαθείς.  Επίσης, η μάσκα προσώπου, όταν είστε στρεσαρισμένοι και δεν προσλαμβάνετε αρκετό οξυγόνο, δημιουργεί άλλα προβλήματα. 

Θυμάστε που λένε να μην αγγίζετε το πρόσωπό σας; Λοιπόν, αν αρχίσετε να ιδρώνετε και φοράτε τη μάσκα δεν είναι επόμενο να αρχίσετε να την πιέζετε; Εκτός αυτού, όταν συμβαίνει απελευθέρωση ιών, διότι οι ιοί ζουν μέσα μας, και όταν λέω "ζουν" δεν εννοώ στην πραγματικότητα ότι ζουν, αλλά όταν απελευθερώνονται και φοράτε τη μάσκα προσώπου, εμποδίζετε την δυνατότητα να απομακρυνθούν και το σώμα σας στρεσάρεται περισσότερο κι έτσι αυξάνεται η ιική δραστηριότητα, αν θέλετε. Έτσι το άτομο γίνεται πιο ευαίσθητο, έχει περισσότερο άγχος και αυξάνεται το ιικό φορτίο.

Πείτε μου σας παρακαλώ, αν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τον κόσμο, τότε γιατί του λένε ότι πρέπει να φοράει μάσκα; Είναι εντελώς παράλογο.

Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να καταλάβει πως όλο αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια ψευδαίσθηση της οποίας θα ακολουθήσουν άλλα πράγματα που θα περιλαμβάνουν και το RF τσιπ.

-OΚ Patrick, είσαι στο στρατό. Επίτρεψέ μου να σου κάνω μια ερώτηση. Η τεχνολογία παρακολούθησης ενός στρατιώτη όταν είναι πίσω από τις εχθρικές γραμμές και κάνουν ελιγμούς. Όταν βρίσκεστε εν κινήσει απαιτείται μία απόσταση μεταξύ σας 5 μέτρα. Σωστά;

Παρενθετική πληροφορία. Γιατί πρέπει να υπάρχει απόσταση 5 μέτρων; Προστασία γραμμής... πώς το λένε... Γραμμή πυρός.

-Ναι, ακριβώς.

Αν υπάρξει εισερχόμενη βολή, δεν επιθυμείς να χτυπηθεί όλη η ομάδα. Αν κάποιος πατήσει μία νάρκη, έτσι δεν θα ανατιναχθούν όλοι μαζί. Αλλά συντρέχει κι ένας άλλος λόγο. Η παρακολούθηση. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν δορυφόροι που παρακολουθούν τους στρατιώτες. Μπορούν να δουν τις κινήσεις τους, το πού πηγαίνουν. Μέσα σε μια ακτίνα 5 γιάρδων (4,572 μέτρα) μπορείς να εντοπίσεις τον στρατιώτη και να γνωρίζεις πού βρίσκεται. Αν η ακτίνα είναι μικρότερη και μέσα σε αυτή την απόσταση υπάρχουν 4, 5, 7 ή 10 άτομα δεν μπορείς να ξέρεις αν εκεί βρίσκεται ένας ή δέκα στρατιώτες. 

Πώς γνωρίζουμε λοιπόν ότι αυτά τα τσιπ που θέλουν να εμφυτεύσουν στα χέρια μας, για να γνωρίζουν ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι, πώς γνωρίζουμε ότι αυτά τα πράγματα δεν εκπέμπουν ένα σήμα ώστε να μπορούν να παρακολουθούν πόσοι άνθρωποι συναθροίζονται κάπου, πού πηγαίνουμε ή οτιδήποτε άλλο; Πρόκειται για παρακολούθηση. Αυτό ακριβώς είναι ο Μεγάλος Αδελφός. 

Η δορυφορική τεχνολογία ήδη διαθέτει αυτή τη δυνατότητα. Νομίζετε πως θέλω στο χέρι μου το RF τσιπ ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για μένα; Πώς υποτίθεται θα έχω ιδιωτικότητα την ώρα που κάνω έρωτα ή όταν πηγαίνω στην τουαλέτα; Θα μπορούν να καταγράφουν τα πάντα. Γι αυτό πρόκειται για παραβίαση της ιδιωτικότητας. 

Πέρα από αυτό, σκεφτείτε κάτι για ένα λεπτό. Πώς γνωρίζουμε ότι αυτό το RF τσιπ δεν εντοπίζει ένα σήμα; Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποιος πομπός ή ακόμα και κάποιος δέκτης. Πώς γνωρίζουμε ότι δεν ανιχνεύει κάτι και στη συνέχεια επηρεάζει το σώμα μας;

πηγή

seferou

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα