Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Kορονοϊός: Αντιπαραθέσεις-Mάσκες, αποστάσεις, καραντίνα


Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις από πολίτες ή αστυνομικές εισαγγελικές και πολιτειακές αρχές, επισημαίνεται ότι το παρόν άρθρο έχει ως στόχο την αβίαστη ενημέρωση και δεν προπαγανδίζει την υιοθέτηση συνωμοσιολογικών σεναρίων ή παραβατικών συμπεριφορών.

 Η υπακοή στο σύνταγμα και τους νόμους αποτελεί αδιαπραγμάτευτο καθήκον του πολίτη. 
Ο ιός covid 19 έχει εισέλθει σήμερα στην φάση του ενεργού πολλαπλασιασμού στις ανθρώπινες κοινότητες. Ο ιός μεταδίδεται μέσω σταγονιδίων από την αναπνοή, το φτέρνισμα, τη στενή επαφή, το βήχα, τα μολυσμένα αντικείμενα και με βάση την κλινική εμπειρία κατά τον ενεργό πολλαπλασιασμό του ιού στις ανθρώπινες κοινότητες γνωρίζουμε σήμερα ότι στη συντριπτική  πλειοψηφία των περιπτώσεων προκαλεί ασυμπτωματική φορεία ή ήπια ασθένεια. Πυρετός, βήχας, θωρακικό άλγος, δύσπνοια είναι κύρια συμπτώματα. Αρκετοί ωστόσο ασθενείς αναπτύσσουν σοβαρές επιπλοκές όπως πνευμονία, οργανική ανεπάρκεια. 
 Ξέρουμε ότι η πιθανότητα δυσμενών επιπλοκών και θανάτου αυξάνει με την αύξηση της ηλικίας, όπως εξάλλου συμβαίνει και με άλλα μεταδιδόμενα αναπνευστικά νοσήματα  όπως η ιλαρά, η ερυθρά και η γρίπη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι νέοι, ιδιαίτερα οι νέοι με χρόνια προβλήματα υγείας που καταστέλλουν την άμυνα του οργανισμού, όπως διαβήτη καρδιοαναπνευστικά προβλήματα καρκινώματα είναι άτρωτοι.

Η  διασπορά του ιού είναι σήμερα αναπόφευκτη


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα