Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-ΤΟ COVID HOAX ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΒΑΛΙΣΤΩΝ

 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν μπορούμε καν να αναγνωρίσουμε την καταστροφή που έχει πλήξει την ανθρωπότητα
χωρίς να είναι «πολιτικά ανακριβής», ένας παλαιός όρος Κομμουνιστικού Κόμματος
τώρα σε γενική χρήση. Μας κάνει νοσταλγικούς για εκείνη τη σύντομη στιγμή λάμψης πριν από έναν αιώνα, όταν τα mainstream media θα μπορούσαν να αναφέρουν το πιο πιεστικό θέμα όλων των εποχών.

Τον Ιούλιο του 1920, η σταθερή εφημερίδα Tory, The Morning Post δημοσίευσε μια σειρά από 18 άρθρα που λένε ότι υπήρχε εδώ και πολύ καιρό, «σαν ένα καρκίνωμα στην καρδιά του πολιτισμού μας, μια μυστική επαναστατική σέκτα, κυρίως Ιουδαϊκής καταγωγής, αποφασισμένο να καταστρέψει όλες τις χριστιανικές αυτοκρατορίες, βωμούς και θρόνους. »

https://en.wikipedia.org/wiki/Morning_Post

Αργότερα δημοσιεύτηκε σε μορφή φυλλαδίου με τον τίτλο «Η αιτία της παγκόσμιας αναταραχής» (1920) που παρουσιάστηκε από τον H.A. Gwynne. Η Nesta Webster ήταν ένας από τους συνεισφέροντες. Αυτή η συνωμοσία έχει πλέον υλοποιηθεί με τη μορφή της φάρσας COVID.

Τεκτονική εβραϊκή συνωμοσία – Η τελευταία στιγμή της διαύγειας ήταν πριν 100 χρόνια.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nesta_Helen_Webster

Μετά την Μπολσεβίκικη Επανάσταση, τα χριστιανικά έθνη ανακινήθηκαν εν συντομία στον ύπνο τους και αναγνώρισαν ότι η «εβραϊκή συνωμοσία» δεν ήταν το αποκύημα της φαντασίας ενός φανατικού αλλά μάλλον το κλειδί για την κατανόηση της ιστορίας, των σημερινών γεγονότων και της ανθρώπινης κατάστασης γενικά.


Η ιστορία είναι το προϊόν ενός μακροπρόθεσμου αποκρυφιστικού σχεδίου από τους κεντρικούς τραπεζίτες των καβαλιστών (σατανιστές) για να υποτάξει την ανθρώπινη φυλή χρησιμοποιώντας τον πόλεμο (γενοκτονία), την «επανάσταση», την κοινωνική μηχανική και την οικονομική κατάρρευση ως τα κύρια μέσα τους.

Το 1920, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αισθάνθηκε τολμηρός να γράψει:
«Από τις μέρες του Σπάρτακου-Γουέισαφ μέχρι τις μέρες του Καρλ Μαρξ και μέχρι τον Τρότσκι (Ρωσία), τον Μπέλα Κουν (Ουγγαρία), τη Ρόζα Λούξεμπουργκ (Γερμανία) και την Έμμα Γκόλντμαν (Ηνωμένες Πολιτείες), αυτή η παγκόσμια επαναστατική συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και για την ανασύσταση της κοινωνίας με βάση τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη, της φθονερής κακομεταχείρισης και της αδύνατης ισότητας, αυξάνεται σταθερά. «

http://www.mosaisk.com/revolution/Winston-Churchill-Zionism-Versus-Bolshevism.php

Τόσο ο Σιωνισμός όσο και ο Κομμουνισμός είναι Δεξιά και Αριστερά πένσα της ίδιας λουσιφεριανής συνωμοσίας. Ο Τσόρτσιλ, ένας αμειβόμενος υπηρέτης του σιωνιστικού κλάδου, προσποιείται ότι αποφεύγει τον κομμουνισμό, αλλά συνεργάστηκε με τον Στάλιν.
Στο βιβλίο του «The Decline of the West» (1918), ο Oswald Spengler σημείωσε ότι σχεδόν ολόκληρη η γενιά των κυβερνώντων τάξεων της Γερμανίας και της Αγγλίας χάθηκαν στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Έτσι, ο αγγλοσαξονικός αγώνας είχε εισέλθει σε μια περίοδο μη αναστρέψιμης παρακμής στην οποία αναπόφευκτα θα έδινε τη θέση σε έναν άλλο πιο έντονο αγώνα, πιθανώς από την ανατολή.»

Στην άνοδο του κομμουνισμού και τη μαζική μετανάστευση των Εβραίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί ταύτισαν αυτήν την κατάκτηση με τους Εβραίους.

Τον Ιούλιο του 1920, η σταθερή εφημερίδα Tory, The Morning Post δημοσίευσε μια σειρά από 18 άρθρα με μια Εισαγωγή από τον εκδότη της H.A. Gwynne, αριστερά. Είπε ότι υπήρχε εδώ και πολύ καιρό, «σαν ένα καρκίνωμα στην καρδιά του πολιτισμού μας, μια μυστική επαναστατική σέκτα, κυρίως Ιουδαϊκής καταγωγής, αποφασισμένο να καταστρέψει όλες τις χριστιανικές αυτοκρατοριες, βωμούς και θρόνους».

Στο πρώτο άρθρο, ένας εμπειρογνώμονας για τον αποκρυφισμό, ο Copin Albancelli, δήλωσε ότι «η αποκρυφιστική δύναμη που λειτουργεί πίσω από τον Επαναστατικό Τεκτονισμό είναι η μυστική κυβέρνηση του εβραϊκού έθνους».
Το άρθρο ανέφερε έναν Εβραίο που μεταστράφηκε στον Χριστιανισμό, τον Abbe Joseph Lehman, λέγοντας ότι «ο εβραϊκός ανταγωνισμός με τον Χριστιανισμό οδήγησε τους Εβραίους να χρησιμοποιούν μυστικές κοινωνίες». Από την εποχή του Μωυσή, μια μυστική καβαλιστική αστυνομία ήταν ο θεματοφύλακας των «πιο θαυμάσιων αληθειών της εβραϊκής θρησκείας» και, σε αντίθεση με τον μέσο Εβραίο, ήταν τρομερή στην παγκόσμια κυριαρχία.

Η Morning Post επιβεβαίωσε τότε ότι τα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων της Σιών δεν είναι φάρσα. Στόχος τους ήταν να καθιερώσουν την «κυβέρνηση όλου του κόσμου από έναν βασιλιά εξ αίματος του Δαβίδ».
Τα πρωτόκολλα συνδέουν τους Εβραίους με τον Τεκτονισμό. Υπήρχε «μια εσωτερική ή εβραϊκή μασωνία, η αληθινή κυβερνητική δύναμη και μια εξωτερική ή μη εθνική μασωνία που ακολουθεί τυφλά [την κατεύθυνση του πρώτου.]

Σύμφωνα με το Post, τα Πρωτόκολλα πήραν την αναγνώριση για τη Γαλλική Επανάσταση: «Στα ερείπια της φυσικής αριστοκρατίας των γκοίμ, έχουμε δημιουργήσει την αριστοκρατία των μορφωμένων τάξεων μας, με επικεφαλής την αριστοκρατία του χρήματος.»
Η Morning Post έδεσε τα Πρωτόκολλα στη Ρωσική Επανάσταση. Αναγνώρισε την Καμπαλιστική εβραϊκή υποστήριξη των σοσιαλιστών, των κομμουνιστών και των αναρχικών υπό την εξαπάτηση της «φερόμενης και έντονης επιθυμίας των τραπεζιτών να υπηρετήσουν τις εργατικές τάξεις».

Μετά από μια τεχνική οικονομική κρίση, οι γκοιμ «θα υποχρεωθούν να μας προσφέρουν διεθνή δύναμη που θα μας επιτρέψει να απορροφήσουμε σταδιακά όλες τις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου και να σχηματίσουμε μια υπερ-κυβέρνηση».
Ακούγεται σαν την ΝΤΠ; Τα γενετικά βοοειδή θα εργαστούν για τους Καβαλιστικούς Εβραίους δασκάλους τους. Ένα σύστημα εκπαίδευσης θα σβήσει «οποιαδήποτε ανάμνηση του πρώην κράτους τους» από το μυαλό των γκουίμ, και «καθιερώσει την εβραϊκή θρησκεία ως την παγκόσμια πίστη.»

Ο συναγερμός που ακούστηκε από το The Morning Post αντηχήθηκε από τους Times of London. Τον Μάιο του 1920, ο Λόρδος Northcliffe, ένας ιδιοκτήτης των The Times, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τα Πρωτόκολλα της Σιών με τίτλο «Ο Εβραϊκός κίνδυνος, ένα ενοχλητικό φυλλάδιο, μια πρόσκληση για έρευνα». Καταλήγει στο συμπέρασμα:
«Μια αμερόληπτη διερεύνηση αυτών των πιθανών εγγράφων και η ιστορία τους είναι πιο επιθυμητή … πρέπει να απορρίψουμε το όλο θέμα χωρίς έρευνα και να αφήσουμε την επιρροή ενός τέτοιου βιβλίου όπως αυτό το έργο χωρίς έλεγχο;»

Αλλά ο συναγερμός έπεσε σε μεγάλο βαθμό στα κωφά αυτιά. Όπως εξήγησε η Hillaire Belloc στο The Jews-Εβραίοι (1922), η Βρετανική Αυτοκρατορία ήταν σε μεγάλο βαθμό προϊόν μιας συμμαχίας μεταξύ της Εβραϊκής Οικονομίας και της Βρετανικής αριστοκρατίας κάτω από τη λογική του Καμπαλισμού, δηλαδή της Τεκτονικής. Η Παγκόσμια Τάξη των Καμπαλιστών «Εβραίος» δεν είναι παρά επέκταση του βρετανικού ιμπεριαλισμού.

Όπως περιέγραψε ο Ντάγκλας Ριντ στο A Controversy of Zion, ο Λόρδος Northcliffe κηρύχθηκε τρελός και δηλητηριάστηκε το1922. Ο Howell Gwynne, ο συντάκτης της Morning Post επέζησε μέχρι το 1937 όταν το χαρτί/η εφημερίδα αγοράστηκε από τους συμμάχους του Rothschild και συγχωνεύτηκε στο The Telegraph. Με το επερχόμενο τέχνασμα που ονομάζεται Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, οι Rothschilds δεν είχαν καμία πιθανότητα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Προς το παρόν, ο κόσμος αντιπροσωπεύει την σχεδόν ολοκλήρωση των σχεδίων που έχουν τεθεί πριν από αιώνες και εκφράζεται στα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων της Σιών.
Η δημοκρατία είναι γρίφο. Ελέγχουμε από μια σατανική λατρεία. Οι τραπεζίτες καβαλιστές κατέχουν τους πολιτικούς αριστερά και δεξιά. Η πλειοψηφία πολιορκείται από μετανάστες και μετανάστες που δεν το αντικατοπτρίζουν. Η εκπαίδευση μας μπερδεύει. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απελευθερώνουν τοξικό δηλητήριο στην πολιτιστική κυκλοφορία του αίματος. Τα παιδιά σεξουαλικοποιούνται και τους λένε να αμφισβητούν το φύλο τους.

Μας διδάσκονται να αγκαλιάζουμε την ομοφυλοφιλία. Τα βοοειδή πρέπει να συγκολληθούν και να εξημερωθούν.
Δεν μπορούμε καν να αναγνωρίσουμε την καταστροφή μας χωρίς να είμαστε «πολιτικά λανθασμένοι». Μας κάνει νοσταλγικούς για εκείνη τη σύντομη στιγμή αναλαμπής πριν από 100 χρόνια, όταν τα mainstream media θα μπορούσαν να αναφέρουν το πιο πιεστικό ζήτημα όλων των εποχών.

Σημείωση – Αυτό το άρθρο είναι οφειλόμενο στο βιβλίο, «Σε ένα πεδίο του κόκκινου – Η κομμουνιστική διεθνής και η έλευση του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου» 1981
των Anthony Cave Brown & Charles MacDonald. σελ. 202-204
από τον Henry Makow, PhD.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα