Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Οι Συγχρονικότητες κι Εσύ...!!!!


Μήπως η ψυχή σας προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας; 

Οι συγχρονικότητες και οι αποκαλούμενες “συμπτώσεις” είναι σαφείς ενδείξεις ότι η Θεϊκή Πηγή χτυπά την πόρτα σας. Μερικές φορές, θα μπορούσε να είναι ένα απαλό σκούντηγμα, ή εκείνες τις στιγμές όπου δεν δίνετε προσοχή, θα μπορούσε να είναι ένα δυνατό χτύπημα! 

Όταν η συμπαντική νοημοσύνη λειτουργεί μέσω της συγχρονικότητας, μπορεί να εκδηλωθεί με μοναδικούς τρόπους. Έχω τον δικό μου ορισμό και αναφέρομαι σε αυτά ως “θεϊκά σημάδια”. Για παράδειγμα, σας έτυχε να ακούσετε την ίδια φράση από περισσότερα από ένα άτομα τη μέρα; 

Οι ίδιοι αριθμοί να εμφανίζονται μπροστά σας συνεχώς; Αναφέρθηκε κάποιος στο ίδιο πρόσωπο που σκεφτήκατε ακριβώς εκείνη τη στιγμή; Ή μήπως, συναντήσατε κάποιον απ’ το πουθενά που φάνηκε να απαντάει σε μια ερώτηση που μόλις σκεφτήκατε ή κάποιο θέμα που σας απασχολεί αρκετό καιρό; 

Πώς μπορείτε να ξέρετε εάν είναι συγχρονικότητες; 

Όλα αυτά είναι σημάδια για εσάς, και σας ενθαρρύνω να σταματήσετε, να είστε ανοιχτοί, και να δώσετε προσοχή. Αλλά το πιο σημαντικό, να αναγνωρίσετε ότι η πηγή σας στέλνει ένα μήνυμα. 

Για παράδειγμα, ξέρω έναν άνθρωπο που είχε μια σκληρά μεταβαλλόμενη σταδιοδρομία και σαφώς αυτό τον προκαλούσε πολύ άγχος με όλες τις αναπάντητες ερωτήσεις του. Του προσφέρθηκε μια νέα δουλειά και δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε να εγκαταλείψει την ασφάλεια της υπάρχουσας δουλειάς του, όπου εργαζόταν για χρόνια. 

Μια μέρα, καθώς οδηγούσε για την εργασία του και σε κατάσταση αναποφασιστικότητας, βρήκε τον εαυτό του να αναρωτιέται για όλες αυτές τις ερωτήσεις που μας ταλαιπωρούν σε κάτι τέτοιες στιγμές : 

§ “Πρέπει να επιλέξω αυτή τη νέα δουλειά;” 

§ “Θα είμαι χαρούμενος;” 

§ “Κάνω το σωστό;” 

Τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς σκεφτόταν τις ερωτήσεις ξανά και ξανά, σήκωσε το κεφάλι του και είδε ένα λεωφορείο να περνάει, και για κάποιον λόγο, διάβασε την πινακίδα στο πλάι του λεωφορείου. Ήταν μια διαφήμιση της Nike με το σύνθημα : 

“Just Do It! (Απλά κάντο!)” 

Αυτά δεν είναι μόνο συμπτώσεις! Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν συμπτώσεις σε αυτό το νοήμων σύμπαν. Είναι στιγμές όπως αυτές που πρέπει να αναρωτηθείτε : “Τι πρέπει να μάθω ή να κάνω τώρα;” Αισθάνομαι πως όταν συμβαίνουν αυτά τα συγχρονιστικά γεγονότα, είναι η εσωτερική λειτουργία της ψυχής μας που εμφανίζεται στον εξωτερικό, φυσικό κόσμο. 

Συμβουλές σχετικά με τη συμμετοχή και τη συνεργασία με τις συγχρονικότητες 

Αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να παρατηρήσετε εάν συμβαίνουν συγχρονιστικά γεγονότα γύρω από εσάς και τη ζωή σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αρχίσετε να παρατηρείτε και να ενεργείτε πάνω σε αυτά τα σημάδια. 

Όσο περισσότερο παρατηρείτε και δίνετε προσοχή σε σημαντικά συγχρονιστικά γεγονότα και συμπτώσεις, τόσο πιο εύκολα πολλαπλασιάζονται στη ζωή σας. 

§ Παρατηρήστε όταν συναντάτε απροσδόκητα ανθρώπους. Ακούστε πραγματικά αυτό που λέγεται στη συζήτηση και το κρυφό μήνυμα που μπορεί να βρίσκετε εκεί για εσάς. 

§ Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη ζωή σας, προσπαθήστε να το αφήσετε τελείως και να μετατραπεί σε συγχρονικότητα. Αυτό που λέτε στη Θεϊκή Πηγή είναι: “Εντάξει, δείξε μου! Επίτρεψέ μου να γνωρίζω και να δράσω όταν μου δοθεί η απάντηση ή η καθοδήγηση”. 

§ Εργαστείτε με το ημερολόγιο και τη διαίσθησή σας για να καταλάβετε ακόμα περισσότερο πότε η πηγή χτυπά την πόρτα σας. 

§ Πιστέψτε ότι είναι δυνατόν. Μια θετική στάση σχετικά με τη συγχρονικότητα ενισχύει την εμπειρία, ακριβώς όπως μια αρνητική στάση θα την ελαττώσει. 

Αυτό το άρθρο, ίσως να σας το προώθησε ένας φίλος σας, ή κάποιος ίσως απλώς να διάβασε αυτό αφού τους είπατε, σχετικά με μια αποκαλούμενη σύμπτωση που εμφανίστηκε ή συνεχίζει να εμφανίζεται στη ζωή σας. 

Μπορεί να λάβατε ένα ενημερωτικό email με αυτό το μήνυμα. Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα συγχρονικότητας που προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή σας. 

Όπως έχω πει : “Δεν υπάρχουν συμπτώσεις! Πιστεύω αληθινά ότι η ζωή προσπαθεί να μας δείξει θαύματα κάθε μέρα, εάν απλά δίνουμε προσοχή και ενεργούμε επάνω τους”. 




John Holland, johnholland.com
Αρχική πηγή: Body Mind Soul Spirit
Η μετάφραση έγινε από το Visual Meditation. 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα