Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο Ιησούς είπε : "Δεν ήρθα για να φέρω την ειρήνη, αλλά την σπάθη"

Ο Ιησούς είπε : "Δεν ήρθα για να φέρω την ειρήνη, αλλά την σπάθη". Ο Ιησούς ήταν λοιπόν υπέρ τής "βίας", αλλά χρειάζεται να γίνει κατανοητό για ποια "βία" μιλάμε. Κήρυξε τον πόλεμο στα σκοτάδια, σε ό,τι είναι αρνητικό και κακό, με την μεγάλη δύναμη τού φωτός, τής αγάπης και τής σοφίας.
Και ο ήλιος τι κάνει? Δεν υπάρχει όν πιο "βίαιο" από τον ήλιο. Χωρίς να ρωτήσει την γνώμη σας, ζεσταίνει και είστε υποχρεωμένοι να βγάλετε τα ρούχα σας. Με το φως του, με την ζεστασιά του υποχρεώνει επίσης τούς σπόρους να φυτρώνουν πάνω σε όλη την γη. Ο ήλιος είναι το πιο "βίαιο" όν, χωρίς να το θέλετε φωτίζει και διώχνει τα σκοτάδια, ζεσταίνει. Ο θάνατος δεν έχει θέση μπροστά στον ήλιο, γιατί αναζωογονεί τα πάντα. Είναι κάτι το φοβερό η "βία" τού ήλιου.
Η μη - βία, όπως την δίδαξε ο Γκάντι, είναι μία ιδανική λύση εφόσον ολόκληρη η ανθρωπότητα αποφασίσει να δεχτεί αυτήν την φιλοσοφία. Αλλιώς, θα υπάρχουν πάντα μερικοί εγωιστές και σκληροί γείτονες για να τρέξουν να εξοντώσουν τίς καημένες τις χώρες που δεν θα θέλουν να αμυνθούν. Η μη - βία είναι μία φιλοσοφία που είναι καλή για αυτόν που θέλει να δαμάσει την κατώτερη του φύση, να θυσιαστεί και να εξελιχθεί έτσι πιο γρήγορα, δεν μπορεί όμως να λύσει το πρόβλημα τού πολέμου στον κόσμο. Ένας λαός που αποφασίζει να μην αμυνθεί θα εξοντωθεί γρήγορα, οικονομικά και φυσικά. 💜
Omraam Mikhael Aivanhov



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα