Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Οδηγίες για τον περιορισμό και τη διάδοση του κοροναϊού μέσα από τα κλιματιστικά έδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών




Τις απόψεις της για την υγειονομική θωράκιση της χώρας μας και τη δημιουργία φράγματος απέναντι στη διασπορά του κοροναϊού κατέθεσε η επιστημονική επιτροπή του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής σε έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, εν όψει του ανοίγματος των πτήσεων από χώρες του εξωτερικού και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκε και η σωστή χρήση των κλιματιστικών μηχανημάτων. Όπως τονίστηκε τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης στοχεύουν στον περιορισμό της μηχανικής διάδοσης του κοροναϊού, μέσω των ρευμάτων αέρα που αναπτύσσονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων.
Επίσης οι κλιματιστικές μονάδες ενδεχομένως να αποτελέσουν εστίες ανάπτυξης και πολλαπλασιασμού του ιού ή να μετατραπούν σε πηγές σε συνάρτηση με τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.
Σημειώνεται ότι ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής έχουν εκδώσει φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης αυτών των μηχανημάτων, το οποίο διανέμεται στο κοινό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Οδηγίες χρήσης κλιματιστικών μηχανημάτων
Τους σωστούς τρόπους λειτουργίας των κλιματιστικών μηχανημάτων, ανέπτυξε ο Χαρίλαος Κουτής, Ομ. Καθηγητής Υγιεινής Επιδημιολογίας & Δημόσιας Υγείας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα