Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ? ΚΑΜΜΙΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ?


adapt or die: Study: Big pharma must move from 'blockbuster drugs ...

Υπάρχουν στιγμές που το μυαλό μου σταματάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο... πως είναι δυνατόν να δέχονται τόσα ψέματα οι άνθρωποι, ακόμα κι αυτοί που έχουν κάποιες έστω ελάχιστες γενικές γνώσεις και μυαλό ώστε να μπορούν να διακρίνουν πως κάτι δεν στέκει, δεν πάει καλά. Σε τι αποσκοπεί τόσο πολύ μένος, απέναντι σε κάθε φωνή που αμφισβήτησε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι που βιώσαμε και βιώνουμε από την αρχή αυτής της χρονιάς.  Και όχι δεν  ονομάζω καραγκιοζιλίκι έναν ιό που σκότωσε και σκοτώνει κόσμο, δεν ονομάζω καραγκιοζιλίκι την αγωνία και τον φόβο των ανθρώπων απέναντι σε κάτι που δεν γνωρίζουν και τους απειλεί.

Ονομάζω καραγκιοζιλίκι το στημένο σκηνικό πίσω από την ουσία. Το γεγονός πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να αμφισβητεί τις αποφάσεις που λαμβάνονται, τα μέτρα που λαμβάνουν σαν μια θεατρική ομάδα που έχει κάνει πρόβες από καιρό, όλες οι κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, και που αυτό ισχυρίζονται πως πρέπει να γίνεται σε κάθε πανδημία, ενώ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΤΕ δεν εφαρμόστηκαν. 

 

Η κρίση κορονοιος έβαλε στο τραπέζι πολλά ερωτήματα. Έκανε να απορήσουν και να μένουν πραγματικά άναυδοι από τις εντολές και τις υποδείξεις όχι απλοί άνθρωποι, αλλά επιστήμονες. Εκείνοι που ανέλαβαν να σηκώσουν τα μανίκια και να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους, το κουράγιο τους, το φιλότιμο τους , πάνω στο πεδίο μάχης και όχι σαν τους χαρτογιακάδες που μας έσπασαν τα νεύρα από τα χαζοκούτια ή τις στημένες κυβερνητικές μαριονέτες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα