- Niels Bohr

Οι σκέψεις, οι προθέσεις, η προσευχή και άλλες μονάδες συνείδησης μπορούν να επηρεάσουν άμεσα τον φυσικό υλικό κόσμο μας. Η συνείδηση ​​μπορεί να είναι ένας μεγάλος παράγοντας στη δημιουργία αλλαγών στον πλανήτη. Η αποστολή σκέψεων για αγάπη, θεραπευτική πρόθεση, προσευχή, καλή πρόθεση και άλλα μπορεί να έχει ισχυρή επιρροή σε αυτό που στρέφετε αυτά τα συναισθήματα.



Όταν οι σύγχρονες επιστήμες έρχονται και υποστηρίζουν αυτό που οι μυημένοι μας διδάσκουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. 
Ο Νικόλα Τέσλα είχε πει ότι είναι καλύτερο, «η σύγχρονη επιστήμη να αρχίζει να μελετά μη φυσικά φαινόμενα, γιατί θα κάνει μεγαλύτερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ό, τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της. Για να κατανοήσουμε την αληθινή φύση του σύμπαντος, πρέπει να σκεφτούμε όρους της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων».

Έχουμε τώρα επιστημονικές αποδείξεις! 
Η Κβαντική θεωρία εστιάζει στην ιδέα πίσω από την κβαντική φυσική. Ενώ η φύση των λεπτομερειών πίσω από την μελέτη της κβαντικής φυσικής μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύπλοκη, κάποια από τα βασικά στοιχεία είναι εύκολα να τα καταλάβουμε. Το βασικό στοιχείο της θεωρίας αποδείχτηκε μέσα από το διάσημο πείραμα διπλής σχισμής (οπής). Αυτό το πείραμα προσδιόρισε ότι τα μόρια συμπεριφέρονται διαφορετικά, όταν υπάρχει κάποιος που τα παρατηρεί, υποδεικνύοντας ότι η πρόθεση του παρατηρητή μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα του πειράματος. Η ιδέα της προσέλκυσης μιας καλύτερης ζωής σχετίζεται επίσης με τις έννοιες πίσω από την κβαντική διεμπλοκή. Η κβαντική διεμπλοκή συνιστά μία αλληλοσύνδεση ανάμεσα σε όλα τα πράγματα. Εστιάζοντας τις σκέψεις σου και τις πράξεις σου σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μπορείς θεωρητικά να επιδράσεις πάνω στο αντικείμενο που επιθυμείς, έλκοντας το προς εσένα.
"Τα χαρακτηριστικά της αγάπης, η ευσπλαχνία και η αγαθοεργία είναι οι καταλύτες της κβαντικής μηχανής. Αυτά την εκκινούν! Ο φόβος θα τη σταματήσει. Δημιουργούν έναν υψηλά δονούμενο Άνθρωπο. Όπως είπε και ο Άινσταϊν. Ξεπερνάτε ορισμένα χαρακτηριστικά της φυσικής, όπως τα γνωρίζετε, όταν αρχίζετε να δονείστε ψηλότερα."


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ