Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Ποτέ και κάτω από οποιαδήποτε περίσταση μην αφήσετε κανέναν να σας εξοργίσει τόσο ώστε να κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα



Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι στριμμένοι, σε κατάσταση που έχει γίνει χρόνια. Και πολλοί είναι σκληροί, άκαμπτοι στις αντιδράσεις τους προς τους άλλους. 
Πώς να τα πάτε καλά με τέτοιους ανθρώπους? 
Πρώτα βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν θα σας κάνει να θυμώσετε, με όποιον τρόπο κι αν σας προκαλέσει. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα βήματα για να μάθετε πώς να έχετε καλές σχέσεις με τους άλλους. Ό,τι κι αν γίνει, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας εκνευρίσει. Είναι δύσκολο για όσους δεν διαθέτουν αυτοέλεγχο, αλλά είναι το πιο εύκολο πράγμα αν το αποφασίσετε. 
Μην καυχιέστε ότι ποτέ δεν θυμώνετε, απλά εξασκηθείτε σ’ αυτό κάνοντας το καλύτερο που μπορείτε. Αν το διαλαλείτε, οι άνθρωποι έχουν την τάση να σας εκμεταλλεύονται. Και μην είστε εξωτερικά πειθήνιοι ενώ μέσα σας βράζετε επικίνδυνα. 

Ποτέ και κάτω από οποιαδήποτε περίσταση μην αφήσετε κανέναν να σας εξοργίσει τόσο ώστε να κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που χάνουν την ψυχραιμία τους αργότερα μετανιώνουν για ό,τι έκαναν. 
Διαβεβαιώνετε τον εαυτό σας με πεποίθηση: 
«Έχω απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων μου». Οι άνθρωποι που δεν έχουν τα συναισθήματά τους κάτω από τον έλεγχό τους είναι οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού τους. Κάθε ανεκπλήρωτη επιθυμία προκαλεί την οργή τους. Όταν κάποιος μπορεί να σας εκνευρίσει, όποιος κι αν είναι αυτός, είναι γιατί υπήρξε μια ανατροπή κάποιας επιθυμίας μέσα σας. Αλλιώς κανείς δεν θα μπορούσε να σας κάνει να θυμώσετε. 
– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, από το Ταξίδι προς τη Συνειδητοποίηση του Εαυτού
Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, SRF, η γνήσια επιστήμη Κρίγια-Ράτζα Γιόγκα Ελλάδα
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα