Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εσύ! Άνθρωπε! Εδώ! Τώρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Εσύ! Άνθρωπε! Εδώ! Τώρα!
Η Αληθινή Θρησκεία είναι η Βιωματική Εμπειρία του Απεριόριστου, του Πραγματικού, του Αληθινού…  Αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο για να κρίνουμε ορθά όλες τις εξωτερικές διδασκαλίες των ανθρώπων. Χρειάζεται να θέσουμε το απλό ερώτημα: Οδηγούν στην Ελευθερία, πέρα από την σκέψη; Οδηγούν στον Απεριόριστο Χώρο της Πραγματικότητας; Ή μας κρατούν δέσμιους μέσα σε αντιλήψεις, σε πεποιθήσεις, σε εξωτερικές δράσεις και υλικές δραστηριότητες;
Μια θρησκεία, μια φιλοσοφία, ένα πνευματικό κίνημα, πρέπει να σε απελευθερώνει από όλα… όταν λέει πίστεψε αυτό, άκου αυτό, αυτό λέει ο τάδε, πρέπει να κάνεις αυτό, πρέπει να νοιώθεις έτσι, να πράττεις με αυτό τον τρόπο… τότε απλά πρέπει να γυρίζεις την πλάτη σου και να αποχωρείς ευγενικά… γιατί όλα αυτά σε κρατούν «έξω»…
Στον Ελεύθερο Χώρο του Πραγματικού Όλα Γίνονται Μόνα τους, δεν χρειάζεται να κάνεις «κάτι», «εσύ»… δεν υπάρχει «εγώ», να κάνει «κάτι»… Είναι μόνο μέσα στην Φυλακή που κατασκευάζει η Σκέψη, όπου υπάρχουν διδασκαλίες, «πρέπει», «έτσι» ή «αλλιώς»… μόνο μέσα στον περιορισμένο κατασκευασμένο ψεύτικο κόσμο που κατασκευάζεις με την σκέψη σου, πρέπει να ζεις με κάποιο τρόπο, να αισθάνεσαι με κάποιο τρόπο, να γίνεις κάτι, να πορευτείς κάπου.
Κατανόησε ότι Εξαρχής και για Πάντα, έξω από τον χρόνο, Είσαι στο Κέντρο του Κόσμου, ότι το Εδώ που Ζεις, Απλώνεται Παντού, κι ότι η Στιγμή που Ζεις, είναι ο μόνος Χρόνος Ύπαρξης, η Αιωνιότητα που Ρέει, η Μόνη Αληθινή Στιγμή της ζωής σου.
Είναι το Παρόν, Τώρα, Εδώ, η Μοναδική Πύλη… να τα αφήσεις όλα και να Περάσεις Πέραν, στον Ελεύθερο Χώρο, που είναι Χωρίς Ιδιότητες, χωρίς σκέψη, περιγραφές, πρέπει… χωρίς φαντασία.
Στέκεσαι ακριβώς στην Πύλη… Ένα βήμα σε Υψώνει στο Αιώνιο Βασίλειο της Αλήθειας… ένα βήμα σε γκρεμοτσακίζει στα βάραθρα της σκέψης, στις χαράδρες της φαντασίας, και στις πεδιάδες της άγνοιας.
Εσύ! Άνθρωπε! Εδώ! Τώρα!... Είσαι το Όλον… Βρες Μέσα σου τον «Θεό»… Μην κοιτάς έξω… έξω υπάρχουν μόνο τα σχήματα της φαντασίας σου… όσο όμορφη κι αν είναι μια «ιδέα», δεν παύει να είναι μια ιδέα που κατασκεύασες εσύ, κάτι ψεύτικο…
Ούτε θεοί, έξω, ούτε αλήθειες, ούτε δρόμοι, ούτε πραγματοποιήσεις και σωτηρίες… όλα εσύ τα φτιάχνεις με την σκέψη σου… Τι είναι πιο σημαντικό; Εσύ Άνθρωπε που Υπάρχεις και κατασκευάζεις όλα αυτά; ή τα «δημιουργήματά» σου; Μην ξεγελιέσαι.
Η Μόνη Αλήθεια Είσαι Εσύ… Ο Αληθινός Άνθρωπος που Υπάρχει Μέσα σου, όχι οι φαντασίες σου… Ο Αληθινός Αρχέγονος Αιώνιος Άνθρωπος, πέρα από τον χρόνο… Βρες Μέσα σου την Μόνη Αλήθεια που Υπάρχει, την Θεϊκότητά σου… Πάψε να νομίζεις ότι είσαι μονάχα ένα ζώο.
Βαθιά Βαθιά Μέσα σου Υπάρχει Μονάχα η Αιώνια Απέραντη Σιωπή της Γνώσης, η Ακίνητη Σοφία της Φύσης που τα Αγκαλιάζει όλα… Το μόνο που μπορείς να φέρεις σε Αυτό τον Ιερό Χώρο, είναι η Ταπεινότητα, η Σιωπή κι η Μακαριότητα που σε Πλημμυρίζει και σε Μετουσιώνει σε ΑΥΤΟ!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα