Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Μην σπαταλάτε ποτέ χρόνο και ενέργεια σε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για εσάς.



O Andrey Kurpatov είναι φυσικοθεραπευτής, συγγραφέας και συντάκτης σε πολλά περιοδικά. Έτσι, συγκεντρώνοντας γνώσεις από όλες αυτές τις ιδιότητες του, προσπάθησε να τους χρυσούς κανόνες για μια ευτυχισμένη ζωή. Ρίξτε μια ματιά στους κανόνες που προτείνει ο Andrey και ίσως σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ζωή σας. 

Ποτέ μην μεταφέρετε σε άλλους τις ευθύνες σας. Σίγουρα το να κατηγορούμε άλλους για τις ατυχίες, που μας συμβαίνουν είναι δελεαστικό, αλλά λυπηθείτε λίγο τον εαυτό σας. Όταν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των επιτυχιών και των αποτυχιών της ζωής μας, μόνο τότε είμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας. 

Αποδέξου το γεγονός, ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν. Το παρελθόν είναι παρελθόν και έχει πια τελειώσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Το μόνο που εξαρτάται πια από εμάς είναι το παρόν και κατά συνέπεια το μέλλον. Μην περιμένετε, ότι το μέλλον θα είναι από μόνο του λαμπρό. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας, για να είστε χαρούμενοι και να χαμογελάτε. 

Απαλλαγείτε από την ψευδαίσθηση, ότι μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους. Υποσυνείδητα, όλοι έχουν την ψευδαίσθηση, ότι μπορούμε να αλλάξουμε έναν άλλον άνθρωπο και το αποτέλεσμα είναι να υποφέρουμε, επειδή δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μόνο οι καταστάσεις και η δική τους επιθυμία μπορεί να αλλάξει τους ανθρώπους. Επιτρέψτε στους άλλους να είναι διαφορετικοί. Να είναι όποιοι θέλουν να είναι. Κάποια στιγμή μπορεί να αρχίσετε να το απολαμβάνετε. 


Οι άνθρωποι θέλουν από εμάς να είμαστε δυνατοί. Κανείς δεν θέλει να είναι κοντά σου, αν είσαι αδύναμος, κουρασμένος ή δυστυχισμένος. Αν κάποιος σας λέει, ότι του αρέσετε, όταν είστε στεναχωρημένοι, τότε σας εξαπατά. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, προσπαθήστε να χαμογελάσετε και τότε θα καταλάβετε, ότι τίποτα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο νομίζατε. 

Όλες οι πράξεις μας έχουν τις συνέπειές τους. Στην πραγματικότητα, δεν επιλέγουμε τι θα κάνουμε, αλλά τι θα συμβεί ως αποτέλεσμα των πράξεών μας. Οπότε, πριν κάνετε οτιδήποτε σκεφτείτε καλά τις συνέπειες. Όταν σκέφτεστε, πριν ενεργήσετε, τότε σίγουρα θα έχετε λιγότερα χαζά λάθη για να μετανιώνετε. 

Μην ζείτε σαν να πρόκειται να ζήσετε για πάντα. Αναπόφευκτα ο καθένας από εμάς θα πεθάνει κάποια στιγμή. Μπορείτε να ζήσετε με τον φόβο, ότι κάποια στιγμή θα πεθάνετε ή να κάνετε μια προσπάθεια να το ξεχάσετε. Μην ζείτε σαν να πρόκειται να ζήσετε για πάντα, αλλά ούτε σαν να πρόκειται να πεθάνετε αύριο. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο και θα βρείτε το μυστικό της ευτυχισμένης ζωής. 

Κάντε ό,τι θεωρείτε σωστό μέσα σας. Αν προσπαθείτε συνέχεια να ανακαλύψετε το νόημα της ζωής, το πιθανότερο είναι να καταλήξετε με κατάθλιψη. Σημασία δεν έχει να βρείτε το νόημα της ζωής, αλλά να ζείτε την ζωή σας με νόημα. Κάντε ό,τι θεωρείτε σωστό μέσα σας. Μην κυνηγάτε την τύχη σας στα τυφλά. Αν κάνετε ό,τι θεωρείτε εσείς σημαντικό, θα έρθει η επιτυχία σε εσάς. 

Μην σπαταλάτε ποτέ τον χρόνο και την ενέργειά σας σε εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για εσάς. Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σας συμπαθούν και η ύπαρξή σας δίνει χαρά στην ζωή τους. Μην είστε κλειστοί και καχύποπτοι. Το να είστε ανοιχτοί και ευγενικοί στο τέλος μόνο σε καλό θα σας βγει!

awakengr


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα