Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

highway-of-death-iraq-9

Ένα από τα μεγάλα εγκλήματα που διέπραξε ο ένας από τους τέσσερις χειρότερους ερπετοειδείς που ενσαρκώθηκαν στον πλανήτη μας, προσφέροντας θυσία αίματος στον βρυκόλακα θεό του..
highway-of-death-iraq-10
Πριν από είκοσι οκτώ χρόνια, ο πριν από δύο ημέρες αποδημήσας στον αστερισμό του Κάνωπος, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ George Bush ο πρεσβύτερος, διέπραξε μια από τις πιο βίαιες σφαγές στην ιστορία του πολέμου στο Ιράκ, κατά μήκος της Εθνικής Οδού 80, περίπου 32 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης του Κουβέιτ.

highway-of-death-iraq-11
Τη νύχτα της 26ης προς την 27η Φεβρουαρίου 1991, ενώ χιλιάδες ιρακινοί στρατιώτες και πολίτες αναχωρούσαν από το Κουβέϊτ για την Βαγδάτη, μετά από ανακοίνωση κατάπαυσης του πυρός, ο Bush διέταξε τον αμερικανικό στρατό να σφαγιάσει τον εγκλωβισμένο ιρακινό στρατό. 
highway-of-death-iraq-3
Τα μαχητικά αεροπλάνα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στράφηκαν κατά της άοπλης αυτοκινητοπομπής και την ακινητοποίησαν, αφού κατέστρεψαν τα προπορευόμενα οχήματα καθώς και τα τελευταία που ακολουθούσαν, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει κανείς..
highway-of-death-iraq-5
Στη συνέχεια, τα αμερικανικά αεροσκάφη κτυπούσαν κατά κύματα και επί ώρες τα παγιδευμένα οχήματα. Όταν τέλειωσε το μακελειό, περίπου 2.000 καρβουνιασμένα ιρακινά οχήματα, και τα απανθρακωμένα πτώματα δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών κάλυπταν επί μίλια το μήκος του αυτοκινητόδρομου, που έγινε γνωστός ως "ο Υπεραστικός του Θανάτου" (Highway of Death). Εκατοντάδες άλλα οχήματα καταστράφηκαν κατά μήκος ενός άλλου δρόμου, της Εθνικής Οδού 8, που οδηγεί στη Βασόρα. 
highway-of-death-iraq-2

Μερικές από τις σκηνές καταστροφής σε αυτούς τους δύο δρόμους, έγιναν από τις πιο αναγνωρίσιμες εικόνες του πολέμου του Κόλπου..
highway-of-death-iraq-7
- Του ευχόμαστε καλή διαμονή στην ηλεκτρομαγνητική φυλακή διπλής πολικότητας που τον περιμένει στον αστερισμό του Κάνωπος!
highway-of-death-iraq-1

Nicos Kastanias
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα