Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Άση Μπήλιου: Οι Προβλέψεις για το 2019 και την ΕλλάδαΤο 2018 πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του και ετοιμάζεται να παραδώσει την σκυτάλη στο 2019. 

Εκατομμύρια κόσμος ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα αλλά και να αποχαιρετήσει την χρονιά που φεύγει και παράλληλα να χαιρετίσει την νέα. Αλήθεια, τι μας επιφυλάσει;


Θα είναι, άραγε, μία χρονιά του τύπου «κάθε πέρσι και καλύτερα» ή θα πάει καλύτερα από κάθε άλλη φορά;

Η γνωστή αστρολόγος, Αση Μπήλιου έρχεται μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ήδη από νωρίς μας έχει δώσει τις προβλέψεις αλλά ταυτόχρονα και τις προειδοποιήσεις της για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Πολλοί περιμένουν ευχάριστες αλλαγές και αρκετοί δεν τα βλέπουν και τόσο αισιόδοξα τα πράγματα, τόσο προσωπικά όσο και σε ευρύτερους τομείς.

Σύμφωνα, όμως με την αγαπητή Άση, το 2019 θα έχει αρκετές ευχάριστες αλλαγές και κάποια πράγματα θα είναι «παιχνιδάκι» σε σχέση με το 2018.

 Φαίνεται, λοιπόν, να υπάρχουν στο 2019 θετικές εξελίξεις – αλλά κι αυτό, μερικές φορές φαίνεται παράξενο, αν σκεφτεί κάποιος ότι εκείνο που καλό και ευχάριστο για έναν άνθρωπο είναι άσχημο και δυσάρεστο για κάποιον άλλον.

Αλλά ας αφήσουμε την ίδια να μας τα πει, μέσα από το βίντεο που ακολουθεί:
Άση Μπήλιου: 

Οι προβλέψεις για το 2019 και την Ελλάδα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα