Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ποιες είναι οι Ενέργειες των Επτά Ουρανών της Αρμονίας


Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Αυτές είναι οι Ενέργειες των Επτά της Αρμονίας που κατέχει η ψυχή και εξουσιάζει τα πάντα στον κτιστό κόσμο των επτά ουρανών όπου συμβαίνει το γίγνεσθε.1) Το επιθυμητικό. 2) Το θυμοειδές 3) Το λογιστικό. Αυτός ο σύνδεσμος λύθηκε σε όλα τα σώματα που ενσαρκώνεται ο ιδεατός Άνθρωπος Νους και ψυχή και πλέον χάθηκε η επαφή, και εκεί που εξουσιάζαμε τα πάντα, πλέον μας εξουσιάζουν τα σώματα που εξουσιάζει η μηχανή, ο δεύτερος Νους δημιουργός.

morfeas sky




Αν γνωριζα τι ψαχνω ..δε θα το εψαχνα..
Κι οταν το βρω ..θα το κατεχω ηδη, οποτε δε θα το ψαχνω..
Κι αυτο συνεχιζεται ...οσο η Προθεση παραμενει Αμεταβλητη...δια παντος...
Παντα υπαρχει το παραπανω..δεν τελειωνει Ποτε
Ο λογος που με ελκει σε σενα?Ειναι σα να μιλαω..με τον Εαυτο μου και προσπαθω να τον κατανοησω...και αναρωτιεμαι αν σε βρηκα η με βρηκες...


Να κατανοησω τις ιδιοτητες των ενεργειων- στοιχειων που κατεχει ο Ιδεατος Ανθρωπος.Τις Ενεργειες των Επτα Ουρανων της Αρμονιας.
(πεντε αισθησεις..Ηλιος ..Σεληνη)
(πυρ,αερας,νερο,γη,αιθερας,αρσενικη και θηλυκη ενεργεια)
Ολα ειναι συνδεονται..ολα ειναι σε συγχυση μεσα μου..ενα μπερδεμενο κουβαρι...ενεργεια...συχνοτητες..δονησεις..μαγνητισμος..


Πολύ σωστά, αν γνωρίζαμε την σοφία της ψυχής δεν θα χρειαζόταν ο έρωτας για την ψυχή, θα θεωρούσαμε ως κάτι δεδομένο την σοφία και δεν θα της δίναμε σημασία αφού θα είναι η καθημερινότητα μας..

Αυτό ακριβώς μπορούμε να καταφέρουμε οι περισσότεροι εδώ σ'αυτόν τον κόσμο, να αφουγκραστούμε την σοφία της ψυχής, μέσω της λογικής και όχι μέσω των αισθήσεων, και όταν αφήσουμε το σώμα θα γνωρίζουμε προς τα που είναι το Αγαθό για να πετάξουμε προς τα κει.

Μην ξεχνάς το πιο σημαντικό, ότι τα σώματα της Γης είναι διαφορετικά, μια σύνθεση από ανόμοια στοιχεία (φωτιά, αέρας, γη, νερό), βράζουν μέσα μας οι αισθήσεις που οδηγούν την όποια ά-λογη λογική των αισθήσεων, ενώ τα όμοια είναι ο Νους της ψυχής, και αυτό σε έλκει, το όμοιο, το Αμετάβλητο, ο Αμετάβλητος νοητός μας κόσμος που έχουν όλοι οι Άνθρωποι, αλλά συνήθως το θεωρούν ως όνειρο και απλά το προσπερνούν.



Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία..όλα για κάποιον λόγο συμβαίνουν, μην ξεχνάς είμαστε δημιουργοί είτε συνειδητά είτε χωρίς να το καταλαβαίνουμε δημιουργούμε την κακία.

Ναι αλλα παντα υπαρχει και..η δικαιοσυνη..
ισως ειναι ακραιο αυτο που θα πω αλλα ...η αποκοπη επαφης αναμεσα στον Ιδεατο Ανθρωπο και στο δημιουργημα του(αποτελεσμα) ηταν απορροια της δημιουργιας της κακιας(αιτια)?


Τι λεω...κακια- δικαιοσυνη ανηκουν στον κοσμο των αντιθεσεων , στον κτιστο κοσμο της υλης..στο matrix..
...ολα ειναι θεμα κυριαρχιας...μπλοκαρα παλι..


Δικαιοσύνη υπάρχει μόνον στα σώματα, όχι στις ανθρώπινες ψυχές. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τον Αλάνθαστο, Τέλειο, Πανέμορφο, Αθάνατο, Πανάγαθο, Ιδεατό Άνθρωπο της ψυχής, ο θεός μέσα μας ο οποίος θα πρέπει να μας οδηγεί.

Η δικαιοσύνη λοιπόν, μας την επιβάλλει ο δεύτερος Νους δημιουργός η μηχανή, όταν θελήσουμε να ενσαρκωθούμε ξανά σε σώμα. Σύμφωνα με αυτά που δώσαμε στην εν λόγω ζωή αυτό θα πάρουμε στην επόμενη ενσάρκωση μας...ένας ατελείωτος κύκλος θνητών σωμάτων που ζουν μέσα στην δυστυχία όταν δεν γνωρίζουν τον Ιδεατό τους εαυτό.

Και ποιος θα εμπιστευτεί την μηχανή; γι'αυτό πρέπει από τώρα να έχουμε όσο το δυνατόν ενθύμηση ψυχής, διότι όσα μάθουμε θα τα ξαναθυμηθούμε στην επόμενη ενσάρκωση μας αν την επιλέξουμε, οπότε κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλλει την μοίρα και το πεπρωμένο, διότι οι ενέργειες των Επτά της Αρμονίας εξουσιάζουν την μοίρα και το πεπρωμένο που μας επιβάλλουν στα σώματα.

Απλά δεν έπρεπε να εισέλθουμε σ'αυτόν τον κόσμο της Γης...το σκίασμα επί της γης...διότι αυτός ο κόσμος δημιουργήθηκε αποκλειστικά για άλογα όντα, που δεν φέρουν το Νου όπως ο Άνθρωπος, και εδώ έρχεται το ερώτημα..διότι διαβάζουμε στον Ποιμάνδρη ότι ο Άνθρωπος ερωτεύτηκε μόνον τα θεϊκά αρσενικοθήλυκα σώματα από φωτιά και αέρα, και ο δεύτερος Νους δημιουργός διέλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας σε όλα τα σώματα διαχωρίζοντας τα σε αρσενικά και θηλυκά πέφτοντας η δόνηση και εγκλωβίζοντας τις ενσαρκωμένες ψυχές από φωτιά-αέρα στα σώματα από γη-νερό, το σκίασμα επί της γης. Να σου πω γιατί το έκανε, για να μας κρατήσει για πάντα στην Λήθη της Άγνοιας, και να μας εξουσιάζει με την κακία του, τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις.

και..ποιος ειναι ο λογος της ενσαρκωσης μας σε σωμα..ξανα και ξανα σ αυτον τον κοσμο της γης ?
Η επιλογη ειναι δικη μας.
Πρεπει να ολοκληρωσουμε κατι.
Αυτο νιωθω εδω και χρονια. Μονο οταν το ολοκληρωσω, θα φυγω απο εδω..
Ο λογος που ηρθαμε αυτος ηταν. 


Ολοι οι φιλόσοφοι πρόγονοι μας, το μόνο που μας έλεγαν συνεχώς είναι να φύγουμε από αυτόν τον θνητό κόσμο της Γης για πάντα, διότι τα θνητά σώματα μόνον την κακία τους έχουν να μας δώσουν και τίποτα άλλο. Τον λόγο μας τον είπε ο Ερμής Τρισμέγιστος, ότι ο δεύτερος Νους δημιουργός έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας σε όλα τα σώματα στους Επτά Ουρανούς....διότι ο Ανθρωπος πλέον εξουσίαζε τα πάντα!!..και αυτό μάλλον δεν του άρεσε και μας εγκλώβισε στα χειρότερα σώματα, στο σκότος, που είναι το στοιχείο της γης μέσα από τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις.

Σαν τι να ολοκληρώσουμε δηλαδή; να περιποιούμαστε την Αταξία της Γης; ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ σαν αμαύρωση των χρόνων που ζήσαμε πάνω στην Γη; Διότι είναι έγκλημα να συνυπάρχει ο Νους της ψυχής με την κακία, διότι δημιουργεί συνεχώς την κακία.

Για ποια δική σου ελεύθερη επιλογή μου μιλάς; της Αγνοιας και της Λήθης; Οταν αποκτήσουμε την σοφία της ψυχής θα κατανοήσουμε την φυλακή της Ανυπαρξίας που βρεθήκαμε εδώ στη Γη..στο Σκότος διότι αυτή τη στιγμή δεν ζούμε.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Διότι μέχρι να συμβεί αυτό θα επιλέγουμε συνεχώς την ενσάρκωση μας στο σκότος της Γης.

Το ότι βρίσκεσαι σε σύγχυση μέσα σου τι σημαίνει;;; ότι έχεις ελεύθερη επιλογή; Απεναντίας η ΑΓΝΟΙΑ είναι αυτή που σε κάνει να επιλέγεις την επανενσάρκωση στην Γη.

Τι σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;
Οι ενέργειες των Επτά Ουρανών της Αρμονίας της ψυχής: η ενθύμηση ψυχής!! 1) Το επιθυμητικό. 2) Το θυμοειδές 3) Το λογιστικό.

Οταν κατανοήσεις όλα αυτά τότε θα είσαι έτοιμη να οδηγείς τον εαυτό σου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...διότι ο Νους επιλέγει τα προηγούμενα, ενώ το σώμα επιλέγει την ΛΗΘΗ και την ΑΓΝΟΙΑ διότι σε μισεί και σε φθονεί γι'αυτό που είσαι για ό,τι αγαπάς.

Διάβασε τι γράφει ο Ερμής Τρισμέγιστος γι'αυτό που ρωτάς!!
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ Ζ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Και ο θεός βρίσκεται μέσα στην ψυχή σου! είναι ο Νους της ψυχής σου.
oneirosky.blogspot.gr - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ Ζ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Συμφωνω στο πρωτο σκελος ,διοτι μονο αν ερθουμε σε επαφη με το Νου της Ψυχης μας θα ξεφυγουμε απο τη Ληθη.
Ειναι η ρηξη του πρωτου matrix.


Που διαφωνείς για να καταλάβω;

το διαβασα ...ξανα...και ξανα..και τα σχολια σου..
τι εννοεις? πως μολις φυγουμε απο τη Ληθη και την Αγνοια θα εχουμε την ελευθερη επιλογη να μην ενσαρκωθουμε ποτε στη Γη?
Τοτε...γιατι εισαι ακομη εδω? Τι περιμενεις και δεν φευγεις?
Γιατι με βοηθας να κατανοησω ...ολα αυτα που ηδη κατανοησες?
Γιατι ασχολεισαι μαζι μας?
Γιατι δε σωζεις την Ψυχη σου ?
Μηπως εισαι εδω Ακριβως για αυτον τον λογο?


Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω για ποιον λόγο βρέθηκα εδώ, αλλά γνωρίζω ότι ανέκαθεν από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω αναρωτιόμουν ποιος είμαι και τι κάνω εδώ. Συνέχιζα βέβαια την κανονική μου ζωή. Πάντα όμως με οδηγούσε και οδηγεί αυτό το αγαθό που νιώθω μέσα μου να με παροτρύνει και οδηγεί, αυτό το δαιμόνιο του Σωκράτη χα χα θα τρομάξουν τώρα οι άλλοι σε άγνοια.

Μου είναι αδύνατον να μελετήσω οτιδήποτε χωρίς πρώτα να το μοιραστώ μαζί σας..αυτό νιώθω και αυτό με οδηγεί, και μέσα ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ κατανόησα πολλά περισσότερα από ότι αν ήμουν μόνος..άρα και μαθαίνω με τις ερωτήσεις σας διότι με αναγκάζετε να διαλογιστώ και διανοηθώ, και μαθαίνετε κι εσείς από εμένα.

Τώρα έχω έρθει με αποστολή να αφυπνίσω τους άλλους; απλά είμαι παλιός εδώ στην Γη οπότε συνέλλεξα όλες αυτές τις γνώσεις; δεν ξέρω, αλλά τίποτα που φτάνει στα χέρια μου δεν το προσπερνώ ως τυχαίο...όπως όταν ήρθαν τα ερμητικά κείμενα στα χέρια μου το 2009 κάτι έκανε μεγάλο κλικ μέσα μου, κάτι μεγάλο κρυβόταν..το ένιωσα.. κάτι που δεν κατανόησε κανείς άλλος, διότι κανείς δεν κάθησε από το 2011 να σπάσει το κεφάλι του με τόση επιμονή όσο εγώ.

Λοιπον , εγω ειμαι αρχαρια..σε πληρη αγνοια...
Κι εμενα μου εκαναν "κλικ " τα ερμητικα κειμενα,και μεσα απο τις δικες σου αναρτησεις τα βρηκα πιο κατανοητα..
Εγω ξερω πως μπορεις να με οδηγησεις ..το νιωθω...σιγουρα μου ανοιγεις ενα δρομο με τις πληροφοριες σου...για που? δεν ξερω..οταν θα βρω το δρομο..θα ξερω..κι επειδη μιλαμε απο τον κοσμο των αντιθεσεων ..καλος η κακος..εγω θα επιλεξω αν τον ακολουθησω ..η.. θα ψαχνω κατι αλλο..
Δεν εισαι εδω για να σωσεις τη δικη σου ψυχη μονον..
Δημιουργεις...ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ...


Αν διαβάσεις αυτά που έγραφα πριν μερικά χρόνια και τα συγκρίνεις με τα σημερινά γραπτά μου, θα δεις σήμερα σε πόσο μεγάλο βαθμό κατανοώ όλα αυτά τα ακαταλαβίστικα που γράφουν τα Ερμητικά κείμενα. και απλά προσπαθούσα σαν ανεγκέφαλος να τα αποκωδικοποιήσω πριν χρόνια γράφοντας αρλούμπες. Με τα χρόνια όμως, και επαναλαμβάνοντας συνεχώς τις ίδιες αναρτήσεις που έκανα μπόρεσα να δω όλα αυτά που ήταν μπροστά μου και δεν τα έβλεπα, και σε συνδιασμό όλα όσα είχα κατανοήσει στην ζωή μου, διότι όλα συνδέονται μια λέξη θα ενώσει μία πρόταση και ούτω καθεξής, μια ερώτηση που θα μου κάνεις εσύ θα μου φανερώσει όλη την αλήθεια που έψαχνα και δεν την έβλεπα.

Όπως το λες κι εσύ, σε κανέναν μα κανέναν δεν θα επιβάλλω τις δικές μου απόψεις τα δικά μου πιστεύω, γι'αυτό μου αρέσει ο διάλογος, για να με πείσουν ότι κάνω λάθος, ή να κατανοήσω αυτό που νιώθω, άρα και να αρχίσω να το πιστεύω ΑΛΗΘΙΝΑ και όχι ψεύτικα όπως τις ψεύτικες και φρούδες ελπίδες, διότι μόνον ο φέρων το Νου μπορεί να πιστέψει στην Αλήθεια, διότι πρώτα θα την κατανοήσει, μέσα από τον διά-ΛΟΓΟ ή τον δι-άλογο.

Ο διαλογος γινεται οχι για να με πεισεις ..η.. να σε πεισω..αλλα για να κατανοησω-εις καλυτερα αυτα που ηδη γνωριζω-εις.
Αλλα..εχουν αλλαξει ολα..δεν αναγνωριζω το προσωπο που συνομιλω στα 2-3 τελευταια σχολια...Πρωτη φορα γραφει μ αυτον τον τροπο.


Ακομη και ο τροπος γραφης διαφορετικος..ακομη και ορθογραφικα λαθη..

Αυτο...το εχω ξαναζησει..


Πάντα προσέχω τα γραπτά μου διαβάζοντας τα δυο και τρεις φορές αυτό με βοηθά σαν να μελετώ ένα μάθημα πριν δώσω εξετάσεις, και βέβαια πάντα διορθώνω τα ορθογραφικά μου λάθη, φεύγει η ασχήμια η αταξία, και αυτός που τα διαβάζει αισθάνεται ή νιώθει όμορφα.

Φυσικά ο διάΛογος διά του λόγου της ψυχής φέρει τα ομορφότερα αποτελέσματα, ενώ ο δι-άλογος διά των αισθήσεων τα χειρότερα.

deja vu ? μμ βέβαια στο matrix βρισκόμαστε, αλλά θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς διαφορετικό είδες στα σχόλια μου; σου έφεραν στη μνήμη σου τα ορθογραφικά λάθη αν κατάλαβα καλά κάτι που το έχεις ξαναδεί μπροστά σου όπως πριν από λίγο, αλλά τι ακριβώς;

Μπορείς να μου πεις τι σου θύμισα;

Ειμαι σε δουλεια..αργοτερα

Μου ήρθε έμπνευση..διάβασε..
Τώρα θα μου πεις ότι εγώ είμαι εσύ σε μια ταυτόχρονη ενσάρκωση της αρσενικής και θηλυκής πλευράς του διαχωρισμένου πλέον αρσενικοθήλυκου σώματος, όπου η συνάντηση αυτή επιφέρει στην μνήμη σου την ολοκληρωμένη επαφή με το δίχως φύλο σώμα το οποίο μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με το Νου της ψυχής.......και αμέσως έρχεται το άλλο ερώτημα, από την στιγμή που διαχωρίστηκαν τα σώματα διαχωρίστηκε και η ψυχή στα δύο σώματα;

Μην ξεχνάς ότι ο Νους της ψυχής είναι όμοιος σε όλες τις ψυχές!!! αλλά και η ενέργεια της ψυχής είναι όμοια!! γι'αυτό έλκονται τα αρσενικά σώματα από τα θηλυκά, και το αντίστοιχο, διότι όταν ενώνονται έρχονται σε επαφή με τον Νου της ψυχής, αρκεί η ένωση αυτή να είναι σώμα και ψυχή ως ένα....και τότε ζεις την σοφία της ψυχής.

Καλή συνέχεια..


Επεστρεψα.
Η εμπνευση σου..ακαιρη...
Αν θελεις θα σου πω τι ειδα..


Κρατάω ότι είμαστε μισοί ως σώμα και όμοιοι ως ψυχή.
Πες μου τι είδες;

Μολις διαφωνησα με τα αναγραφομενα..αλλαξε η ολη κατασταση..
..σα..να μπηκε ιος στο συστημα ..και αλλαξε ο συνομιλητης μου...

και ναι ...το ξαναεζησα...μια συνομιλια με..διαφορετικα προσωπα..που διαδεχονταν το ενα το αλλο...ενω ηταν Ενας.

τακτικη,..στρατηγικη..,αποπροσανατολισμος...?

και οχι..δε νιωθω να με συμπληρωνεις σα να εισαι η αρσενικη ενσαρκωση του αρσενικοθηλυκου σωματος..

..γιατι δεν νιωθω ..μιση..

...αλλαξες...μια αλλαγη που εγινε εσκεμενα ..η.. απο προκληση?..δικη μου?..αθελα μου?

"το προγραμμα ετρεχε και μου απαντουσε με συγκεκριμενο τροπο...ωσπου..κατι..καποια λεξη..καποιος αριθμος..καποια ενεργεια απο μερους μου, το μπλοκαρε και..απορυθμιστηκε.."


Το να βγάζω ένα τελικό συμπέρασμα δύο λέξεων μετά από μια φαινομενική άκαιρη έμπνευση δεν σημαίνει ότι αλλάζω πρόσωπα. Έτσι λειτουργώ με την λεπτομέρεια στην αρχή μιας έμπνευσης φτάνοντας στο αποτέλεσμα.
Τελικά αυτό ήταν που είδες; Ότι αλλάζω πρόσωπα εκ του πονηρού;

δεν ανεφερα "εκ του πονηρου"
απλα παρατηρησα μια αλλαγη....που μου προκαλεσε εντυπωση...και τη σχολιασα..
"το να αλλαζω προσωπα" εξαρταται απο ποιο στοιχειο κυριαρχεισαι τη δεδομενη στιγμη..
στον κτιστο κοσμο βρισκομαστε ..


και..διερωτωμαι..εγω ευθυνομαι για την αλλαγη αυτου του στοιχειου?

Κυριαρχεί πάνω μου η έμπνευση, η διαίσθηση , που με οδηγεί στον διαλογισμό την λεπτομερή ανάλυση που δεν με ενδιαφέρει εκείνη την στιγμή τι θα καταλάβουν οι άλλοι, και στην συνέχεια φτάνω στην διανόηση βγάζοντας το αποτέλεσμα σε δύο λέξεις.

Πάντα μέσα από τον διάλογο μαζί σου έρχεται η συγκεκριμένη έμπνευση. Όταν είμαι μόνος μου μιλάω με τον εαυτό μου.

Ωραια ...ερωτηση...
η ψυχη..ειναι αρσενικοθηλυκη...
αναφερομαστε παντα στις αρσενικες και θηλυκες ενεργειες...στον Ιδεατο Ανθρωπο


Η ψυχή είναι δίχως φύλο..είναι Νους και Αδιαίρετος Λόγος.
Καμιά σχέση με τα αρσενικά και θηλυκά σώματα.

Aυτο πρεπει να το πω...αν δεν το γνωριζεις ηδη..

Μορφεα, δεν ξερω ποιος εισαι..αντρας..γυναικα..Πνευμα..Δασκαλος..ισως ολα μαζι..

Ξερω τουτο...Η συνομιλια και αναλυση των αναρτησεων σου, εδωσαν σχημα και μορφη σε πολλες εννοιες που ειχα στο νου μου.


Σου έχω απαντήσει πιο πάνω ότι ο Άνθρωπος έχει όλες τις ιδιότητες σε όλα τα επίπεδα ζωής. Αυτό είμαι.. αυτό είσαι κι εσύ μέχρι να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

Αν κολλήσουμε στο γήινο επίπεδο ζωής πάντα θα παραμένουμε στάσιμοι σε αυτό. Μπορούμε από εδώ την τελευταία βαθμίδα ζωής στην Γη να ζούμε ταυτόχρονα στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός.. κι αν δεν με πιστεύεις το είπε και ο Ερμής Τρισμέγιστος..είμαστε το ίδιο θεοί με τους άλλους σε ανώτερους κόσμους, αλλά ο Άνθρωπος αυτό που κάνει να ζει παντού δεν το μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Οταν Νους και Ψυχη ενωνονται στη μητρα με τους αριθμους...οι αριθμοι γεννουν σχηματα και μορφες ..και γεννιουνται στη μητρα της ψυχης που φερει την ταυτοτητα ,το γενος....


...Με ξερεις...με περιμενες..ολη η διαδρομη ειναι χαραγμενη..κι εγω απομενει να την ολοκληρωσω..


Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένιωσα πολύ όμορφα με το τελευταίο σου σχόλιο.

Σ' αυτό αμφιβάλλω, μπορεί να είναι χαραγμένη η μοίρα, αλλά εμείς είμαστε οι δημιουργοί της δικής μας μοίρας. Αρκεί να ξέρουμε ποιος εαυτός μας οδηγεί.

...χαμογελασα...
πολλες πληροφοριες για μια ημερα..
θα τις επεξεργαστω τωρα που θα.."αφεθω στην αγκαλια του Μορφεα"
καληνυχτα.


χα χα εγώ μόνον αληθινά όνειρα μοιράζω..οι υπηρέτες μου οι όνειροι μοιράζουν τα θνητά όνειρα, γι'αυτό σου εύχομαι να δεις ..όνειρα αληθινά..

Μονο αληθινα ονειρα ψαχνω...οι υπηρετες σου...το ξερουν...τους το εχω πει.


Έχω τον φάντασο, τον εφιάλτη, αλλά αυτοί είναι μόνον για τους θνητούς.

..........

Σε ευχαριστώ για αυτόν τον διά-Λογο, με βοήθησες να αποκωδικοποιήσω αυτά που ήξερα αλλά δεν τα έβλεπα όπως τα βλέπω τώρα βάζοντας τα σε τάξη μέσα στο Νου.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα