Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Φάντασμα κάνει ωτοστόπ σε αγροτικό φορτηγάκι (vid)

Οδηγός αγροτικού παρέλαβε έναν άνδρα που έκανε ωτοστόπ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας που καθόταν στο κάθισμα του συνεπιβάτη εξαφανίστηκε.

Ένας οδηγός ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος που πήρε στο φορτηγάκι του ξαφνικά εξαφανίστηκε, χωρίς να αφήσει ίχνη, πέρα από δύο πυρωμένα αποτυπώματα. Image: Supplied
Ο ΠΕΔΡΟ Πεϊρόνε οδηγούσε το αγροτικό του στην εθνική οδό, όταν είδε από μακριά έναν νεαρό άνδρα στην άκρη του δρόμου να του κάνει το σήμα του ωτοστόπ.
Έκοψε ταχύτητα και σταμάτησε δίπλα στον νεαρό κάνοντάς του νόημα να μπει μέσα.
Τον ρώτησε πού πηγαίνει. Ο νεαρός ήταν επιφυλακτικός και ο Πεϊρόνε το απέδωσε στην ντροπαλοσύνη της νεαρής του ηλικίας. Ταξιδεύοντας συχνά στην επαρχία, ήταν συνηθισμένος να εξυπηρετεί άγνωστους ανθρώπους που του ζητούσαν να τους μεταφέρει πιο κάτω, οι οποίοι ήταν συνήθως λιγομίλητοι.
Ωστόσο, αυτός ο επιβάτης είχε πάνω του κάτι διαφορετικό. Ο Πεϊρόνε τον κοίταξε και, όπως λέει, ενώ δεν μπορεί να θυμηθεί όσους έχει μεταφέρει κατά καιρούς, το πρόσωπο του συγκεκριμένου επιβάτη θα το θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.
Όταν στράφηκε ξανά για να τον ρωτήσει για τον προορισμό του, ο συνεπιβάτης του είχε εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω του μια μυρωδιά από καμένο λάστιχο.
Για μεγάλη του έκπληξη, ο Πεϊρόνε είδε το πατάκι μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού να καπνίζει, σαν κάποιος να είχε βάλει πάνω του ένα πυρωμένο σίδερο.
Στο χαλάκι, στα σημεία που ο άγνωστος νεαρός είχε πατήσει με τα παπούτσια του, υπήρχαν τα μαυρισμένα αποτυπώματα των παπουτσιών, ενώ το λάστιχο είχε λιώσει!
Στα σημεία που ο συνεπιβάτης του είχε ακουμπήσει τα πόδια του, το λάστιχο στο πατάκι ήταν μαυρισμένο και είχε λιώσει, σαν κάποιος να είχε ακουμπήσει πυρωμένο σίδερο. Image: Supplied
ν
Το περιστατικό συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Σαν Χοσέ ντε λα Εσκίνα (San Jose de la Esquina) της Αργεντινής. Ο Πεϊρόνε επέστρεφε σπίτι του, μετά τη δουλειά, όταν είδε τον νεαρό να κάνει ωτοστόπ στην άκρη του δρόμου, αναφέρει η Oddity Central.
«Είμαι λίγο ταραγμένος. Δεν φοβάμαι, απλώς δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συνέβη», δήλωσε ο Πέδρο Πεϊρόνε σε συνέντευξή του. Image: Supplied
ν
Μετά το αλλόκοτο περιστατικό, ο Πεϊρόνε θέλησε να μάθει περισσότερα για την ταυτότητα του μυστηριώδους συνεπιβάτη του.
Δεν βρήκε όμως τίποτε, πέρα από αυτά που γνώριζε ήδη ο ίδιος, δηλαδή ότι ο νεαρός ήταν 17 ετών και ότι είχε έρθει από την κοντινή πόλη Αρτεάγα (Arteaga), στη Σάντα Φε της Αργεντινής.
Όταν ο Πεϊρόνε ρώτησε το νεαρό αγόρι αν πήγαινε στο Σαν Χοσέ, εκείνο απάντησε «Όχι», λέγοντάς του ότι θα του υποδείξει πού να τον αφήσει.
Όπως είπε στους δημοσιογράφους: «Τελικά μού ζήτησε να τον αφήσω στη διασταύρωση της εθνικής οδού 92 με τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροταφείο. Μόλις έφτασα εκεί, ένιωσα μια φοβερή μυρωδιά καμένου».
Τα σημάδια που άφησε στο χαλάκι του συνοδηγού ο μυστηριώδης επιβάτης. Image: Supplied
«Σταμάτησα το αυτοκίνητο για να δω μήπως κάτι είχε πάρει φωτιά. Βγήκα έξω και πήγα στο πίσω μέρος για να ελέγξω την καρότσα. Όταν γύρισα δεν υπήρχε μέσα κανείς».
Επιστρέφοντας, ο Πεϊρόνε άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και είδε το πατάκι να καπνίζει στα μαυρισμένα σημεία με τα ίχνη των παπουτσιών.
Κοίταξε γύρω του για να εντοπίσει το αγόρι, αλλά δεν φαινόταν πουθενά. Η γύρω έκταση είναι ερημική, χωρίς ψηλά δέντρα ή χόρτα που θα μπορούσαν να κρύψουν κάποιον.
Ταραγμένος ο Πεϊρόνε κάλεσε μερικούς φίλους του να τον βοηθήσουν στο ψάξιμο, αλλά δεν βρήκαν τίποτα.
Ανήμπορος να εξηγήσει τι συνέβη, ο Πεϊρόνε πήγε στην αστυνομία και τους αφηγήθηκε όλη την τρομακτική ιστορία.
Στους δημοσιογράφους του ραδιοφώνου και των τηλεοπτικών σταθμών είπε ότι είναι αφοσιωμένος καθολικός και ότι δεν πιστεύει στο παραφυσικό. Δεν μπορεί όμως να εξηγήσει αυτό που συνέβη.
ν
ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα