Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ 9/3/2018-11/7/2018

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ

Κριός

Γραμμάτια, λογαριασμοί, λογαριασμοί ...
Για τον Κριό, ο Δίας στον Σκορπιό έχει να κάνει με την εξουσία, τους πόρους, τον χώρο και τα χρήματα που προέρχονται από εξωτερικές ροές εισοδήματος (παθητικό εισόδημα, κληρονομιά, σύντροφο ή οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων κληρονομιάς).
Θα μπορούσατε να μάθετε πώς να πληρώνετε τους φόρους σας ή να αντιμετωπίζετε τα χρέη που μέχρι τώρα δεν σας απασχολουσαν και τόσο.. . Τα θέματα ιδιοκτησίας μπορεί να είναι περισσότερο έντονα, ομοίως μπορεί να κληθείτε να επενδύσετε με έναν συνεργάτη ...

Ταύρος


Τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα με συνεργασία...
Για τον Ταύρο, ο Δίας στον Σκορπιό σας βοηθά να κατανοήσετε τη σημασία των συνεργασιών - την αγάπη, τις επιχειρήσεις και όλες τις σημαντικές αλληλεπιδράσεις.

Δίδυμοι


Ένα μήλο την ημέρα ...
Για τον Δίδυμο, ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει την προσοχή σας στην υγεία και την ευημερία σας, στις καθημερινές σας τελετουργίες και σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα.
Καρκίνος
Γεια σας νέοι εραστές ...
Για τον καρκίνο, ο Δίας στον Σκορπιό είναι δημιουργικός για τα πάθη και τον ρομαντισμό. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος θα μπορούσατε να είστε αποφασισμένοι να δημιουργήσετε κάτι (συμπεριλαμβανομένου ενός μωρού) και να το δείτε να υλοποιείται...
Πλούσιος Δίας που χαρίζει ρομαντικά δώρα, έτσι θα μπορούσατε να είστε τυχεροί-τυχεροί-τυχεροί στην ΑΓΑΠΗ! Το σεξ, το πάθος, τα παιδιά, η δημιουργικότητα είναι στα φόρτε τους..απλά με τον ανάδρομο λίγο καθυστερούν όλα..



Λέων


Δεν υπάρχει τόπος σαν το σπίτι ...
Για τον Λέοντα, ο Δίας στον Σκορπιό βρίσκεται στο κομάτι του σπιτιού και μπορεί να έχετε αυξηση στη φωλιά σας. Θα μπορούσε να είναι μια εποχή που μπουν νέα μέλη στην οικογένεια, ή θα μπορούσατε να ασχολείστε με τη σχέση σας με τη μητέρα..Κατά τη διάρκεια του οπισθοδρόμησης του Δία μπορείτε να αναθεωρήσετε αυτά τα ζητήματα ..

Παρθένος


πάρε με αν θέλεις?
Για την Παρθένο, ο Δίας στον Σκορπιό σας βοηθά να συνδεθείτε με τους κοντινούς ανθρώπους σας και να σας παροτρύνουμε να εστιάσετε στον τρόπο επικοινωνίας σας. Τα αδέλφια, τα σύντομα ταξίδια και η σχολική εκπαίδευση είναι στο προσκήνιο τελευταία με τα κοινωνικά δίκτυα να ανθίζουν και να ανθίζουν! Οι στενοί συμμαθητές ή οι νέες φιλίες ανθίζουν επίσηςκαι ίσως ένα νέο σύνολο δεξιοτήτων που συνδέονται με τη μάθηση ή την ομιλία.Προσοχή λοιπόν στις επαφές σας με τον ανάδρομο Δία..

ΖΥΓΟΣ


Δείξε μου τα χρήματα…
Για τον Ζυγό, ο Δίας στον Σκορπιό είναι το προσωπικό σας εισόδημα, ο πλούτος και η αίσθηση της εμπιστοσύνης..Δώστε λοιπόν σημασία σ αυτόν τον τομέα τώρα που ο Δίας αναδρομεί..
Σκορπιός
Επανεκκινήστε τον κινητήρα.
Για τον Σκορπιό, ο Δίας στον Σκορπιό είναι μια εποχή προσωπικής επέκτασης και ανάπτυξης !!Σημειώστε ότι με τον Δία να οπισθοδρομεί ίσως αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι, κολλημένοι στη λάσπη σχετικά με την ανάπτυξη και τα προσωπικά σας σχέδια.

Τοξότης


Οταν εύχεσαι σε ένα αστέρι…
Για τον Τοξότη, ο Δίας στον Σκορπιό είναι ένα προπαρασκευαστικό διάστημα του ωροσκοπίου του - προετοιμαστείτε για ένα χρόνο τύχης το 2019!
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να καθαρίσει απαλά, αφήνοντας τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς ή τις κακές συνήθειες .Κινηθείτε παρασκηνιακά και αργά...έχετε ανάγκη απο αυτοσυγκέντρωση και προσευχή...

Αιγόκερως


Πάρτε τη συμμορία!
Για τον Αιγόκερω, ο Δίας στον Σκορπιό ενισχύει τις προσπάθειές σας στην κοινότητα - συγκεντρωθείτε σε μια ομάδα!
Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι συνάδελφοι, συνεργάτες ή άλλος κύκλος φιλίας που σας αξίζει ...Με τον ανάδρομο Δία σ αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας, δώστε προσοχή στη φιλία..

Υδροχόος


Φήμη - Ποιος δεν θέλει να ζήσει για πάντα ...;
Για τον Υδροχόο, ο Δίας στον Σκορπιό ανθίζει στον τομέα της δημόσιας φήμης, της καριέρας σας και της κατεύθυνσης στη ζωή.
Η πιο προφανής εκδήλωση αυτού είναι ότι γίνεστε πιο γνωστοί ή έχετε μια στιγμή φήμης για καλύτερα ή χειρότερα. Βρείτε τον επαγγελματικό σας στόχο..
Μπορείτε να διαδώσετε ένα μεγάλο μήνυμα στις κοινωνικές πλατφόρμες και να απολαύσετε μια επιτυχία - οι άνθρωποι θα σας ακούσουν δυνατά και καθαρά!

Ιχθύες


Αψηφώντας τη βαρύτητα ...
Για τους Ιχθείς, ο Δίας στον Σκορπιό σας καλεί να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω των διασυνδέσεων με το εξωτερικό και της εκπαίδευσης.
Αυτή είναι μια περίοδος που προτιμάται το ταξίδι, καθώς και η εγγραφή σε ένα μάθημα ή η στροφή της προσοχής σας περισσότερο προς τη μάθηση. Η πίστη και η θρησκεία, ή η εκμάθηση για τις νέες φιλοσοφίες αντιμετωπίζονται με ενθουσιασμό.
Ενώ ο Δίας είναι ανάδρομος, μπορείτε να αναθεωρήσετε τα μαθήματα ή την πνευματική σας ανάπτυξη!



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα