Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Καθαρισμός αύρας, Ενεργειακή ασπίδα, Ευθυγράμμιση χαρικού, Ενίσχυση και Σταθεροποίηση του ενεργειακού σας σε τρία λεπτά




Ένα τρίλεπτο βίντεο τεσσάρων ασκήσεων που μας χαρίζει υγεία, προστασία, αυτογνωσία ένωση και ευθυγράμμιση με τη γη και το θείον.

Από τον Ζάχο Σκαφίδα

Τι είναι διαλογισμός

Υπάρχουν πάνω από χίλιοι τύποι διαλογισμού. Ο καθένας σύμφωνα με την άποψη των υποστηρικτών του είναι ο καλύτερος!  Διαλογισμός είναι μια μορφή νοητικής συγκέντρωσης, με απομάκρυνση κάθε σκέψης και εξωτερικών ερεθισμάτων που επιτυγχάνεται με πλήρη χαλάρωση ή συγκέντρωση. Σκοπός του είναι ή άντληση γνώσης και εμπειριών χωρίς τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου.

Οι παρακάτω μέθοδοι δεν είναι διαλογισμοί, αλλά πρακτικές για να πετύχουμε ορισμένα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά χρησιμοποιούν διαλογιστικές μεθόδους, όπως οραματισμό, αναπνοή, συγκέντρωση προσοχής στη κίνηση που βοηθάει στην επιτυχία.

Στα άρθρα  Κοσμική, Υπερκοσμική και Χαοτική Μαγεία και Λευκή Υπερκοσμική Μαγεία εναντίον Μαύρης Κοσμικής Μαγείας είχα εισάγει την εξίσωση μαγείας. Πολλοί δεν γνωρίζουν τον όρο μαγεία και το μυαλό τους πάει στην μαύρη μαγεία, για αυτό θα δώσουμε τον ορισμό του όρου.

Μαγεία λευκή και υπερκοσμική

Μαγεία είναι η προσπάθεια του ανθρώπου να υπερβεί τους περιορισμούς των υλικών του δυνάμεων με σκοπό να χειραγωγήσει την πραγματικότητα και την ψυχονοητική φύση του μέσω της πνευματικής οδού. 

Όταν λέμε καλημέρα προσπαθούμε με την δύναμη του μυαλού μας να επηρεάσουμε την μέρα και να πάει καλά, αυτό είναι μαγεία. Το ίδιο όταν λέμε χρόνια πολλά, καλό ταξίδι κλ. Ο ιερέας που μετατρέπει τον οίνο και τον άρτο σε αίμα και σώμα κυρίου, κάνει μαγεία. Όλη η ζωή μας είναι μαγεία, διότι ξεκινάει από την σκέψη που δίνει εντολές στο σώμα για να επιτελέσει ένα έργο.

Αν η μαγεία επιτελεί καλό, λέγεται λευκή, αν επιτελεί κακό, λέγεται μαύρη. Αν επιτελεί καλό μέσω υπερσυμπαντικών δυνάμεων, λέγεται λευκή υπερκοσμική.

(Σε όσους αρέσει η επιστήμη αναφέρουμε το τύπο της Λευκής υπερκοσμικής μαγείας που περιγράφει όλα τα ανωτέρω.

Μ= (Δ.Γ*(1-Σ.Ε)*(1-Υ.Α)) *Α.Γ.*Σ.Δ.*ΘΟ

Όλοι οι παράγοντες παίρνουν τιμές από 0 έως 1.

Μ είναι η μαγική δύναμη σας. 

Δ.Γ.  είναι η διεγερτική γνώση που επιτυγχάνεται με χορό, μουσική, τελετουργίες, έντονα συναισθήματα, σεξουαλική διέγερση, παραισθησιογόνα, γενικά μυστικότητα. Ο παράγοντας αυτός πολλαπλασιάζεται με το 1-Σ.Ε. που Σ.Ε. είναι η συνειδητή επίγνωση που πρέπει να τείνει στο μηδέν ώστε το 1-Σ.Ε. να τείνει στο 1 και Υ.Α. είναι η υποσυνείδητη αντίσταση που ομοίως πρέπει να τείνει στο μηδέν (πχ η περίπτωση το δεν περιμένω να λειτουργήσει η τεχνική πρέπει να είναι μηδενική) .

Α.Γ.  είναι η ανασταλτική γνώση που εξαρτάται από χαλάρωση, αυτό ύπνωση ή ύπνωση, τεχνικές αναπνοής, διαλογισμός. Μέσα που χρησιμοποιούνται μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν τη νηστεία , αϋπνία , αισθητηριακή στέρηση και υπνωτική ή έκσταση που προκαλείται από φάρμακα. 

Σ.Δ. είναι οι συμπαντικές δυνάμεις που είναι η χρησιμοποίηση βοτάνων, λίθων, θετικές ή αρνητικές οντότητες και διάφορα στοιχεία του σύμπαντος που είπαμε αστρολογικά, γη, φωτιά, νερό, αέρας κλ.

Θ.Ο. είναι ο θετικός οραματισμός.

Τελικός παράγοντας που δεν μπαίνει, είναι ο χρόνος που αφήνουμε για την πραγματοποίηση)

 
Οι τεχνικές αυτές όπως θα δείτε, είναι σχεδιασμένες να περιέχουν όλους τους παράγοντες της λευκής υπερκοσμικής μαγείας στο μέγιστο.  

Η προσήλωση στην αναπνοή δημιουργεί χαλάρωση, χαρακτηριστικό της ανασταλτικής γνώσης ΑΓ. Οι βαθιές ρινικές αναπνοές αυξάνουν το οξυγόνο, με παράλληλη ελάττωση του διοξειδίου του άνθρακα, που με την σειρά του μειώνει τη ροή του αίματος σε κάποια τμήματα του εγκεφάλου και συνεπώς την νοητική δραστηριότητα.

Όταν κάποιος ξεκινήσει την άσκηση, προφανώς είναι πεπεισμένος ότι θα επιτύχει. Τότε οι παράγοντες συνειδητή επίγνωση ΣΕ και  υποσυνείδητη αντίσταση ΥΑ, τείνουν στο μηδέν. Οι παράγοντες αυτοί εξαρτώνται από τον καθένα.

Όλες οι ασκήσεις χρησιμοποιούν τον παράγοντα ΣΔ, δηλαδή το σύμπαν ή τον Θεό. Όλες περιέχουν τονΘ.Ο. Τον θετικό οραματισμό φωτεινής χρωματικής συμπαντικής ενέργειας. Την ευθυγράμμιση της γης με το ταν τιεν, τη ψυχή και το θείο. Οποιοσδήποτε οραματισμός προγραμματίζει τον εγκέφαλο.

Όλες περιέχουν την διεγερτική γνώση ΔΓ που επιτυγχάνεται με την κίνηση. Η συγκέντρωση σε κινήσεις που συνδυάζουν την ευλυγισία, βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής, τη μνήμη, την προσοχή, καθυστερούν το γήρας.

Πέρα από αυτά μπαίνει και ο χρόνος εκτέλεσης που εξαρτάται από τον ασκούμενο. Έτσι η λευκή υπερκοσμική μαγική δύναμη σας Μ, παίρνει τη μέγιστη τιμή, δηλαδή έχει την μεγαλύτερη επίδραση στον ψυχονοητικό και υλικό σας κόσμο.  Όσοι ενδιαφέρονται και αρχίσουν τις ασκήσεις, ας παρατηρήσουν την εμφάνιση των παραγόντων της λευκής μαγείας.
Θεραπευτική επίδραση ενεργειακών ασκήσεων στο αιθερικό και υλικό σώμα

Όλες οι ενεργειακές ασκήσεις επιδρούν στη ψυχικό ή ενεργειακό μέρος κάθε ανθρώπου. Όταν το ψυχικό μέρος είναι υγιές, τότε και το αντίστοιχο υλικό μέρος είναι υγιές. Η επίδραση των ενεργειακών ασκήσεων έχει περιορισμένη χρονική ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι αν τις σταματήσουμε μετά από ένα διάστημα δεν έχουν καμία επίδραση. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιες ασκήσεις για το σώμα, όσο γίνονται έχουν κάποια θεραπευτική ή μυϊκή βελτίωση. Αν κάποιος δεν ασκήσει το σώμα του για αρκετό διάστημα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

Μια ασθένεια πρώτα εμφανίζεται στο ενεργειακό και μετά στο υλικό. Όταν κάνει την εμφάνιση στο υλικό, σημαίνει ότι η αρνητική ενεργειακή συσσώρευση έχει φτάσει στην κατάλληλη τιμή της και υλοποιείτε. Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι για να διατηρήσεις το ενεργειακό υγιές που έχει εύπλαστη και λεπτοφυή υφή, χρειάζεται πολύ πιο λιγότερη ενέργεια από ότι χρειάζεται το υλικό. Όσο πιο λεπτός είναι ο φορέας, τόσο μικρότερη ενέργεια χρειάζεται. Όταν μια ασθένεια υλοποιηθεί, είναι αρκετά δύσκολο να ανατραπεί αυτή η δυσάρεστη κατάσταση. Αυτό που συστήνεται από ένα μη αιθεροβάμονα, είναι οι κλασσικές ιατρικές μέθοδοι που επιδρούν άμεσα στο υλικό. Επειδή όμως το αίτιο είναι στο αιθερικό πεδίο, πρέπει παράλληλα να δοθούν ασκήσεις ίασης και του αιθερικού, διότι μετά από ένα διάστημα η ασθένεια θα επανεμφανιστεί.

Εάν μια ασθένεια έχει υλοποιηθεί, οι ενεργειακές ασκήσεις μπορεί να την σταθεροποιήσουν σε ένα μεγάλο ποσοστό, δηλαδή μα μην την αφήνουν να προχωρήσει περαιτέρω και την βελτιώνουν ελάχιστα. Επαναλαμβάνω μια ενεργειακή άσκηση, πρέπει να την βλέπετε όπως ακριβώς βλέπετε μια φυσική άσκηση. Όσο ασκήστε έχει επίδραση, αν σταματήσετε σταματάει οι επίδραση. Σκεφτείτε, πια σωματική άσκηση την κάνατε μια βδομάδα και είχε επίδραση στην υπόλοιπη ζωή σας.

Μην δίνεται μεγάλη εμπιστοσύνη σε θεραπευτές που υπόσχονται θεραπεία του υλικού σώματος. Δε αποκλείεται, αλλά οι ενέργειες που χρειάζονται είναι τεράστιες για τον συνηθισμένο άνθρωπο. Φροντίζετε να έχετε υγιές το ενεργειακό σώμα, ώστε να είναι υγιές και το υλικό. Μια σειρά ασκήσεων που διατηρούν υγιές το αιθερικό είναι οι παρακάτω, καθώς και εκείνες που αναφέρθηκαν στο άρθρο, Υλικό, αυρικό, χαρικό, πυρηνικό πεδίο και συγχώνευση στα κύτταρα μας

Αναφέρομε ονομαστικά στις απαραίτητες συχνές ασκήσεις που πρέπει να εκτελεί εκείνος που θέλει να έχει υγιές ενεργειακό πεδίο.  1Άσκηση για την καλή λειτουργία των τσάκρας  2. Καθαρισμός αύρας από αρνητικές επιρροές, (στο παρόν άρθρο). 3. Δημιουργία ενεργειακής ασπίδας, (στο παρόν άρθρο και στο Ψυχικές επιθέσεις και αντιμετώπιση.). 4. Ευθυγράμμιση χαρικού πεδίου, (στο παρόν άρθρο και στο Ευθυγράμμιση του χαρικού πεδίου και βελτίωση των σχέσεων μας ). 5.  Άσκηση ανοίγματος του πυρηνικού αστέρα. Και συνεχώς όλη την μέρα πρέπει ζείτε κάτω από την επίβλεψη της άσκησης Πως θα αλλάξει η ζωή σας.

Οι παρακάτω κινήσεις των ασκήσεων έχουν ληφθεί από το τρίλεπτο βίντεο AlignmentCenteringandOpening Full Sequence και φυσικά ο χρόνος εκτέλεσης των τεσσάρων ασκήσεων, μετά την εξοικείωση, για τον κάθε ασκούμενο θα είναι ο ίδιος.

1. Καθαρισμός αύρας από αρνητικές επιρροές

                                            

Οι κινήσεις γίνονται πιο αργά από αυτό βλέπετε και πιο αρμονικά. Στο animation για τεχνικούς λόγους γίνονται γρηγορότερα. Την χρονική διάρκεια σε κάθε φάση της άσκησης, την ρυθμίζετε εσείς. Η άσκηση μπορεί να περιέχει μόνο κίνηση ή αναπνοή και κίνηση (τάι-τσι). Μόνο τον οραματισμό, οραματισμό και χρώμα, ή και τα τέσσερα. Μπορείτε να ξεκινήσετε από απλή εφαρμογή και σιγά, σιγά να πάτε στην πιο σύνθετη.

1.    Σηκώνουμε τα χέρια, όπως βλέπετε, εισπνέονταν βαθιά από την μύτη. Οραματιζόμαστε ότι παίρνουμε χρυσή ή ασπρογάλαζη ενέργεια από την πηγή ή το σύμπαν. Την κατεβάζουμε στο σώμα, οραματιζόμαστε ότι το σώμα μας έχει πλημμυρίσει από αυτήν την ενέργεια. Μόλις τα χέρια αρχίζουν να βγαίνουν από το σώμα μας εκπνέουμε αργά ως το κατώτερο σημείο της γης. Συγχρόνως οραματιζόμαστε ότι αποβάλουμε όλη την σκοτεινή γκρίζα ενέργεια από το σώμα μας προς την γη. Προσέξτε η αλλαγή στη φορά των χεριών γίνεται στο ύψος της καρδιάς.

2.    Τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Εισπνέομαι ενέργεια από την μητέρα γη, στα γνωστά χρώματα. Οραματιζόμαστε ότι πλημμυρίζει το σώμα μας καθώς ανέρχονται τα χέρια. Στο ανώτερο σημείο του κεφαλιού, όταν αρχίζουμε να εξερχόμαστε από το σώμα, αρχίζει η εκπνοή. Συγχρόνως οραματιζόμαστε ότι αποβάλουμε όλη την σκοτεινή γκρίζα ενέργεια από το σώμα μας προς την πηγή ή το σύμπαν.

3.    Κατεβάζοντας τα χέρια κατά την εκπνοή απλώνουμε την καθαρή χρωματιστή ενέργεια γύρω μας.

Οι φορές και η χρονική διάρκεια καθορίζεται από εσάς με το σκεπτικό, όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Όταν μιλάμε για αρνητικές επιρροές δεν είναι μόνο ότι έρχεται απέξω, αλλά όλα τα προβλήματα συναισθηματικά, κοινωνικά, υγείας κλ, που στιγματίζουν την αύρα σας και την γκριζάρουν. Είναι γνωστό ότι, πρώτα εμφανίζεται ένα πρόβλημα στην αύρα σας αφού το πεδίο είναι λεπτότερο και αργότερα με την ενεργειακή συσσώρευση έχει επίδραση στο υλικό πεδίο. Κάνοντας καθαρισμό της αύρας σας καθημερινά, ελέγχοντας τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, θα έχετε μια πλήρως υγιή ζωή.

2. Δημιουργία ενεργειακής ασπίδας

                                  

Ισχύουν αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για τις τέσσερις παραμέτρους της άσκησης. Δηλαδή κίνηση, αναπνοή, οραματισμός, χρώμα, πιο αργά από το animation σύμφωνα με τον ρυθμό της αναπνοής.

1.    Έχουμε τα χέρια ανοιχτά και αρχίζουμε να τα πλησιάζουμε προς το σώμα μας. Συγχρόνως εισπνέομε βαθιά από την μύτη και έλκουμε ενέργεια κάποιου χρώματος από το σύμπαν ή την πηγή. Οραματιζόμαστε ότι πλημμυρίζει το σώμα μας.

2.    Όταν τα χέρια μας αρχίζουν να φεύγουν από τα πλευρά μας, αρχίζουμε την εκπνοή της αναπνοής και της ενέργειας. Συγχρόνως οραματιζόμαστε ότι ρέει η ενέργεια από την κορυφή του κεφαλιού γύρω μας, σχηματίζοντας μια φυσαλίδα μεγέθους λίγο μεγαλύτερης από το άνοιγμα των χεριών.

3.    Τώρα τα χέρια έχουν ανοίξει και αρχίζουμε να περιστρέφουμε το σώμα μας ελαφρά. Σε αυτό στάδιο η αναπνοή είναι ελεύθερη. Κατά την διάρκεια των περιστροφών οραματιζόμαστε την φυσαλίδα του χρώματος που επιθυμούμε να αποκτά ένα ισχυρό και αδιαπέραστο κέλυφος, μια φορά σε κάθε περιστροφή. Κάνουμε όσες περιστροφές νομίζουμε.

Επαναλαμβάνομε την άσκηση όσες φορές νομίζουμε ότι την έχομε ανάγκη.

Με την ενεργειακή ασπίδα όπως πολλοί γνωρίζετε δημιουργείτε ένα ενεργειακό τείχος αδιαπέραστο από οποιαδήποτε αρνητική επιρροή. Μπορεί όποιος θέλει να διαπιστώσει την ενέργεια κάνοντας μέτρηση με ένα ανιχνευτή ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Συνήθως δείχνει κάποια ένδειξη μετά από 20-30 λεπτά άσκησης. Θα πρέπει να προηγείται, όπως καταλαβαίνετε, ο καθαρισμός αύρας και αν είναι δυνατόν η ευθυγράμμιση του χαρικού πεδίου. Αφού εξοικειωθούμε με την δημιουργία προσωπικής ασπίδας, μπορούμε να την προεκτείνουμε ώστε να περιλαμβάνει ένα μεγαλύτερο μέρος που κατοικούμε. Έχουμε μετρήσει αυτή την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ως απόσταση 10 μέτρων. Ο χρόνος που διατηρείται είναι περίπου 12-24 ώρες, ανάλογα με την ενέργεια που διατέθηκε κατά την διάρκεια δημιουργίας της. Για περισσότερη μελέτη όσο αφορά τις ψυχικές επιθέσεις κα την ενεργειακή αψίδα θα βρείτε στο άρθρο:Ψυχικές επιθέσεις και αντιμετώπιση.

3. Μια απλή, αλλά πολύ αποδοτική άσκηση ευθυγράμμισης και σύνδεσης των μεγάλων ενεργειακών πηγών ΣΕ με ταν τιεν, ψυχή και γη

                                                               
                                                             

Είναι απαραίτητο να έχετε διαβάσει το άρθρο, Ευθυγράμμιση του χαρικού πεδίου και βελτίωση των σχέσεων μας,  για να καταλαβαίνετε τους όρους ΣΕ, ταν τιεν, ψυχή, χαρική γραμμή.

Πρώτη άσκηση. Οραματισμός, χρώμα, κίνηση (τάι-τσι)

Στην διάρκεια της καθόδου
 
1.    Χαλαρώστε, χασμουρηθείτε μερικές φορές. 

2.    Ανυψώστε τα χέρια όπως βλέπετε στο animation, φανταστείτε σαν να κρέμεστε από ένα μονόζυγο για να ευθυγραμμίσετε τον κορμό σας όσο το δυνατό. Ανοίξτε τα πόδια σας 80 εκ. περίπου. Οραματιστείτε ότι παίρνετε ενέργεια με χρυσό ή λευκό ή λευκογάλαζο φως από το ΣΕ.

3.    Βλέπετε την φωτεινή χρυσή χαρική γραμμή και κατεβάζετε την ενέργεια κατά μήκος της γραμμής στον εγκέφαλο σας που γίνεται φωτεινός. Νιώθετε θετικά συναισθήματα.

4.    Βλέπετε την χαρική γραμμή και την κατευθύνεται με τα χέρια σας, να ενώνει την έδρα της ψυχής με το ταν τιεν, να κατέρχεται η ενέργεια και να γεμίζει το σώμα σας. Νιώθετε δύναμη υγεία και ευχάριστα συναισθήματα. Προσοχή η φορά των κλειστών χεριών, από πάνω προς τα κάτω, αλλάζει στο σημείο της καρδιάς όπως βλέπετε.

5.    Παίρνετε μόνο την χαρική γραμμή, οραματιζόμενοι με τα χέρια σας, την γειώνετε και ακούτε τον κρότο γείωσης.

Στην διάρκεια της ανόδου

1.    Παίρνουμε ενέργεια από την άπειρη ενέργεια της μητέρας γης.

2.    Οραματιζόμαστε την χρυσή χαρική γραμμή και ανεβάζουμε την ενέργεια κατά μήκος της, στο ταν τιεν. Νιώθουμε μια λαμπρότητα και μια ζεστή θαλπωρή στο σημείο αυτό.

3.    Οραματιζόμαστε και κατευθύνουμε την χαρική γραμμή να ενώνει το ταν τιεν με την έδρα της ψυχής, να ανέρχεται η ενέργεια και να πλημμυρίζει το σώμα μας. Νιώθουμε δύναμη υγεία και ευεξία.

4.    Ανεβάζουμε την ενέργεια μέσα από την χαρική γραμμή στον εγκέφαλο. Βλέπουμε τον εγκέφαλο να φωτίζετε και νιώθουμε θετικά συναισθήματα. (Δύναμη, αγάπη, ηρεμία, σοφία, κλπ.)

5.    Ανεβάζομε μόνο την χαρική γραμμή στο ΣΕ, το οραματιζόμαστε και ακούμε τον ήχο σύνδεσης.

Δεύτερη συνδυασμένη προχωρημένη άσκηση

Αφού κάποιος εξοικειωθεί με τον οραματισμό, τον εμπλουτίσει πολύ περισσότερο χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που δίνομε στην ανάλυση του χαρικού πεδίου, μπορεί να πάει στη δεύτερη άσκηση.

Όταν ξεκινάμε από το ΣΕ παίρνομε μια βαθιά αναπνοή από τα ρουθούνια, την κρατάμε έως την στιγμή που αρχίζει ή γείωση, όταν βγαίνουμε από το σώμα, όποτε και αρχίζουμε να εκπνέουμε.

Όταν παίρνουμε ενέργεια από την γη, στην διάρκεια της ανόδου, εισπνέομε βαθιά από τα ρουθούνια. Κρατάμε την αναπνοή και αρχίζουμε την εκπνοή όταν βγαίνουμε από τον εγκέφαλο έως το σημείο ΣΕ.

Η βαθιά αναπνοή μπορεί να αντικατασταθεί από χασμουρητό, όσοι το έχουν μάθει με καλύτερα αποτελέσματα.

Το χρώμα της ενέργειας μπορεί να γίνεται με διάφορα χρώματα που τα οραματιζόμαστε σαν φως. Μάθετε τις επιδράσεις κάθε χρώματος και κάνετε επιλογή. Αν δεν γνωρίζετε χρησιμοποιήστε χρυσό ή λευκό ή λευκογάλαζο φως.

Κάνετε όσες φορές νομίζετε ότι σας βοηθάει αυτήν την άσκηση. Μην απογοητευτείται όταν στην αρχή υπάρχουν δυσκολίες, με την επανάληψη επέρχεται εξοικείωση και επιτυχία. Όταν μάθετε να εκτελείτε με μεγάλη ευκολία αυτό το σκέλος της άσκησης, καλό είναι να εκτελέσετε όλο το βίντεο με τους ανάλογους οραματισμούς επέκτασης της ενέργειας σας, ενεργειακής ασπίδας, αναπνοές, ενεργειακά χρώματα. Η άσκηση αυτή στους περισσότερους αρκεί για να ευθυγραμμίσουν, να συνδέσουν τα σημεία του χαρικού επιπέδου, να κάνουν επαφή με την ενέργεια της γης και της πηγής του σύμπαντος.
Τώρα έχετε ευθυγραμμίσει το πρώτο σημείο εξατομίκευσης από την Θεότητα με τον ιερό πόθο της ψυχής σας, και την μοναδική νότα με την οποία επιλέξατε το σώμα σας από την μητέρα γη, και έχετε ευθυγραμμιστεί με το σκοπό της ζωής σας.


4. Σταθεροποίηση, ενδυνάμωση και σύνδεση των οραματισμών μας με την γη και το σύμπαν

                                       

Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνετε στο τέλος κάθε άσκησης ή σειράς ασκήσεων για να ενισχύσουμε και να σταθεροποήσουμε το αποτέλεσμα. Επειδή έχει κάποια δυσκολία για πολλούς, συνίσταται όσοι δεν μπορούν να ακουμπήσουν την πλάτη τους σε ένα τοίχο και να την εκτελέσουν.

1.    Σηκώνουμε πρώτα το αριστερό πόδι και συγχρόνως κινούμε το χέρι σφίγγοντας την γροθιά μας όπως βλέπετε.  Συγχρόνως εισπνέομε βαθιά στην αρχή ως το σημείο που ακουμπάμε το πόδι και εκπνέουμε όταν κινούμε το πόδι ως το έδαφος βλέποντας ελαφρώς το γη. Στην διάρκεια αυτής της φάσης, που γίνεται πιο αργά από ότι βλέπουμε, όταν σφίγγουμε την γροθιά μας, οραματιζόμαστε α) ότι ισχυροποιούμε με το σφίξιμο και β) ότι σταθεροποιούμε ή γειώνουμε αυτό που είχαμε οραματιστεί με το άγγιγμα του ποδιού στη γη και το ελαφρό βλέμμα κάτω. Δηλαδή, χαρική γραμμή, καθαρή αύρα, ισχυρή φωτεινή φυσαλίδα.


2.    Στη δεύτερη κίνηση με το δεξί πόδι, με τον ίδιο τρόπο όπως παραπάνω, οραματιζόμαστε ότι ισχυροποιούμε και συνδέουμε, ό,τι έχουμε οραματιστεί, με το σύμπαν ή την πηγή. Η  εισπνοή και η εκπνοή γίνεται όπως επάνω. Με το άγγιγμα του ποδιού κάτω, εκπνέοντας και οραματιζόμενοι, στρέφουμε ελαφρώς το κεφάλι και το βλέμμα προς τα πάνω στη πηγή που κάνουμε την σταθεροποίηση.

Όλες οι ασκήσεις μαζί αποτελούν ένα τέλειο πακέτο, όταν μάθουμε να τις εκτελούμε, θα πάρει χρόνο όσο το βίντεο, δηλαδή τρία λεπτά. Όσο περισσότερες φορές επαναλαμβάνονται. τόσο πλησιάζουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην αρχή πάντα υπάρχουν δυσκολίες, για θυμηθείτε πόσο κόπο κάνατε για να μάθετε να διαβάζετε και να γράφετε. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από κάποιο χρόνο, αρκεί να επιμένετε και να μην απογοητεύεστε. Θα φτάσετε στον τρίλεπτο χρόνο εκτέλεσης των ασκήσεων μετά από τουλάχιστον δέκα δοκιμές.

Όλες οι παραπάνω ασκήσεις κυκλοφορούν ελαφρώς παραλλαγμένες. Το βασικό κοινό χαρακτηριστικό που διατηρείται είναι ο οραματισμός. Συνήθως παραλείπεται ένα η περισσότερα στοιχεία από τις ασκήσεις. Τότε δεν συμμετέχουν όλοι οι παράγοντες της Λευκής υπερκοσμικής μαγείας, με μειωμένο αποτέλεσμα. Το τρίλεπτο αυτό πακέτο των τεσσάρων ασκήσεων δίνει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε όσους μάθουν να το εκτελούν.

Η επανάληψη αυτής της τρίλεπτης άσκησης μια έως δύο φορές την ημέρα καθαρίζει την αύρα σας αποφεύγοντας ανεπιθύμητες μελλοντικές ασθένειες και ψυχολογικά προβλήματα. Θωρακίζει τον εαυτό σας από αρνητικές ενέργειες και κάθε νοητική επιβουλή. Ευθυγραμμίζει τον ιερό πόθο με τη μοναδική νότα της γης που επιλέξατε το σώμα σας και το σκοπό της ζωής σας. Ενισχύει και σταθεροποιεί το ενεργειακό και υλικό σώμα.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα