Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Tα "αγαθά" κόποις κτώνται


Η σκέψη μας δημιουργεί την πραγματικότητα. Ναι είναι αλήθεια!

Η πίτσα όμως δεν θα μου έρθει από το σύμπαν. Ή θα κάτσω να την φτιάξω ή θα την παραγγείλω και θα δώσω το αντίτιμο.

Και ποιος σου είπε ότι σ'αυτόν τον κόσμο όπου το καθετί έχει το αντίθετο του "αιτία καιαποτέλεσμα" θα πάρεις αυτό που θες δίχως πρώτα να πληρώσεις με το ίδιο ακριβώς νόμισμα το αντίθετο αντίτιμο;


Θέλεις ύλη; έρωτας επιθυμία πάθος για τα υλικά αγαθά.....τότε θα κοπιάσεις διότι θα δεχτείς τις αντίθετες ισόποσες ενέργειες-αισθήσεις για να το πάρεις....ατέρμονη ασυγκράτητη επιθυμία, έρωτας γι 'αυτό που δεν έχεις, ισόποσα θα λάβεις τις αντίθετες ενέργειες για να το αποκτήσεις, και όχι να το αγαπήσεις, διότι αυτό που αγαπάς δεν ζητάς μα ούτε επιθυμείς για να το αποκτήσεις, αλλά μόνον το αγαπάς και τότε μόνον η επιθυμία σου θα υλοποιηθεί μέσα από την θεϊκότητα σου, η οποία πάντα δίνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να δίνει χωρίς τίποτα να ζητά! και όποιος άνθρωπος ξέρει να αγαπά πάντα θα είναι πλήρης από την θεϊκότητα του, η οποία θα του προσφέρει τα πάντα, μα όχι όλα όσα χρειάζεται το σώμα.
Το αντίθετο όμως συμβαίνει όποιος άνθρωπος δεν ξέρει να αγαπά, διότι πάντα θα μένουν ανεκπλήρωτες όλες του οι επιθυμίες, διότι όλα όσα θα επιθυμεί ποτέ δεν θα του φτάνουν λόγω της ακόρεστης δίψας του σώματος του για τα υλικά "αγαθά"

Τα "αγαθά" κόποις κτώνται. Είτε είναι υλικά είτε αρετές είτε άλλης φύσης. Αγάπη το λένε που μόνον δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα να ζητά για να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί το σώμα!~


Το δύστυχο γένος των ανθρώπων χαίρεται μόνον την ώρα της ικανοποίησης των αναγκών του. Για να ζήσει τα ισόβια κάτεργα στο νου του, που τον οδηγούν οι άλογες αισθήσεις, οι οποίες είναι γεμάτες από ακόρεστες ανάγκες του σώματος του.


morfeas sky


oneirosky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα