Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Αρνητικοί άνθρωποι

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρνητικοί άνθρωποι

Οι αρνητικοί άνθρωποι δεν έχουν καμία εκτίμηση. Σπάνια έχω ακούσει λόγια ή εκφράσεις εκτίμησης από αρνητικά άτομα. Τα περισσότερα που λένε είναι αρνητικά. Στερούνται εκτίμησης. Μαθαίνοντας για αυτά τα αρνητικά πράγματα, μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι η θεραπεία για αυτό το είδος αρνητικότητας είναι νοητικά να δημιουργήσετε τα αντίθετά τους. Για παράδειγμα, εάν οι άνθρωποι δεν εκτιμούν, μπορείτε να τους διδάξετε την επιστήμη του πώς θα εκτιμούν τους ανθρώπους.

Οι αρνητικοί άνθρωποι πάντα βγάζουν τους άλλους άχρηστους. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι έχουν κάνει σπουδαία πράγματα, ένας αρνητικός άνθρωπος θα βρει κάτι να σας πείσει ότι είναι άχρηστοι άνθρωποι. Αυτά είναι σημάδια που πρόκειται να προσέξετε στους ανθρώπους.

Οι αρνητικοί άνθρωποι προσπαθούν πάντα να βρουν ένα άσχημο κίνητρο πίσω από τις ενέργειές σας. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείτε αυτούς τους ανθρώπους, επειδή σε όλα όσα λένε υπάρχει κάτι αρνητικό, καταστροφικό και άσχημο. Αυτή η κατάσταση είναι τόσο μεταδοτική που τελικά πιστεύετε σε αυτό που κάνουν. Πιστεύετε ότι έχουν ιδιαίτερη διάκριση, ότι έχουν οξεία όραση και βλέπουν ακριβώς τι συμβαίνει. Χάνετε τη θετικότητά σας και προσχωρείτε με το μέρος τους. Τίποτα δεν είναι όμορφο γι' αυτούς· τίποτα δεν είναι λαμπρό ή αξιοθαύμαστο γι' αυτούς. Εάν δύο άνθρωποι περπατούν μαζί, ένας αρνητικός άνθρωπος θα πει, "Ξέρεις γιατί είναι μαζί." Εάν δύο άνθρωποι τρώνε μαζί, βρίσκουν πίσω από αυτό διάφορα αρνητικά κίνητρα. Αυτή είναι η αρνητικότητα.



Στους αρνητικούς ανθρώπους αρέσει να κουτσομπολεύουν. Κουτσομπολεύουν συνεχώς. Όταν κάθονται μαζί σας στο δείπνο ή όταν ταξιδεύουν μαζί σας ανοίγουν αμέσως το μεγάλο τους στόμα και αρχίζουν να επικρίνουν και να κουτσομπολεύουν. Τα κουτσομπολιά και η κριτική δεν είναι τίποτα άλλο παρά το να βλέπει κανείς την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Δεν προσφέρουν εποικοδομητική κριτική. Δεν προορίζεται να διορθώσει τους άλλους ή να τους δώσει ένα νέο φως, μια νέα εξήγηση· είναι καταστροφική κριτική.

Οι αρνητικοί άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων.

Οι αρνητικοί άνθρωποι μιλούν για την κακή τους υγεία.

Τα αρνητικά άτομα πιστεύουν ότι όλοι είναι κατώτεροι από αυτούς.

Οι αρνητικοί άνθρωποι μιλούν για την κακή τους παιδική ηλικία.

Οι αρνητικοί άνθρωποι μιλούν άσχημα για τους άλλους, ειδικά για τους γονείς τους. Μιλούν πολύ άσχημα, βέβαια, για τους δασκάλους τους επειδή φαντάζονται και προβάλλουν οποιαδήποτε αρνητικότητα έχουν στους δασκάλους τους, στους γονείς τους. Αλλά μπορείτε να μάθετε κάτι πολύ σημαντικό από αυτούς. Μελετώντας ένα αρνητικό άτομο βρίσκετε ακριβώς αυτό που είναι, πραγματικά, μέσα στον εαυτό του. Οποιαδήποτε αρνητικότητα λέει ότι έχουν οι άλλοι, αυτή η αρνητικότητα είναι μέσα σε αυτόν.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Self-Actualization & Self-Mastery 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα