Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias. 

 Στις εποχές της Ιεράς Εξέτασης χρησιμοποιούσαν ισοβίτες καταδίκους, άνδρες και γυναίκες, σε υπόγεια μεταλλεία κάτω από την επιφάνεια της γης. Τα παιδιά που γεννιόντουσαν, μεγάλωναν μέσα στις σκοτεινές στοές και δεν έβλεπαν ποτέ το φως του ήλιου.

Κάποτε ένα από αυτά ξέφυγε από την προσοχή των φρουρών και έφτασε μέχρι την έξοδο. Δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που έβλεπε. Γύρισε πίσω χαρούμενο και μίλησε στα άλλα παιδιά για το φως, τον ήλιο, τον ουρανό, τα πουλιά, τα δέντρα, τον αέρα.

- Αυτά αντί να πάνε να δουν για τα πράγματα για τα οποία τους μίλησε, θύμωσαν μαζί του. Τον είπαν τρελό, παραμυθά, τον κτύπησαν και έπαψαν να του μιλούν..

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρώην πεζοναύτη Corey Goode που υπηρέτησε για 20 χρόνια σε διάφορες μυστικές βάσεις στην Σελήνη και στον Άρη που ανήκουν στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (SSP) και που τώρα παρουσιάζεται σαν συνεργάτης και εκπρόσωπος των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων" της "Sphere Being Alliance",

https://www.facebook.com/Corey-Goode-471648406364631/?ref=br_rs

https://www.facebook.com/profile.php?id=1439938196303972&ref=br_rs

το ποσοστό των αφυπνισμένων ανθρώπων στον πλανήτη, ανέρχεται στο ποσοστό του 0,043%.



Που σημαίνει πως αντιστοιχεί ένας αφυπνισμένος σε κάθε 2300 ανθρώπους. Που ακόμα σημαίνει πως στην Ελλάδα των 14,500,000, αντιστοιχούν 6,230 και στην Κύπρο των 820,000, 350 αφυπνισμένοι άνθρωποι.

Οι άνθρωποι αυτοί θα συνεργήσουν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας ως εξής:

- Θα μεταδώσουν τις γνώσεις και τις πληροφορίες που κατέχουν σε ένα ευρύτερο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι ενεργώντας ανάλογα θα

- βοηθήσουν στη μαζική αφύπνιση της ανθρωπότητας και

- θα ακολουθήσει η απελευθέρωση της ανθρωπότητας, δηλαδή η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος δουλείας που της επεβλήθη, η πλήρης αποκάλυψη και η εμφάνιση εξωγήινων πολιτισμών και η ένταξη του πλανήτη στην γαλαξιακή οικογένεια με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται..



 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα