Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Τα “σαΐνια” ανέβασαν βίντεο που φαίνονται ολοκάθαρα τα μικροκύματα στην τεχνητή καταιγίδα!



Πως το λέει ο απλός λαός; Θέλει η που**** να κρυφτεί μας η χαρά δεν την αφήνει;

Οι νότιες και βορειοανατολικές περιοχές των ΗΠΑ όπως η Νέα Υόρκη και η Νέα Αγγλία χτυπήθηκαν πιό σκληρά απ’ όλες από τον λεγόμενο κυκλώνα «βόμβα» την Πέμπτη.
Οι μετεωρολόγοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι η πιο σοβαρή χειμερινή καταιγίδα που έχει χτυπήσει την περιοχή εδώ και δεκαετίες. Ήδη οι Η.Π.Α. έχουν βιώσει χαμηλές θερμοκρασίας που έχουν σπάσει ιστορικά χαμηλά σε πολλές περιοχές.
Η χειμωνιάτικη καταιγίδα έχει φέρει επίσης χιόνι σε μέρη όπως η Φλόριντα, η Γεωργία και η Νότια Καρολίνα για πρώτη φορά σε 30 χρόνια. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες έχουν προκαλέσει το χάος των ταξιδιών στις ΗΠΑ με την ακύρωση περίπου 2.700 πτήσεων.
Και η ΝΑΣΑ παρουσίασε εικόνες από τους μετεωρολογικούς δορυφόρους να έχουν καταγράψει (μόνο; ή και κάτι άλλο;) εκπληκτικό υλικό από το χιόνι που βγαίνει από τον πολικό κυκλώνα και προκαλεί το χάος στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.
Απολαύστε τα πεντακάθαρα μικροκύματα που κινούνται ανεξάρτητα από τον κυκλώνα!

Τα Mesovortices που αναφέρουν, υποτίθεται ότι είναι στρόβιλοι μικρής κλίμακας που πλαισιώνουν έναν κυκλώνα και περιφέρονται γύρω από το μάτι. Στην προκειμένη περίπτωση δεν βλέπουμε Mesovortices αλλά τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κυματισμούς που δημιουργούνται από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα!
Και ένα βίντεο από… παγωμένο αμερικάνο ακτιβιστή

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα