Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Πώς να γίνεις δημοφιλής στο Facebook

πώς να γίνεις δημοφιλής στο facebook

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας καθώς πλέον μέσω αυτών εκφραζόμαστε, δημιουργούμε νέες γνωριμίες και συνδεόμαστε με άλλους ανθρώπους αλλά παίρνουμε και αποδοχή! Ειδικά στο Facebook, το πλέον αναγνωρίσιμο από όλα τα μέσα, έχουμε την ανάγκη να δούμε πως όσα ανεβάζουμε- και τα οποία αντιπροσωπεύουν τις απόψεις και τα θέλω μας- έχουν απήχηση στους φίλους που έχουμε εκεί. Κάθε ανάρτηση έχει τη δική της σημασία και ασφαλώς θέλουμε να λάβει όσο περισσότερη αποδοχή και θετική ανταπόκριση. Όσο περισσότερη είναι αυτή η ανταπόκριση, τόσο περισσότερο αυξάνεται και η επισκεψιμότητα στο προφίλ μας αλλά και η δημοτικότητα μας!
Για κάποιον που θέλει να γίνει δημοφιλής στο Facebook υπάρχουν μερικοί έξυπνοι τρόποι προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση και likes στις αναρτήσεις του. Είναι τρόποι που χρησιμοποιούν οι πιο δημοφιλείς χρήστες και σίγουρα έχουν δει πολύ θετικά αποτελέσματα από τη στιγμή που άρχισαν να τους υιοθετούν! Είναι έξυπνοι, χρηστικοί και σίγουρα αποδεικνύονται πολύ σημαντικοί στο να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το Facebook!
Ποιοι είναι οι τρόποι για να γίνεις δημοφιλής στο Facebook:
  1. Δώσε σημασία στην ώρα. Σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει, το καλύτερο διάστημα να κάνεις μία επιτυχημένη ανάρτηση στο Facebook είναι ανάμεσα στις 6 και 9 το βράδυ. Αυτό δεν είναι περίεργο αφού το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι χαλαρώνουν μετά από τη δουλειά τους και γενικά ξεκουράζονται-οπότε η ευκολότερη λύση είναι να μπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δουν τι έχει συμβεί όλη την υπόλοιπη ημέρα.
  2. Μην φορτώνεις τον Τοίχο σου. Άλλος ένας τρόπος να γίνεις δημοφιλής στο Facebook είναι με το να ελέγχεις τη ροή των αναρτήσεων σου. Μπορεί σε εσένα να φαίνεται χαριτωμένο το να αναρτάς συνεχώς πράγματα από την καθημερινότητα σου, ωστόσο για τους άλλους αυτό μπορεί να γίνει βαρετό και να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Φρόντισε να αφήνεις περιθώριο στον χρόνο κάθε ανάρτησης σου-γενικά φαίνεται πως είναι καλό να περιμένεις γύρω στις 4-5 ώρες πριν αναρτήσεις κάτι καινούριο. Οι πιο δημοφιλείς χρήστες του Facebook αναφέρουν πως κάποιες φορές μπορεί να απουσιάζουν και για 2-3 ημέρες από την πλατφόρμα, και όταν επιστρέφουν με κάποια ανάρτηση αυτή εκτοξεύεται στα ύψη.
  3. Ζήτα πληροφορίες. Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως όσο περισσότερο νιώθει κάποιος ότι είναι χρήσιμος σε έναν άλλο, τόσο περισσότερο φαίνεται να τον συμπαθεί και να δένεται μαζί του. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων αυτό μεταφράζεται ως περισσότερα likes και περισσότερες αλληλεπιδράσεις των άλλων με τις αναρτήσεις σου. Μπορείς να ρωτήσεις να σου προτείνουν μία ενδιαφέρουσα ταινία, ιδέες για δώρα, να προτείνουν έναν προορισμό για διήμερο, κτλ. Όσο περισσότερο δείχνεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις με τους άλλους και να εμπιστευτείς τη γνώμη τους τόσο περισσότερο και εκείνοι θα ανταποκρίνονται σε εσένα και τις αναρτήσεις σου.
  4. Ξεχώρισε από το σύνολο. Κάποιες ημέρες οι αναρτήσεις των χρηστών του Facebookτείνουν να είναι ακριβώς οι ίδιες! Για παράδειγμα, σχεδόν σε κάθε Πανσέληνο υπάρχουν φωτογραφίες του φαινομένου, την πρώτη ημέρα κάθε μήνα υπάρχουν οι κλασσικές ευχές με την ανάλογη φωτογραφία, κτλ. Αν και αυτά μπορεί να τραβάνε γενικά την προσοχή, ωστόσο από ένα σημείο και μετά η επανάληψη γίνεται κουραστική και δεν σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους. Αντιστάσου στον πειρασμό να κάνεις ό,τι και οι άλλοι και φρόντισε να μοιράζεσαι ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ξεχωριστές ειδήσεις.
  5. Αναγνώρισε τον λόγο ύπαρξης του προφίλ σου. Σχεδόν όλος ο κόσμος φτιάχνει έναν λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να συνδεθεί με φίλους και παλιούς γνωστούς (που σε άλλη περίπτωση δεν θα έβρισκε). Για να γίνεις δημοφιλής στο Facebook όμως χρειάζεται να ξέρεις προς τα πού σκοπεύεις να κινηθείς και ποιο target group θες να προσελκύσεις. Εάν θες να μοιράζεσαι τις δημιουργικές χειροτεχνίες σου, την αγάπη σου για το μαγείρεμα ή τη λατρεία σου για την 80’sμουσική τότε θα χρειαστεί να έχεις ανάλογο περιεχόμενο και να είναι η βάση των αναρτήσεων σου. Με αυτόν τον τρόπο θα σε πλησιάσουν και τα άτομα που θες και θα γίνεις περισσότερο δημοφιλής!
  6. Αλληλεπίδρασε και με άλλους. Το να δείχνεις ενδιαφέρον και για τις αναρτήσεις άλλων είναι σημαντικό στοιχείο- και εκείνοι θέλουν την αποδοχή που θες και εσύ! Μην περιμένεις μόνο από τους άλλους να σου κάνουν like και ενθαρρυντικά σχόλια, κάνε και εσύ το ίδιο για εκείνους!
  7. Γίνε μέλος σε ομάδες. Στο Facebook υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ομάδες με διαφορετικά θέματα και ενδιαφέροντα. Μπορείς να γίνεις μέλος σε αυτές που σου φαίνονται πιο κοντά στα δικά σου χόμπι και ενδιαφέροντα ώστε να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να αλληλεπιδράσεις μαζί τους. Είναι σημαντικό να είσαι βέβαια ενεργό μέλος και να συμμετέχεις σε συζητήσεις που αναρτούν και τα υπόλοιπα μέλη.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα