Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ(Βίντεο)



Στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων από ναρκωτικά και συγκεκριμένα από υπερβολική δόση οποίου, το οποίο χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο.
Τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ η κατανάλωση οπίου αυξάνεται σταθερά. Κάθε χρόνο πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κατάχρησης Ναρκωτικών Ουσιών, καθημερινά πεθαίνουν περισσότεροι από 90 Αμερικανοί πολίτες.
Πρόσφατα στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Youtube το οποίο επιβεβαιώνει την τραγική αυτή πραγματικότητα. Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε στη Sonoma County της Καλιφόρνιας. Συγκεκριμένα, δείχνει δύο γυναίκες ταμίες οι οποίες αποκοιμιούνται την ώρα που εξυπηρετούν τους πελάτες στο ταμείο. Η μοναδική στιγμή ήταν όταν μια πελάτισσα ζήτησε την προσοχή τους και τότε άρχισαν σιγά σιγά να αφυπνίζονται δυστυχώς με μεγάλη δυσκολία.


Αν και η διακίνηση ναρκωτικών καθώς και ο θάνατός πολλών από αυτές τις ουσίες είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει εδώ και χρόνια, δεν αποκλείεται η ενίσχυση αυτού του φαινομένου τον τελευταίο καιρό από τους εκπροσώπους της Νέας Τάξης για αποκοίμιση των μαζών ή την οδήγησή τους στο θάνατο.





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα