Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Έρχεται νέα καιρική βόμβα



Ενόσω το πανελλήνιο είναι απασχολημένο σήμερα με το πονεμένο θέμα των πλειστηριασμών, όλη η δουλειά γίνεται εκεί ψηλά, στους ουρανούς: ψεκασμοί και οπλοποίηση καιρού!

Τους είδαμε και πάλι σήμερα παντού να ψεκάζουν την ατμόσφαιρα με το απαραίτητο κοκτέιλ για τον ιονισμό της ατμόσφαιρας.
ΕΜΥ και πολλοί μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Ο Αρναούτογλου που συνήθως είναι σχετικά ψύχραιμος, χτες έγραψε στο facebook: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πολύ σοβαρή η επιδεινωση του καιρού απο την Πέμπτη 30/11 έως και την Κυριακή 3/12 στη δυτική και κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα αλλά και στη γείτονα Αλβανία!, Ενώ ο Γιάννης Καλλιάνος κάνει λόγο και για επερχόμενη σκόνη από την Αφρική.
Αυτές είναι οι περιοχές που θα “πληγούν” από τη νέα καιρική βόμβα:
Μπαίνουμε στο σάιτ της ΝΑΣΑ να δούμε που και πως κι από που μας έρχεται η κακοκαιρία, αλλά μέχρι στιγμής που γράφουμε, 11 το βράδυ και κοντεύει να αλλάξει η μέρα, δεν έχουμε εικόνα! Δείχνει αυτό που βλέπετε στην αρχική του άρθρου. Εξαιρετικά περίεργο, αφού οι εικόνες συνήθως βγαίνουν μεσημέρι, βία αργά το απόγευμα.

Ακόμα πιο “περίεργο” το μαύρισμα αν δει κανείς την απόλυτη πασαρέλα των δορυφόρων πάνω από την περιοχή, πολλοί εκ των οποίων υποτίθεται ότι κάνουν “παρατήρηση” και τραβούν εικόνες της Γης. Αυτές που μετά βλέπουμε και στο σάιτ της ΝΑΣΑ.
Όλοι οι flock δορυφόροι ανήκουν σε “ιδιωτική” εταιρεία που έχει δημιουργηθεί από πρώην στελέχη της ΝΑΣΑ για… “παρατήρηση”…

Άρα… τι δεν θέλουν να δούμε; Οι χθεσινές εικόνες πάντως, δείχνουν ήδη να υπάρχει δραστηριότητα ηλεκτρομαγνητική, ωστόσο καμία προδιάθεση για σκόνη από την Αφρική. Εξάλλου η κακοκαιρία έρχεται από το Ιόνιο και χτυπάει Β – Β/Δ.
Με λίγα λόγια, ο καιρικός πόλεμος συνεχίζεται κι ας ελπίσουμε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Ήδη οι καλλιέργειες είναι αυτές που πάντα και σίγουρα πέφτουν πρώτες στο πεδίο μάχης, εκτοξεύοντας στη συνέχεια τις τιμές και αυξάνοντας τις εισαγωγές.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα