Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Έμπειρη ή άπειρη στο σεξ: Ποια προτιμούν οι άνδρες;

Πολλοί λένε πως κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει εμπειρίες για να μην έχει απωθημένα.
Όμως  όταν πρόκειται για το σεξ τα πράγματα φαίνεται ότι είναι τελείως διαφορετικά. Ακόμη και αν οι νοοτροπίες έχουν αλλάξει τελικά οι άνδρες, ποιες γυναίκες επιλέγουν στο σεξ τις έμπειρες ή τις άπειρες;
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημίου του Cornell σ ε 751 φοιτητές έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι το ευκαιριακό σεξ έχει εισβάλλει στην ζωή των νεαρών ζευγαριών, οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται σε όσες γυναίκες επιδίδονται σε αυτό, εξακολουθούν να κρίνονται αρνητικά από τους συνομηλίκους τους αν και δηλώνουν σεξουαλικά απελεθευρωμένοι.
Από την άλλη οι άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα δεν δίστασαν απαντώντας σε σχετικό ερωτηματολόγιο να τις χαρακτηρίσουν ”εύκολες”.
Την ίδια στιγμή όμως οι άνδρες που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή κρίνονται έμπειροι και περισσότεροι έτοιμοι να συνάψουν σχέση.

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκάλεσε στους ερευνητές το εύρημα ότι ακόμη και οι ίδιες οι γυναίκες σε ένα ποσοστό που άγγιζε το 45% δεν ήθελαν για φίλες τους τις ”έμπειρες” στο σεξ.
Η ίδια έρευνα έδειξε πως οι άνδρες  τις γυναίκες που  έχουν μεγάλη εναλλαγή ερωτικών συντρόφων δεν τις θέλουν ούτε για “φίλες” τους στα κοινωνικά δίκτυα.
Τελικά η ίδια έρευνα συμπέρανε ότι οι άνδρες παραμένουν παραδοσιακοί παρόλο που δηλώνουν ότι είναι απελευθερωμένοι σεξουαλικά!
Έτσι στην ερώτηση με ποια γυναίκα θα έκαναν σχέση με τις έμπειρες ή της άπειρες η πλειονότητα των ανδρών, απάντησε πως για μόνιμη σχέση θα προτιμούσε η σύντροφός του να μην έχει παρελθόν ενώ για τις εφήμερες δεν θα είχε πρόβλημα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα