Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Επιστήμονας εξηγεί πως μπορούν να ελέγξουν τον καιρό με λέιζερ

Μιλώντας στο CBS, ο φυσικός Dr. Michio Kaku εξηγεί τα νεότερα “πειράματα” που έχουν κάνει οι επιστήμονες πάνω στο θέμα της τροποποίησης του καιρού.

Με την χρήση ακτίνων λέιζερ και νανοσωματιδίων στον ουρανό, μπορούν λένε να δημιουργήσουν διάφορα καιρικά φαινόμενα, όπως βροχοπτώσεις και κεραυνούς.
Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της τροποποίησης του καιρού που έχει γίνει από τις κυβερνήσεις εδώ και δεκαετίες, η δημοσιογράφος της CBS τον διακόπτει για να επισημάνει ότι η κυβερνητική τροποποίηση (οπλοποίηση) καιρού στο Βιετνάμ ήταν μόνο ως “φερόμενη”, κάτι που μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως fake (old) news, αφού είναι γεγονός ήδη σε όλους γνωστό και παραδεκτό.
Τα παπαγαλάκια, βασιλικότερα του βασιλέως!

Όταν ο επιστήμονας επανέρχεται στην τάξη εξηγεί ότι οι “φερόμενες” επεμβάσεις των κυβερνήσεων τώρα μπορούν να είναι γεγονός βάσει της νέας τεχνολογίας που είναι σε “πειραματικό στάδιο” για τους εξής σκοπούς, όπως γράφει και η εικόνα: Αγροτικούς, Εμπορικούς και Στρατιωτικούς.
Ποιος είπε ότι η Καιρική Χειραγώγηση ως όπλο – aka Οπλοποίηση Καιρού – έχει απαγορευτεί;
Τέτοια απαγόρευση ανήκει στη σφαίρα της… φερόμενης φαντασίας!
Όλα αυτά στην υπηρεσία της Κλιματικής Αλλαγής του Αλ Γκορ, βεβαίως βεβαίως!

Πόσο δύσκολο να προκαλέσεις ένα φαινόμενο σαν το σημερινό που κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους;

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, είναι τόσο εύκολο όσο και να φτιάξεις ένα κέικ. Ειδικά το σημερινό, δεν θέλει ούτε λέιζερ, ούτε HAARP, ούτε δορυφόρους κλπ. Με την παλιά απλή συνταγή σποράς νεφών (σαν κι αυτή που κάνει η 3D) σαν αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ, μπορείς να μαζέψεις όλη την υγρασία σε ένα και μόνο σημείο και να παράγεις ισχυρή τοπική βροχόπτωση.
Φυσικά δεν έχω στοιχεία για να αποδείξω ή να ισχυριστώ ότι έγινε κάτι τέτοιο, αυτό όμως που τονίζω είναι η ευκολία τη σήμερον να επέμβεις στον καιρό. Κι ενώ οι συζητήσεις περί κλιματικής αλλαγής καλά κρατούν και η προπαγάνδα τρέχει με χίλια, ουδείς αναφέρεται σε αυτή την ευκολία, καθώς και την ευκολία που όποιος θέλει να πετάει στους ουρανούς.
Έχεις λεφτά; Αλλάζεις τον καιρό. Έχεις λεφτά; Βουτάς ένα ιδιωτικό τζετ (VIP) και κάνεις εκεί πάνω ό,τι σου κατέβει – είναι τα μόνα των οποίων τα πλήρη στοιχεία δεν εμφανίζονται στο flightradar24. Υποτίθεται, ότι έχουν δώσει λογαριασμό για την πτήση τους στο αεροδρόμιο απ’ όπου απογειώνονται. Την… “φερόμενη” πορεία πτήσης.
Άλλη (α)πορεία;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα