Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ο Τομ Ντιλόνγκ των “Blink 182” και οι εξωγήινοι (Βίνεο)

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των “Blink-182” Τομ Ντιλόνγκ αποχώρησε από το συγκρότημα για να ασχοληθεί με τους εξωγήινους και την τεχνολογία τους.

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των “Blink-182” Τομ Ντιλόνγκ, συνθέτης του τραγουδιού «Οι εξωγήινοι υπάρχουν». Image: Supplied
«ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ είναι γιγαντιαίο και έχει ζωή παντού». Αυτή είναι η πεποίθηση του Τομ Ντιλόνγκ, τραγουδιστή και κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος “Blink-182”, ο οποίος αποχώρησε από τη ζωή του rock star πριν από δύο χρόνια για να αφοσιωθεί στην έρευνα των UFO και του Αγνώστου που μας περιβάλλει.
Αν και μπορεί να φαίνεται σαν παράξενη ή ανόητη κίνηση ν’ αφήσει πίσω του μια επιτυχημένη καριέρα μουσικής, ο Ντιλόνγκ δήλωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή ύστερα από την συνάντηση που είχε με αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης.
Μιλώντας στο “The Joe Rogan Podcast”, ο Ντιλόνγκ αποκάλυψε ότι όλα άρχισαν όταν έλαβε ένα μυστηριώδες μήνυμα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο που του ζητούσε να συναντήσει κάποιους κυβερνητικούς αξιωματούχους δίπλα στο Πεντάγωνο, μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα.
«Κάποιος σε πολύ υψηλό επίπεδο έκλεισε την πόρτα, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: “Εντάξει, θα σε συστήσω σε κάποιον”. Το πρόσωπο αυτό ερχόταν στο Σαν Ντιέγκο κατόπιν εντολών από έναν στρατηγό».
Η συνάντηση αφορούσε κάποιες πληροφορίες που είχε αποκαλύψει ο Ντιλόνγκ σχετικά με την εξωγήινη ζωή και την τεχνολογία, αλλά ήταν εξαιρετικά μυστικοπαθής όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει ποιο ήταν το πρόσωπο που συνάντησε ή τι ακριβώς είδε.
ν
ν

Τι συνέβη στο Ρόσγουελ;

Μια από τις πληροφορίες που ο Ντιλόνγκ μπόρεσε να μοιραστεί αφορούσε το Συμβάν του Ρόσγουελ και το UFO που υποτίθεται ότι συνετρίβη εκεί το 1947. Όπως αποκάλυψε ο Ντιλόνγκ, επρόκειτο για ένα πειραματικό γερμανικό αεροσκάφος, του οποίου την ύπαρξη οι ΗΠΑ προσπαθούσαν να αποκρύψουν.
«Αυτό πιστεύω ότι συνέβη στο Ρόσγουελ… Πιστεύω ότι ήταν ένα γερμανικό σκάφος. Αλλά είχε τεχνολογία βασισμένη στην εξωγήινη τεχνολογία. Έτσι λοιπόν, βγάλαμε μια ιστορία που έλεγε «Είναι εξωγήινο» και στη συνέχεια βγάλαμε μια άλλη ιστορία που έλεγε «Είναι μετεωρολογικό αερόστατο». Το τι ήταν όμως πραγματικά, αυτό δεν το έμαθε ποτέ κανείς».
Ο Ντιλόνγκ ισχυρίστηκε επίσης ότι η αμερικανική κυβέρνηση ήρθε, τουλάχιστον μια φορά, σε επαφή με μια «άλλης μορφής ζωή» κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.
Όσον αφορά τη συνάντησή του με το άγνωστο πρόσωπο, είπε τα εξής: «Πηγαίνω λοιπόν στο αεροδρόμιο  και κάθομαι σ’ ένα τραπέζι στο εστιατόριο. Τριγύρω δεν υπάρχει κανείς. Έρχεται αυτός ο κύριος και κάθεται απέναντί μου. Μόλις έρχεται ο σερβιτόρος να πάρει παραγγελία, τον διώχνει. Με κοιτάζει κατάματα και μου λέει: “Ήταν την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου που συναντήσαμε μια άλλη μορφή ζωής”».
Το ροκ συγκρότημα Blink-182 δημιουργήθηκε το 1992 από τους Μαρκ Χόπους, Τομ Ντιλόνγκ και Σκοτ Ρέινορ. Image: Supplied
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ντιλόνγκ έκανε έκκληση στο κοινό να στηρίξει οικονομικά τη νέα του “κοινωφελή εταιρεία” με την επωνυμία “To The Stars Academy of Arts & Science”.
Σε αυτήν συμμετέχουν πρώην κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ο Ντιλόνγκ ελπίζει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να αναπτύξει το δικό του διαστημικό σκάφος και άλλες εξωτικές τεχνολογίες.
«Η Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών των Άστρων έχει κινητοποιήσει μια ομάδα από τα πιο έμπειρα, διακλαδωμένα και παθιασμένα περίεργα μυαλά από την αμερικανική κοινότητα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της CIA και του Υπουργείου Άμυνας, που λειτουργούν κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας εδώ και δεκαετίες», αναφέρει ο ιστότοπος της εταιρείας.
«Η εταιρεία προσπαθεί να αποτελέσει ένα ισχυρό όχημα για αλλαγή με τη δημιουργία μιας κοινοπραξίας της επιστήμης, της αεροδιαστημικής και του πολιτισμού που θα λειτουργήσει συλλογικά για να δώσει στους προικισμένους ερευνητές την δυνατότητα να εξερευνήσουν εξωτικές επιστήμες και τεχνολογίες, προσφέροντάς τους την υποδομή και τους πόρους για την ταχεία μετάβασή τους σε προϊόντα που μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο».
Όσον αφορά την επιστημονική πλευρά του ζητήματος, ο Ντιλόνγκ δήλωσε ότι η εταιρεία του θα μελετήσει τη συνείδηση, τις διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή, τα UAP (Unidentified Anomalous Phenomena ή UFO) και την τηλεπάθεια.
Όσον αφορά τον πολιτισμό, ο πρώην κιθαρίστας των Blink-182 δήλωσε ότι θα εκδώσει βιβλία και θα γυρίσει ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ που θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με τις ανακαλύψεις της εταιρείας.
Το είδος του διαστημοπλοίου που σκοπεύει να αναπτύξει η εταιρεία του Ντιλόνγκ. Image: Supplied
Όσον αφορά το τμήμα της αεροδιαστημικής βιομηχανίας, η Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών των Άστρων ελπίζει να μπορέσει να εκτοξεύσει μικρούς δορυφόρους και να τους θέσει σε τροχιά χρησιμοποιώντας επίγεια λέιζερ, ενώ τα μέλη της εργάζονται για την ανάπτυξη ενός διαστημικού σκάφους.
«[Έχουμε μια] ιδέα για ένα διεθνές σκάφος μεταφοράς από σημείο σε σημείο που θα ανατρέψει τα υπάρχοντα όρια ταξιδιού όσον αφορά την απόσταση και το χρόνο. Μιμείται τις δυνατότητες που παρατηρούνται σε ένα αδιάγνωστο εναέριο φαινόμενο χρησιμοποιώντας ένα σύστημα κίνησης που αλλάζει τα δεδομένα του χωροχρόνου», αναφέρει η ιστοσελίδα.
«Έχουμε εμπνεύσεις για ένα νέο είδος φυσικής, αλλά πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες στο Τμήμα της Επιστήμης για να κατανοήσουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρονται».
Από την ίδρυσή της, η εταιρεία συγκέντρωσε κεφάλαιο 2.300.000 δολαρίων από 1.572 επενδυτές.
ν
ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα