Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

7 Διακοσμητικές Τάσεις που θα Δείτε Παντού Αυτό το Χειμώνα

7 Διακοσμητικές Τάσεις που θα Δείτε Παντού Αυτό το Χειμώνα

Η χειμερινή σεζόν πλησιάζει και μαζί της ξεκινάνε και τα μεγάλα κρύα. Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να μην ξεκινάνε και οι χειμερινές τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού.
Αυτό το χειμώνα αναμένονται χρώματα και υφές που θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίσει. Όπως γίνεται συνήθως, το Pinterest στέκεται ως μάρτυρας όλων των τάσεων που προτιμούν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών, αλλά και οι επαγγελματίες διακοσμητές. Βέβαια, να θυμάστε πάντα να επιλέγετε αυτά που σας αρέσουν, ωστόσο μερικές μικρές αλλαγές με την έλευση του χειμώνα θα ομορφύνουν και θα ανανεώσουν το σπίτι σας.
Βελούδο 
Τι θα μπορούσε να είναι πιο απαλό και ταυτόχρονα πιο κομψό από το βελούδο; Το ύφασμα αυτό είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει απόλυτα με τον ερχομό του χειμώνα. Προσθέτει μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον και μπορεί να δώσει στο σπίτι σας την υφή που λείπει. Μια πολυθρόνα, ένας καναπές ή ακόμα και μικρότερες παρεμβάσεις όπως μαξιλάρια ή ένα βελούδινο τραπεζομάντηλο είναι σίγουρο πως έχουν να προσφέρουν πολλά  στη διακόσμηση του χώρου σας.
διακοσμητικές τάσεις
Τι θα μπορούσε να είναι πιο απαλό και ταυτόχρονα πιο κομψό από το βελούδο;
Πλεκτές υφές 
Οι πλεκτές υφές δεν λένε να φύγουν από τις τάσεις της διακόσμησης. Είναι πανέμορφες και δίνουν βάθος και υφή στον χώρο, ιδιαίτερα τους κρύους μήνες. Βάλτε μερικά πλεκτά καλάθια στον τοίχο ή βάλτε τα φυτά σας σε πλεκτές γλάστρες για να εκμεταλλευτείτε τη ζεστασιά της μοναδικής αυτής υφής.

διακοσμητικές τάσεις
Οι πλεκτές υφές δεν λένε να φύγουν από τις τάσεις της διακόσμησης.
Ροζ 
Το millennial pink συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών κι ας έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τότε που έκανε την εμφάνισή του. Βάψτε έναν τοίχο, χρησιμοποιήστε ένα ριχτάρι στον καναπέ σας ή επιλέξτε μερικά διακοσμητικά αντικείμενα σε millennial pink για να εντάξετε στο σπίτι σας την όμορφη αυτή απόχρωση.
διακοσμητικές τάσεις
Το millennial pink συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών.
Σκούρο πράσινο 
Μπορεί τα φύλλα να αλλάζουν χρώμα έξω, μέσα όμως τα πράγματα παραμένουν… πράσινα. Το σκούρο πράσινο θα πρωταγωνιστήσει στους εσωτερικούς χώρους και θα το συναντήσουμε αρκετά στα ντουλάπια της κουζίνας. Φυσικά μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε δωμάτιο, όπως πχ στο υπνοδωμάτιό σας.
διακοσμητικές τάσεις
Μπορεί τα φύλλα να αλλάζουν χρώμα έξω, μέσα όμως τα πράγματα παραμένουν… πράσινα.
Κουβερλί 
Κατά πως φαίνεται οι ιδιοκτήτες δείχνουν να αφήνουν στην άκρη τα βαριά παπλώματα και να υιοθετούν τα κλασσικά κουβερλί για να διακοσμήσουν τα κρεβάτια τους. Η κλασσική αυτή προσέγγιση δίνει στον χώρο μια χειροποίητη αίσθηση και το στοιχείο της ζεστασιάς σε οποιοδήποτε σπίτι – κλασσικό ή μοντέρνο.
διακοσμητικές τάσεις
Η κλασσική αυτή προσέγγιση δίνει στον χώρο μια χειροποίητη αίσθηση.
Μαύρες ματ επιφάνειες 
Το μπάνιο, η κουζίνα, αλλά και το καθιστικό θα φιλοξενήσουν φέτος μια νέα τάση που αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη. Ο λόγος για τις μαύρες ματ επιφάνειες που δίνουν ασύγκριτη κομψότητα στους χώρους. Χρησιμοποιήστε την τάση αυτή για τις βρύσες και τα πόμολα ή σε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα που θα βάλετε στο καθιστικό σας, όπως για παράδειγμα μερικές μαύρες ματ γλάστρες.
διακοσμητικές τάσεις
Οι μαύρες ματ επιφάνειες που δίνουν ασύγκριτη κομψότητα στους χώρους.
Faux επιφάνειες 
Θέλετε μια μικρή ανακαίνιση και δεν έχετε τα χρήματα; Η νέα τάση είναι η faux επιφάνειες και θα σας βοηθήσει να κάνετε μεγάλες αλλαγές με μικρό κόστος. Αφαιρούμενες ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα πλακάκια για τον τοίχο και το πάτωμα, faux ξύλινες δοκοί και λουλούδια είναι λίγα μόνο από αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας.
διακοσμητικές τάσεις
Η νέα τάση είναι η faux επιφάνειες και θα σας βοηθήσει να κάνετε μεγάλες αλλαγές με μικρό κόστος.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα