Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ποιες είναι οι 10 πιο φιλόξενες πόλεις του κόσμου;



Έναν κατάλογο με τις πιο φιλόξενες πόλεις του κόσμου για τους επισκέπτες παρουσίασε ο ταξιδιωτικός οργανισμός TravelBird. Για να καταλήξει στην κατάταξη, ζήτησε τη γνώμη περισσότερων από 15.000 ταξιδιωτικών συντακτών για τους 500 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον πλανήτη (σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού).
Στην ανάλυσή του έλαβε υπόψη παράγοντες που κάνουν τον επισκέπτη να αισθάνεται ευπρόσδεκτος, όπως οι πύλες εισόδου (λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί), η ευτυχία των κατοίκων, η ασφάλεια, το πόσο ανοιχτοί είναι οι πολίτες στη φιλοξενία τουριστών και η γνώση αγγλικών.
Επίσης, έλαβε υπόψη την υπερβολική παρουσία τουριστών, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα – όπως οι τεράστιες ουρές αναμονής σε μουσεία κλπ.

Η Αθήνα στην 64η θέση

Η Αθήνα δεν βρίσκεται στην 10άδα (κατέλαβε την 64η θέση) κι αυτό γιατί, παρά την καλή βαθμολογία που έλαβε από τους ειδικούς (8,10), είχε κακές επιδόσεις στην ασφάλεια (3,71), την ευτυχία των κατοίκων (2,31), τη γνώση αγγλικών (3,71) και την υπερβολική παρουσία τουριστών (3,45).

Οι 10 πιο φιλόξενες

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο είναι η Σιγκαπούρη. Και ακολουθούν οι:
Στοκχόλμη
Ελσίνκι
Σαν Φρανσίσκο
Ρότερνταμ
Λισαβόνα
Τόκιο
Όσλο
Ζυρίχη
Ορλάντο

bimag


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα