Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Το ταξίδι της ψυχής



Η ψυχή είναι ένα μεγαλείο, η οποία ταξιδεύει ανά τους αιώνες. Βρίσκεται μέσα σε ένα κανάλι ενέργειας . Ένα κανάλι που ενώνει τους 7 νόμους του Σύμπαντος με το Πάτερ Ημών.

Για να το πω πιο σωστά αρχίζει με την εκπαίδευσή της στους 7 νόμους του Σύμπαντος για να φτάσει κάποτε να γίνει το Πάτερ Ημών.

Το κανάλι – ενέργεια που βρίσκεται η ψυχή είναι θεόρατο και μη ορατό.
Οι 7 νόμοι του Σύμπαντος ενεργοποιούνται όταν η ψυχή μπαίνει μέσα στην κοιλιά της μαμάς.

Ύστερα δραστηριοποιούνται όταν εμείς γεννηθούμε και αρχίζουμε το εκπαιδευτικό μας ταξίδι πάνω στην γη.  Τότε η ψυχή ενεργοποιεί τα 4 στοιχεία, γαία, ύδωρ, αήρ, πυρ. Τα οποία κατά τη διάρκεια που μεγαλώνουμε αυτά τα στοιχεία ανάλογα με το μεγάλωμά μας τα στοιχεία αυτά δραστηριοποιούνται.  Ο τρόπος που δραστηριοποιούνται είναι ανάλογος με τις πεποιθήσεις μας, τα πρέπει, τα συναισθήματά μας και τις σκέψεις μας.

Εμείς έχουμε ενεργοποιημένο τον χαρακτήρα μας, ο οποίος είναι μία επίκτητη στολή η οποία δημιουργήθηκε κατά το μεγάλωμά μας. Μέσα σε αυτή τη στολή – σχολή κρύβεται ο πραγματικός μας εαυτός το πραγματικό μας είμαι.

Ο τρόπος της σχολής αυτής για να ενεργοποιηθεί σε μας ο εαυτός μας ο οποίος φωτίζει την ψυχή μας και το κανάλι μας είναι το Πάτερ ημών, το οποίο είναι το κλειδί που ανοίγει τη σχολή που λέγεται Καινή Διαθήκη.  Τότε και με την πάροδο του χρόνου η ψυχή ανοίγει το Πέμπτο στοιχείο δηλαδή τον αιθέρα. Και αφού ενεργοποιηθεί ο αιθέρας τότε ανοίγεται πρόσβαση για εσωτερική αλλά και Ανώτερη επικοινωνία. Το ταξίδι της ψυχής, δηλαδή ο στόχος της είναι αυτή η στιγμή και τότε το κανάλι της ενώνεται με το Θείο.


Δωροθέα 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα