Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΟΥΝ

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Ας προσθέσουμε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ. Για να αλλάξουμε την πραγματικότητα μας, τα αποτελέσματα που θέλουμε πρέπει να μας εκπλήξουν, ακόμη και να μας αφήσουν εμβρόντητους με τον τρόπο που συμβαίνουν. Δεν πρέπει με τίποτα να μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα εκδηλωθούν οι δημιουργίες μας. Πρέπει να μας βρουν απροετοίμαστους. Πρέπει να μας ξυπνήσουν από το όνειρο της καθημερινής πραγματικότητας την οποία έχουμε συνηθίσει. Αυτές οι εκδηλώσεις πρέπει να μας γεννήσουν το αίσθημα της σιγουριάς, ότι η συνείδηση μας επικοινώνησε με το κβαντικό πεδίο νοημοσύνης, ώστε να λειτουργήσει ως κίνητρο και να το επαναλάβουμε. Αυτή είναι η χαρά της δημιουργικής διαδικασίας.
Ποιος είναι ο λόγος που θέλουμε μία κβαντική έκπληξη; Εάν προβλέψουμε ένα γεγονός, τότε αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι συνηθισμένο και επαναλαμβανόμενο, και το έχουμε βιώσει πολλές φορές. Εάν το προβλέψουμε, εμείς οι ίδιοι φέραμε το ίδιο αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα, εάν προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον τρόπο που θα συμβεί ένα γεγονός, λειτουργούμε όπως ο Νεύτωνας. Η νευτώνεια (κλασσική) φυσική σχετίζεται με την προσδοκία και την πρόβλεψη των γεγονότων. Σχετίζεται με την αιτία και το αιτιατό.
Πώς επιδρά η νευτώνεια αντίληψη όταν εφαρμόζεται στην ικανότητα μας να δημιουργήσουμε; Αυτό σημαίνει ότι το εξωτερικό περιβάλλον ελέγχει το εσωτερικό περιβάλλον μας (σκέψεις/συναισθήματα). Αυτό είναι η αιτία και το αιτιατό.

Αντ’ αυτού, ας αλλάξουμε το εσωτερικό περιβάλλον μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε και νιώθουμε δηλαδή, και ας δούμε μετά πώς μεταβάλλεται το εξωτερικό περιβάλλον από τις προσπάθειες μας. Ας παλέψουμε να δημιουργήσουμε μία άγνωστη, μια καινούργια μελλοντική εμπειρία. Έτσι, όταν ένα απρόβλεπτο θετικό γεγονός συμβεί, θα εκπλαγούμε ευχάριστα. Μόλις γίναμε κβαντικοί δημιουργοί. Πήγαμε από «την αιτία και το αιτιατό» στη «δημιουργία του αιτιατού».

Πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη και συνειδητή εικόνα αυτού που θέλουμε, αλλά να αφήσουμε τις λεπτομέρειες του «πώς θα γίνει αυτό» στο απρόβλεπτο κβαντικό πεδίο. Ας το αφήσουμε να ενορχηστρώσει ένα γεγονός στη ζωή μας με τον τρόπο που εκείνο ξέρει. Εάν πρόκειται να περιμένουμε κάτι, ας περιμένουμε το απροσδόκητο. Πρέπει να παραδοθούμε, να δείξουμε εμπιστοσύνη και να αφεθούμε στον τρόπο που θα ξετυλιχθεί το επιθυμητό γεγονός.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουμε, γιατί εμείς οι άνθρωποι θέλουμε πάντα να ελέγχουμε το μέλλον μας, προσπαθώντας να το επαναλάβουμε όπως ακριβώς έγινε στο παρελθόν.
(Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr. Joe Dispenza, “Break the Habit of Being Yourself”)

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα