Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Βήματα ...



Περίεργες μέρες, αλλόκοτες νύχτες και μια βιωματική συνθήκη σαν τίποτα πια να μην είναι αληθινό, τίποτα να μην έχει σημασία.
Η σταδιακή απόσυρσή μας από την 3η διάσταση, μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σ`εμάς και το παρελθόν, οι μνήμες μας θαμπώνουν και μοιάζει σα να προσπαθούμε να θυμηθούμε τα βιώματα ενός άλλου ανθρώπου, οικείου αλλά κι απόμακρου ταυτόχρονα.
Η σωματική κόπωση αγγίζει τα όρια της εξάντλησης και κάθε φορά που ανακάμπτουμε, η προηγούμενη κατάσταση εξαφανίζεται σα να μην υπήρξε. Η νοητική διαύγεια διαρκεί όσο λίγο διαρκεί και η σύγχυση, καθώς η μία εναλλάσσεται την άλλη. Μονάχα ο ύπνος παραμένει μια μόνιμη ανάγκη που όμως συχνά δεν ξεκουράζει καθόλου καθώς μερικές ώρες αφήνουν την αίσθηση λίγων λεπτών της ώρας. 
Υπάρχουμε, κάτω από την αντίληψη ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά δεν θέλουμε πια να κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο. Συνεχίζουμε όμως με τα σχέδιά μας, με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές μας καθώς η ροή μας καλεί να παραμείνουμε σε κίνηση, ακόμα κι αν κινείται μόνο το σώμα μας ενώ η καρδιά μας δεν ακολουθεί τίποτα απ`όλα αυτά που επιλέγουμε.
Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση αναμονής και ο καθένας την βιώνει όπως μπορεί, μέσα μας γνωρίζουμε ότι κάτι θα συμβεί σύντομα, υπάρχει ένα ένστικτο που προειδοποιεί όλους για αυτό το κάτι που πλησιάζει.


Γύρω μας ο παλιός κόσμος παίζει τα τελευταία του χαρτιά, μπλοφάροντας και προσπαθώντας να μας πείσει ότι τίποτα δεν άλλαξε ούτε και πρόκειται, πως έχει τον έλεγχο και τα σχέδιά του εκτυλίσσονται κατ`ευχή. 
Όλα του τα πιόνια κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά στα μάτια αυτών που πραγματικά βλέπουν, όλες οι κινήσεις και όλα τους τα λόγια φανερώνουν μονάχα την χαμηλή τους νοημοσύνη και συνεπώς τον πραγματικό λόγο που επιλέχθηκαν για να παίξουν τον ρόλο που τους δόθηκε. Τα πιόνια που δεν γνωρίζουν ότι είναι πιόνια, που θέλουν να πιστεύουν πως δικαιούνται τα προνόμια και τις θέσεις εξουσίας που κατέχουν, είναι αυτοί που θα εκπλαγούν περισσότερο απ`όλους από τις επερχόμενες εξελίξεις που θα τους τα αφαιρέσουν όλα και ξαφνικά θα τους εκθέσουν στα μάτια των ανθρώπων όπως πραγματικά είναι.
Είτε είμαστε έτοιμοι είτε όχι, το Σχέδιο προχωράει και δεν αργεί η στιγμή που θ`αποκατασταθεί σε κοινή θέα με τέτοιον τρόπο που όλοι θα μείνουμε άφωνοι. Κάποιοι θα τρομάξουν, κάποιοι θα πονέσουν, κάποιοι θα δικαιωθούν, όμως πολύ σύντομα και μέσα από ραγδαίες εξελίξεις οι περισσότεροι θα χαρούν και καθώς μία προς μία όλες οι γέφυρες με τον παλιό κόσμο θα γκρεμίζονται, θ`ανακτήσουν το κουράγιο τους και θα πάρουν την θέση τους ανάμεσα σ`εκείνους που είναι ήδη έτοιμοι και περιμένουν το σύνθημα της εκκίνησης.

  
Από τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας διελαύνει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Μια από τις πολλές αλλαγές που θα φέρει αυτή η διέλευση αφορά στο στοιχείο του υπόκοσμου, τα εγκλήματα του οποίου θα φέρει στο φως. Δεν πέρασαν ούτε οι πρώτες 10 μέρες και ήδη ξεκίνησαν τα σκάνδαλα να δημοσιεύονται, στηλιτεύοντας σε πρώτη φάση την βαριά βιομηχανία του αμερικανικού κινηματογράφου και υψηλά ιστάμενους παράγοντες.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναγκάζονται πλέον να κάνουν εκτεταμένες αναφορές σε υποθέσεις που εδώ και χρόνια γυρνούσαν την πλάτη, προστατεύοντας διαπλεκόμενα συμφέροντα, όπως κάνουν πάντα. 
Τέτοιες αποκαλύψεις και όλες που θ`ακολουθήσουν, αποτελούν μέρος του ευρύτερου σχεδίου αποδόμησης νοσηρών κυκλωμάτων που αγγίζουν κάθε πτυχή σχεδόν της κοινωνικής ζωής και φτάνουν σε πολύ υψηλές θέσεις της ιεραρχίας. Όπως θα γίνει γνωστό αργά ή γρήγορα, η διαφθορά δεν περιορίζεται μονάχα σε πορνεία και παιδεραστεία, αφορά σε έναν ασύλληπτο αριθμό απαγωγών παιδιών/βρεφών που έχουν οδηγηθεί σε ομαδικούς βιασμούς και εκτελέσεις/θυσίες. Οι συλλήψεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη απαριθμούν χιλιάδες άτομα που εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτά τα κυκλώματα και τώρα ήρθε η ώρα να πέσουν κεφάλια από την κορυφή της "τροφικής αλυσίδας".
Όπως είναι αναμενόμενο, πολλοί θα πέσουν από τα σύννεφα χωρίς αλεξίπτωτο καθώς θα δούν τα "ινδάλματά τους" να κατηγορούνται για εγκλήματα ειδεχθή και αποτρόπαια που στο άκουσμά τους και μόνο θα κάνουν εμετό.
Από οργανισμούς και πολυεθνικές μέχρι πολιτικά κόμματα και μεμονωμένα άτομα, το γκρέμισμα θα είναι τεραστίων διαστάσεων και θ`αποκαλύψει ωμά την σαπίλα του παλιού κόσμου και τις ψευδείς του "αξίες", δίνοντας έτσι μια ουσιαστική ώθηση σε πολλούς να τον εγκαταλείψουν οριστικά και να στραφούν αποφασιστικά στην αναζήτηση υψηλότερων ιδανικών.
Η εκμετάλλευση των ανθρώπων θα τελειώσει μέσα από την ενέργεια του Πλούτωνα που κυριαρχεί στον Σκορπιό και αγγίζει καθετί με σκοπό να το μεταμορφώσει με μια μη αναστρέψιμη δύναμη, μια για πάντα.
Στα προηγούμενα χρόνια, πολλά σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης που αφορούσαν σε θρησκευτικά ιδρύματα ήρθαν στο φως, σκαλίζοντας συχνά και το σκοτεινό παρελθόν επώνυμων με πολύ βρώμικα χέρια. Στους επόμενους 12 μήνες, αυτές οι αποκαλύψεις θα πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας και έτσι κάποια στιγμή θ`απαλλαγούν οι κοινωνίες από όλους τους ψυχασθενείς που κρατούν θέσεις κλειδιά κι αποφασίζουν για τις τύχες των πολλών. Αυτό το φάρμακο θα είναι πολύ πικρό αλλά απολύτως αναγκαίο.


Όπως οι περισσότεροι έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει, η μεταμόρφωση που καλούμαστε να υποστούμε είναι ιδιαίτερα απαιτητική και έχει πολλά στάδια που διαδέχονται το ένα το άλλο. Καθώς ανταποκρίνεσαι στο δικό σου πρόγραμμα, αντιμετωπίζεις τις δικές σου δοκιμασίες και διεκπεραιώνεις κάθε αποστολή, θα σε βοηθήσει πολύ αν θυμάσαι τα εξής:
- Ο εξαγνισμός που βιώνεις, με κάθε αποτέλεσμα που εκδηλώνει σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου, δεν αφορά μόνο στην παρούσα ενσάρκωσή σου. Η απομάκρυνσή σου από την 3η διάσταση, προϋποθέτει τον εξαγνισμό όλων των προηγούμενων ζωών και αυτό που συμβαίνει είναι ότι "σβήνεις" τα ίχνη αλλά και τις όποιες εκκρεμότητες άφησες στην πορεία σου, με συνέπεια συχνά να νιώθεις ότι πισωγυρίζεις, είτε συμβολικά είτε κυριολεκτικά. Αυτή η αίσθηση δεν διαρκεί πολύ, αρκεί να επιτρέψεις να σου μιλήσουν τα γεγονότα που εμφανίζονται, χωρίς να αμύνεσαι ή να προσπαθείς να δικαιολογήσεις το παραμικρό. Αφέσου σε ό,τι εκδηλώνεται χωρίς να το κρίνεις με την λογική ή μέσω ενοχικών συμπλεγμάτων.
- Γνώριζε ότι η αντίληψη της Ενότητας που τώρα καλούμαστε ν`αναπτύξουμε και να καλλιεργήσουμε εσωτερικά, μας φέρνει αντιμέτωπους με μια ακόμη αποστολή που αφορά στο συλλογικό ασυνείδητο. Όσο πιο ικανοί είμαστε στην διαχείριση των προσωπικών μας εμπειριών, τόσο συχνότερα μας δίνεται η ευκαιρία να εξαγνίσουμε συλλογικές μνήμες της Ανθρώπινης Φυλής, καθώς αυτές διοχετεύονται στα ενεργειακά μας σώματα και αναδιανέμονται με σκοπό ν`ανυψωθεί το συχνοτικό τους πρότυπο. Έτσι, επεξεργάζεσαι βαριές ενέργειες της 3ης διάστασης για λογαριασμό ολόκληρης της Φυλής, επιταχύνοντας το έργο του εξαγνισμού τους και συμπαρασύροντας κατ`αυτό τον τρόπο κι εκείνους που ακόμη δεν έχουν αφυπνισθεί, ώστε ν`αναλάβουν το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί και που επέλεξαν πριν ενσαρκωθούν στην παρούσα χρονική περίοδο. Καθώς λοιπόν λύνεις τους προσωπικούς σου γρίφους και ξεχρεώνεις τις οφειλές σου, βοηθάς και στην επίλυση αντίστοιχων εμπειριών και την απόσβεση χρεών άλλων ατόμων της οικογένειάς σου.
- Εκτός από τις προσωπικές και τις φυλετικές οφειλές, υπάρχουν και οι πλανητικές τις οποίες επίσης εξαγνίζουμε τώρα, καθώς τα σώματά μας εκκαθαρίζουν τις κυτταρικές τους μνήμες, με συνέπεια να υποφέρουν συχνά από οδυνηρά συμπτώματα και δυσάρεστες συνθήκες. Αυτό το μερίδιο είναι κατανεμημένο σε κάθε μέλος της Φυλής ανεξαιρέτως και η παρουσία του είναι αισθητή σε κάθε μας ενσάρκωση μέσα από την φθορά και τον τελικό θάνατο που υφίσταται ο σωματικός μας φορέας. Στις εσωτερικές διδασκαλίες, αυτό καλείται "ο αρχαίος νόμος μερισμού του κακού" και σκιαγραφεί την άρρηκτη σχέση μας με το πεπρωμένο της Γαίας καθώς ο υποβιβασμός της στην 3η διάσταση είχε αναγκαστική συνέπεια τον θάνατο κάθε μορφής που ο πλανήτης φιλοξενούσε. Στην 5η διάσταση που τώρα καλούμαστε ν`ανυψωθούμε, θάνατος δεν υπάρχει, αφού οι μορφές κραδαίνονται σε υψηλότερη συχνότητα και είναι περιεκτικότερες σε Ψυχικό/Πνευματικό Φως. Στην προσπάθεια που κάνουμε τώρα, υποβάλλουμε τα σώματά μας στην απόρριψη κάθε πληροφορίας φθοράς που έχουν καταγράψει μετά από όλες τις ενσαρκώσεις μας, διαγράφουμε κάθε προγραμματισμό θανάτου που μεταφέρουμε στα κύτταρά μας και αυτή η διαδικασία μας φέρνει συχνά αντιμέτωπους με σύντομα βιώματα που θυμίζουν "έναν μικρό θάνατο κάθε φορά".



Έτσι, τώρα μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα την αποστολή σου, ν`αντιληφθείς την σοβαρότητα της προσωπικής σου βιωματικής συνθήκης και να μάθεις να φέρεσαι στον εαυτό σου με συμπόνοια και ευγένεια, προσφέροντάς του οτιδήποτε χρειάζεται για να διεκπεραιώσει το έργο που έχει αναλάβει.
Είναι σημαντικό να συμμετέχεις με πλήρη συνείδηση σε αυτό που βιώνεις και όχι απλώς ν`ακολουθείς, καθώς μόνο όταν γνωρίζεις τι σου ζητείται μπορείς να συνεργαστείς αποτελεσματικά, χωρίς να νιώθεις έρμαιο των καταστάσεων που σου αφαιρούν την δύναμη και την ελεύθερη βούλησή σου, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει.
Πολλά από αυτά που κάνουμε δεν τα θυμόμαστε, ειδικά αυτά που συμβαίνουν στην διάρκεια του νυχτερινού μας ύπνου. Κάποιες μνήμες εισέρχονται στη συνείδησή μας μέσω των ονείρων, αλλά προς το παρόν υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας που κρατάει αυτό το επίπεδο κλειστό και δεν μας επιτρέπει την πρόσβαση. Είμαστε πολυδιάστατα όντα και έχουμε την δυνατότητα να υπάρχουμε ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία διαστάσεις, αλλά, η τρισδιάστατη συνείδησή μας δεν είναι ακόμη τόσο διευρυμένη ώστε να μπορεί να διαχειριστεί ανάλογες εμπειρίες. Η πλειοψηφία δεν παραδέχεται την μετενσάρκωση ούτε έστω και με ένα ανοιχτό μυαλό που να μην την απορρίπτει, ενώ ο φόβος του σωματικού θανάτου έχει υψώσει τείχη μέσα τους, πίσω από τα οποία έχουν στοιβάξει σχεδόν κάθε υπαρξιακή αναζήτηση αποδεχόμενοι τις ξεπερασμένες δοξασίες κάθε παρωχημένης "αυθεντίας".
Όμως, καθώς η 3η και η 4η διάσταση συγχωνεύονται σταδιακά και οι έννοιες του χώρου και του χρόνου θα διαστέλλονται και θα παραμερίζουν το πέπλο της σύγχυσης, όλο και περισσότεροι θα έχουν "υπερβατικές εμπειρίες" για τις οποίες θ`αρνούνται να δεχθούν παραδοσιακές και φοβικές ερμηνείες, με συνέπεια την κατάργηση του θανάτου στις συνειδήσεις και την απελευθέρωση των Ψυχικών Δυνάμεων που με την σειρά τους θα άρουν κάθε περιορισμό και κάθε δικλείδα ασφαλείας. Τότε, αυτό που σήμερα καλούμε "υπερβατικό" ή "μεταφυσικό" θ`αποτελούν τόπο κοινών εμπειριών που θα μεταμορφώσουν τη συλλογική συνείδηση και θ`ανοίξουν διάπλατα τις Πύλες της Γνώσης και τις Οδούς της Μύησης.
Μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα, η Ανθρωπότητα θα έχει μεταμορφωθεί σε μια Αιθέρια Φυλή που θα έχει βρεί την θέση της ανάμεσα στις υπόλοιπες φυλές του Γαλαξία και ο Γήινος Πολιτισμός θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Εκεί, θα φτάσουμε βήμα-βήμα και τώρα βρισκόμαστε στην κρίσιμη καμπή όπου αποφασίζουμε συλλογικά το μέλλον μας και κάνουμε τις επιλογές μας. Όλα τα ερωτήματά μας θ`απαντηθούν στην ώρα τους και όταν θα είμαστε έτοιμοι και απαλλαγμένοι από κάθε προγραμματισμό χωριστικότητας που μας έχει επιβληθεί επί σειρά αιώνων.

Σιγά σιγά, θα θυμηθούμε την αυθεντική μας ταυτότητα 
και θ`ανακτήσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. 
Το πραγματικό σκοτάδι συμβολίζεται από την άγνοια και την πνευματική μας αμνησία.
Αυτή είναι η χρονική περίοδος που βγαίνουμε στο Φως.
Και έτσι Είναι !!! 




[ aanoptronrtist: Donia Jornod ]
anoptron

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα