Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Ουδείς σχολιογράφος και πολιτικός αναλυτής ούτε καν ασχολήθηκε με το νούμερο, με το κονδύλι που απαιτήθηκε, προκειμένου να διοργανωθεί το κομματικό Συνέδριο του Σύριζα. Πόσα λεφτά, ρε, κόστισε η δουλειά να το μάθει, τουλάχιστον, αυτός που πλήρωσε τη ζημιά από την τσέπη του.
Αποκάλυψη Νο1. Πέρασε ένας χρόνος κι ακόμα δεν μάθαμε πόσα χρήματα χρειάστηκαν για να προετοιμαστεί και να ολοκληρωθεί το Συνέδριο. Καμία έκπληξη εάν και οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν. Όσα έρθουν και όσα πάνε. Στα παπάρια τους οι σύντροφοι. Μήπως αυτοί οι ίδιοι το πλήρωσαν;
Αποκάλυψη Νο2. Το Συνέδριο έγινε με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου. Από το ταμείο του Σύριζα πληρώθηκαν όλα τα κερατιάτικα έξοδα, όμως αυτά είναι λεφτά που προέρχονται από την κρατική επιχορήγηση στο κυβερνητικό κόμμα.

Φοβερό! Ανατριχιαστικό!!! Το κράτος νταηλίκι βάζει χέρι σε κάθε τσέπη του απροστάτευτου, ό,τι βρει επάνω στον φορολογούμενο, για να ενισχύει οικονομικά τα κόμματα. Πληρώνει, δηλαδή, ο κοσμάκης κάποιους για να... δεσμεύονται ότι θα τους κάνει καλύτερη τη ζωή τους. Χοντροχαρτζηλικώνει και πολιτικούς και τους παρατρεχάμενους τους για να... συνεδριάζουν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα