Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Καρμικό νήμα του Πλανήτη μας

Picture
Από τη τελευταία έκλειψη και μετά παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα Πλέγματα της 4ης Διάστασης, γνωστής και ως Διάσταση του Κάρμα και του Χρόνου.
Οι Διαστάσεις δεν διαφοροποιούνται χρονικά αλλά δονητικά και όλες μαζί βρίσκονται στον ίδιο χώρο και εκπέμπουν διαφορετικές δονήσεις & συχνότητες.
Οι περισσότεροι ζούμε στη 3η διάσταση,κυρίαρχη όψη του πλανήτη Γη για πολλά χρόνια αλλά όπως είπαμε οι διαστάσεις ΔΕΝ είναι διαχωρισμένες. Απλά κάποια υπερισχύει της άλλης.
Η 3η Διάσταση είναι πολύ πυκνή και φυσική και εμπεριέχει τη δυαδικότητα , την επιβίωση,τον ανταγωνισμό και τα παιχνίδια ελέγχου
Έχει περιορισμό και πολικότητα σε τέτοιο σημείο που να δημιουργεί την ψευδαίσθηση της διάσπασης απο το Πνεύμα μας και τον Αληθινό μας Εαυτό καθώς και τους άλλους συνανθρώπους και το ΟΛΟΝ
Πιστεύουμε δε τόσο πολύ αυτή την ψευδαίσθηση για να μπορέσουμε να παίξουμε το  παιχνίδι (ή για να χρησιμοποιηθούμε γιαυτό) που ονομάζεται Διαχωρισμός,με το καλύτερο τρόπο....Ολα αυτά βεβαίως γίνονται για να ξαναθυμηθούμε την επιστροφή στην Εστία μας (Εστία=Ψυχή) και την ένωση με το ΟΛΟΝ
( ΌΛΟΝ=Πνεύμα) 
Τυπικά η 3η Διάσταση είναι Πατριαρχική, συνδέεται με την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου (σκέψη), ψευδώς αρσενικής κυριαρχίας και προσδιορισμένη στη Τεχνολογία ( απομεινάρια της αρνητικής Ατλάντιας εποχής,που ακόμη ξεκαθαρίζει τα δυσάρεστα αρνητικά της)
Κάθε μορφή συνεργασίας αποφεύγεται ( εκτός και αν είναι μόνο για το συμφέρον) καθώς και το νοιάξιμο,η αγάπη(γενικά οι ψυχικές ποιότητες),η πνευματικότητα είναι απορριπτέα ειδικά όταν πηγάζει από το άτομο και όχι από Τεχνητούς Οργανισμούς και ψευδής Ιδεολογίες που φτιάχτηκαν τεχνητά για να ελέγχουν τις μάζες.
Σε αυτή τη Διάσταση υπάρχει έντονα η συνειδητότητα του Θύματος,που είναι η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση του Διαχωρισμού. Δεν υπάρχουν θύματα σε αυτό το Σύμπαν και σε καμία Διάσταση.
Εϊμαστε στα χέρια του Πνεύματος και συν-δημιουργούμε με αυτό ανάλόγως με τις πεποιθήσεις που κουβαλάμε
Συνεπώς το θύμα από άγνοια, δε γνωρίζει ότι είναι υπαίτιος των καταστάσεων που ζει αλλά νιώθει ότι αυτά που του συμβαίνουν είναι συμπτώσεις και απλά κακοτοπιές και εμπόδια.
Ο Πατριαρχικός έλεγχος χρησιμοποιεί αυτή τη ψευδαίσθηση κατά κόρον για να έχει υποστήριξη στην Ατζέντα του μέσα από το φόβο & τον έλεγχο, και το Μάτριξ της απληστίας μέσα από την έλλειψη της διαρροής των φυσικών ( υλικών ) πόρων του πλανήτη μας, ώστε να συνεχίσει να πληγώνεται η Ανθρωπότητα αφού στο σύνολό της, ασυνείδητα, υποστηρίζει αυτές τις δραστηριότητες.
Σε αυτό το πεδίο ( 3η Διάσταση) υπάρχει μια δυστυχής τραγωδία και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να αποφευχθεί αυτό πχ το να ταΐζουμε τους πεινασμένους,ή να πολεμάμε τους δικτάτορες ή να ψηφίζουμε την ειρήνη αντί του πολέμου ....μόνο που.....'έτσι που έχει ξεφύγει η κατάσταση Πλανητικά ΔΕΝ μπορεί μα αυτή την εκδήλωση της δράσης να αλλάξει κάτι με αυτά τα μεμονωμένα συμβάντα και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος για την αποκατάσταση του Πεδίου μετά από τόσες 1000τίες κακοποίησης,από την Ελίτ και τα προγράμματα της.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ??
ΑΠΌ ΤΗΝ ΈΚΛΕΙΨΗ του Αυγούστου και μετά παρατηρήται  μία έντονη εκτόνωση αρνητικών φαινομένων που που έχουν τη βάση τους στο άνοιγμα & ξεκαθάρισμα της 4ης  Διάστασης
Η 4η Διάσταση επιστημονικά είναι η Διάσταση του Χρόνου και ενεργειακά αυτή του Κάρμα ( που πάντα συνδέεται με το χρόνο) γνωστή σαν Αστρικό (Astral) Πεδίο....
Σε αυτό το πεδίο εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το δικό μας  Κάρμα και κανενός άλλου και μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Παράδεισο ή μια Κόλαση στη κυριολεξία, γιατί αυτό εξαρτάται από τη συνείδηση μας
( σε ποιό επίπεδο βρίσκεται & πως τη χρησιμοποιούμε)
Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα 4ης Διάστασης ( όπως και των άλλων)
Είναι τα χαμηλά ( που δημιουργήθηκαν από τη σκέψη καθώς αυτή είναι ένας μικρόκοσμος του Σύμπαντος)
που εκεί υπάρχουν και διέπεται από τα Αρνητικά χαμηλής δόνησης συναισθήματα (θυμός, φθόνος,θλίψη κλπ)
Η λέξη Maya των Ινδών Δασκάλων και το Σπήλαιο του Πλάτωνα (με τα είδωλα) αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό το πεδίο καθώς και η Δυαδικότητα που δημιουργείται από τα συστήματα των πεποιθήσεων, τα στερεότυπα του Νου σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο που φέρνουν σύγκρουση και στρέβλωση.
Κάποιες επιλογές μας στηρίζονται σε αυτό το σύστημα των πεποιθήσεων και  μας δημιουργούν προβλήματα
Ας μην ξεχνάμε ότι ο εγκέφαλος μας έχει συνήθως σε υπερισχή τη 3οδιαστατική δομή του και συχνά δυσκολευόμαστε να συλλάβουμε την ευφυΐα των υπολοίπων Διαστάσεων και έτσι κάνουομε επιλογές που μας πονάνε ή είναι λάθος για μας ψυχικά και πνευματικά.
Εκεί βρίσκεται το λεγόμενο Καθαρτήριο ( στη 4η Διάσταση) γνωστό και ως Κόλαση ή τα πεδία Μπάρντο που εγκλωβίζονται οι περισσότερες ψυχές μετά θάνατο.
Εκεί τα ψυχικά θραύσματα ( και έχουμε όλοι) βιώνουν απόλυτα το Διαχωρισμό που δημιούργησαν, το τρόμο και  την εγκατάλειψη....βρίσκουν τους φόβους τους ( ατομικούς, οικογενειακούς, συλλογικούς) σαν άκομψες μορφές, τέρατα , παραμορφωμένα είδωλα κλπ
Εκεί υπάρχουν οι οντότητες, τα φαντάσματα τα αρνητικά στοιχειακά, οι ερπετοειδείς γιατί τέτοια είναι η συχνότητα τους ....εκεί βρίσκονται αυτοί που πέθαναν και κολλάνε ως δισενσαρκωμένοι ( στοιχειωμένοι) γιατί νομίζουν ότι βρίσκονται ακόμη στο ίδιο πεδίο που ήταν όταν πέθαναν αλλά και γιατί ξεπληρώνουν κάρμα  (αρνητικές πράξεις) σε αυτή τη ζωή ( ή σε άλλες που δεν καθαρίστηκε)
Δεν πάνε στο Φως για διάφορους λόγους,και είναι απελπισμένοι να αποκτήσουν πάλι φυσική υπόσταση
Είναι τόσο απελπισμένοι που προσπαθούν να αποκτήσουν ζωή ξανά μέσα από άλλους και έτσι προσκολλώνται σε φυσικά πρόσωπα και στις εμπειρίες τους.
Μάλιστα προσπαθούν να χειριστούν αυτά τα φυσικά πρόσωπα στα οποία έχουν προσκολληθεί για να κάνουν πράξεις που τους αρέσουν. Συνήθης αυτά τα πρόσωπα είναι εξαρτημένες προσωπικότητες (ναρκωτικά, αλκοόλ, υπερβολικό φαγητό, sex, κάπνισμα,οικονομική απληστία κλπ) έτσι η Οντότητα θα μπορεί να έχει την εμπειρία και να παίρνει ενέργεια από αυτήν......(συνήθως στους τάφους των εκλιπόντων για να εξευμενίσουν τη ψυχή τους αφήνουν καπνό, ένα μπουκάλι αλκοόλ,γλυκά κλπ)
Σκοτεινές οντότητες που ζουν εκεί  χαρακτηρίζονται ως βαμπίρ ( μάλιστα προσκολλώνται ενεργειακά σε φυσικά επίσης πρόσωπα με σκοπό την απορρόφηση ενέργειας με τη δημιουργία Δραμάτων και προβλημάτων στις ζωές τους, χαίρονται με τον πόνο των άλλων ) αλλά και ως δαιμόνια διαφόρων επιπέδων που πάλι δημιουργούν αρνητικότητα μέσω βίαιων και κακών πράξεων (χαιρεκακία)...   
Μάλιστα όλα αυτά προβάλλονται σε ταινίες και σειρές βίας-υψηλής θεαματικότητας- με σκοπό τον εγκλωβισμό σας στη 4η Διάσταση ......
​Εκεί λοιπόν ( στη 4η διάσταση) υπάρχει ο Αστρικός σου Εαυτός ( και η θεραπεία του)  η Σκιά σου,η οποία  αν είναι αδούλευτη μπορούν να την χειρίζονται οι σκοτεινές δυνάμεις, αλλά και οι Σκοτεινές δυνάμεις, οι Αρνητικοί ΕΤs ( πχ Greys Ζeta,Ανουννάκι, Ερπετά) ειδικά στο Χαμηλό Αστρικό έγινε η λεγόμενη Επανάσταση του Σκότους και συνεπώς εκεί υπάρχει ο αιώνιος πόλεμος των Φωτεινών και Σκοτεινών δυνάμεων και ο ανταγωνισμός τους.

Φυσικά σε ένα Ανώτερο πλάνο διάστασης αυτός ο ανταγωνισμός ΔΕΝ υπάρχει γιατί και οι δύο δυνάμεις δρουν για το ίδιο σχέδιο ( όπως είπα και παραπάνω μόνο στις ανώτερες Διαστάσεις, ισχύει αυτό)
Μάλιστα οι περιοριστικές δομές των οντοτήτων εκεί είναι τέτοιες για να περιορίζουν την εξέλιξη του πλανήτη μας και των ατόμων στη προσωπική τους εξέλιξη
Εκεί βιώνεται ο πόλεμος ανάμεσα στο καλό και στο κακό και ο  διαχωρισμός ....
Η 4η Διάσταση είναι το πρώτο πλάνο του Πνεύματος καθώς αυτό κατέρχεται στην 'Υλη για να ενσαρκωθούμε ως φυσικά πλάσματα.
Εκεί επανα-ενσωματώνουμε το 4ο διαστατικό μας εαυτό τις παλιές ζωές και το αρνητικό μας κάρμα....(shadow self)
Εκεί γίνονται οι μυστικές συναντήσεις και οι συμφωνίες με Αρνητικές οντότητες και αρνητικούς Ets με εξελιγμένη τεχνολογία ( ναι υπάρχει και εκεί αυτή)
Σε αυτή τη Διάσταση βιώνουμε τη πραγματικότητα του συναισθάνομαι και διαισθάνομαι....
Στο Ανώτερο πεδίο της 4ης υπάρχουν( και μόνο αφού έχει γίνει η πρόοδος από το χαμηλότερο) οι Νεράιδες και οτιδήποτε έχει να κάνει με Παγανισμό ( μονόκεροι, μυθικά πλάσματα-πήγασοι- γοργόνες- πνεύματα της φύσης ως οδηγοί κλπ), μαγεία,wicca θηλυκές ενέργειες και στοιχειακά καθώς οι πατριαρχικές δομής θρησκείες προσπάθησαν να καταστρέψουν και να καταπιέσουν, καθώς και η αντίστοιχη πολικότητα της κακής χρήσης αυτής της δόνησης για να ελεγχθεί η μάζα με το φόβο. 
Υπάρχουν όλοι οι Διαχωρισμοί και τα -ισμος....( φασισμός,ρατσισμός,σωβινισμός κλπ)
Εκεί υπάρχουν τα Ψυχικά αρχέτυπα ( δομές Θεών/Θεάς) καθώς και από εκεί γίνονται τα Αστρικά Ταξίδια
Μάλιστα πριν τη Πατριαρχική δομή στο πλανήτη μας υπήρχε η Μητριαρχική που ήταν μια 4ης Διάστασης προσανατολισμένη πραγματικότητα, αλλά και αυτή έχασε την ισορροπία της κάποια στιγμή με αποτέλεσμα να επικρατήσει η 3η Διάσταση. 
Συνήθως οι Σαμάνοι είναι αυτοί που έχουν γίνει Master σε αυτό το πεδίο και μπορούν να κάνουν shapeshifting (μορφολάκτες) συνειδητά σε όποια μορφή ζωής θέλουν γιαυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί και εκεί υπάρχουν πολλά επίπεδα συνειδητότητας και εξέλιξης
 Πάραυτα το υψηλό Αστρικό (της 4ης Διάστασης) έχει ανώτερες δονήσεις από ένα τυπικό 3ης Διάστασης πεδίο (έτσι εξηγείται το ότι συναντάμε και απογοητευόμαστε χαμηλής δόνησης(χαμηλό αστρικό) θεραπευτές,δασκάλους,κέντρα κλπ---που δεν έχουν κάνει την απαραίτητη εργασία με το Σκιώδη τους Εαυτό,αλλά λόγω των ψευδαισθήσεων που έχει αυτή η Διάσταση,μας πείθουν ότι μπορούν και έχουν δύναμη να αλλάξουν το κόσμο & εμάς )και σας χειρίζονται Ψυχικά.
  Στη πραγματικότητα έρχονται αντιμέτωποι με όσα δημιούργησαν εκεί ( οποτεδήποτε) και επαναλαμβάνουν το Κάρμα τους,ασυνείδητα.....όμως ξεπληρώνουν συνειδητά
Και εσείς αντί για καλύτερα  νιώθετε να γίνεστε χειρότερα....!
Έτσι λοιπόν μετά την ΕΚΛΕΙΨΗ του Αυγούστου,έγινε μια έντονη εκροή Αρνητικής Ενέργειας από αυτό το πεδίο ( της 4ης Διάστασης) ως Καρμική επανάλειψη από τη περίοδο της Ατλαντίδας
Όπως θα έχετε διαβάσει κατά τη βύθιση της Ατλαντίδας έγινε πολύ μεγάλη Ενεργειακή Στρέβλωση των Διαστάσεων  και καταστράφηκαν πολλά περάσματα και Πύλες, ειδικά αυτά του Σείριου ( Α-Β & Γ)
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιες Ψυχές να εγκλωβιστούν εκεί(Dark Side of the Moon)  και κάποιες για πολλές 10000ετίες να μην μπορούν να κατέλθουν μέσα από τα λεγόμενα φυσικά περάσματα Γέννησης Ψυχών και γιαυτό πέρασαν  μέσα από άλλα Αστρικά  περάσματα ( κυρίως Πλειάδες & Αρκτούρος) ή αρκετοί θυσιάστηκαν
αποφασίζονταν να γεννηθούν μέσα από Σκοτεινών Ψυχών οικογένειες ( που καμία σχέση ΔΕΝ έχουν με αυτές ή κάνουν 10ετίες ψυχοθεραπεία για να μαζέψουν θραύσματα της διαλυμένης από αυτές ψυχής τους)
Ενεργειακά λοιπόν χρειάζεται να γίνει άλλου είδους θεραπεία και ενεργειακή διευθέτηση μόλις καταλάβουν τι συμβαίνει ......
ΤΟ Αρνητικό Αποτέλεσμα αυτής της Καταστροφής ήταν.....
Επίσης να ανοίξουν Δίοδοι που ΠΟΤΈ δεν έπρεπε να ανοιχθούν για να μην διασαλευτούν οι κόσμοι......
Ζούμε μια παρόμοια εμπειρία,καθώς αλλάζει ο Συμπαντικός Νους ( και ειδικά αυτός της 4ης Διαστάσης)
Το αποτέλεσμα θα κριθεί από ψηλότερα βέβαια,όπως πάντα από αλλού λαμβάνονται οι αποφάσεις
Θα χρειασθεί ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια αυτή τη περίοδο να ανακεφαλαιώσουμε τη ζωή μας και να απαλλαχτούμε από ότι μας μπλοκάρει τη Πνευματική μας Άνοδο στη 5η Διάσταση.
Εκεί βρίσκεται η πραγματική Αγάπη, εκεί υπάρχει ένα Ουράνιο Τόξο που οδηγεί από τη 4η στη 5η και σας καλώ να το διασχίσετε....
Όλοι όσοι νιώθετε ότι περνάτε Πνευματικούς καθαρισμούς είστε σε αυτό το μονοπάτι ....του να φέρετε αυτό το Φως και την Αγάπη της Εστίας σας στη Γη
Η Αγαπημένη μας Γαία βλέποντας αυτές τις αλλαγές αποφάσισε να κόψει το Πλανητικό Καρμικό Νήμα της καθώς η ίδια ΔΕΝ επιθυμεί πια να βρίσκεται εγκλωβισμένη εξαιτίας αποφάσεων που λαμβάνουν άλλοι, στη 4η Διάσταση   & μαζί με αυτήν τα παιδιά της και οι Ψυχές που την υποστηρίζουν στο Ανώτερο πέρασμα της
Δεν χρειάζεται τους παλιούς τρόπους του Φόβου, της επιβίωσης ( γιατί είναι πλούσια για όλους) του ελέγχου,του ανταγωνισμού,και των Αρνητικών Σκεπτομορφών  που δημιουργούν τη Κόλαση
Καθώς κατέρχεται ο 5ος Διαστατικός Εαυτός της στις χαμηλότερες διαστάσεις  μιά Διαστατική σύγκλιση παρόμοια του 1987 & 2012 (Harmonic Convergence), θα μας θυμίσει ότι είμαστε παιδιά της και ότι ΔΕΝ μπορούμε να προσπελάσουμε τη Πύλη αν δεν το κάνουμε με αληθινή  Αγάπη και συνεπώς με οικειότητα και κάθαρση του Συναισθηματικού (αστρικού) μας σώματος....
Πολλές ψυχές που δεν αντέχουν τόσο Φως και αλλαγή φεύγουν ή αρρωσταίνουν από την αντίσταση στην αλλαγή αλλά και εξαιτίας των πεποιθήσεων τους που δεν θέλουν να αλλάξουν ( Καρμικά κατάλοιπα)
Διαλογιστείτε πάνω στο 5ο Διαστατικό Εαυτό σας, γνωρίστε τις ικανότητες του......
Προτείνω να είστε σε εγρήγορση, σε ενεργοποίηση των Ανώτερων Φωτο-σωμάτων και να θεραπεύσετε τη Σκιά σας με διάφορους διαθέσιμους πνευματικούς τρόπους.
Η απο-προσκόλιση από το ΕΓΩ και τα συστήματα του Μάτριξ που εσείς οι ίδιοι -συνειδητά και ασυνείδητα -δημιουργήσατε ή θελήσατε να πάρετε αυτή την εμπειρία , είναι στο τέλος της.....
ΝΑΙ βάλτε ένα χεράκι ώστε περισσότερο ΦΩΣ ( συνείδηση) να έρθει και αποδεχτείτε ότι ο χρόνος σας είναι
περιορισμένος...............η συνειδητότητα της ΓΑΙΑΣ μπήκε σε μια ροή άνευ προηγουμένου, λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και χρειάζεται επίσης υποστηρικτές......
Να θυμάστε ότι δημιουργηθήκατε από Αγάπη....  και εκεί καταλήγετε .....!
 
Μήνυμα μετάδοσης από τους Αρχαίους των Άστρων (Star Elders)   
Με την αγάπη και τω ΦΩΣ των Ανώτερων Διαστάσεων αλλά και της Μητέρας Γης
Καλλιστώ Νικολαίδου
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα