Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Λαγκάρντ για κλιματική αλλαγή: «Θα ψηθούμε, θα τηγανιστούμε και θα καούμε ζωντανοί»

Picture

Σε έναν νέο ρόλο που είναι εντελώς εκτός "υδάτων" της, η Λαγκάρντ έκανε την ακόλουθη βαρύγδουπη δήλωση-προφητεία: «Θα ψηθούμε, θα τηγανιστούμε και θα καούμε ζωντανοί αν ο κόσμος δεν καταφέρει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για την κλιματική αλλαγή».
Η επικεφαλής του ΔΝΤ ξέφυγε από τα οικονομικά θέματα και σε πρόσφατη οικονομική διάσκεψη υποστήριξε ότι ο κόσμος θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα τα επόμενα 50 χρόνια, αν δε ληφθεί σοβαρά υπόψιν η αλλαγή του κλίματος, αλλά... και η ανισότητα μεταξύ φύλων και χωρών.

«Αν δεν κάνουμε κάτι... θα περάσουμε σε ένα σκοτεινό μέλλον, σε 50 χρόνια» τόνισε η κυρία Λαγκάρντ μιλώντας σε οικονομική διάσκεψη στο Ριάντ.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ ζήτησε, επίσης, να αντιμετωπιστεί η ανισότητα μεταξύ των αντρών και των γυναικών αλλά και των χωρών που «έχουν» και εκείνων που «δεν έχουν». Με λίγα λόγια και όπως μας έχει συνηθίσει το ΔΝΤ και ο ΟΗΕ, να κλείσει η ψαλίδα προς τα κάτω, ώστε όλοι... να μην έχουν! Γιατί για τους γκλομπαλιστές που κυβερνούν τον κόσμο, το "άνοιγμα της ψαλίδας" τους ενοχλεί μόνο σε ό,τι αφορά τα φύλα και τα έθνη, και όχι τις κοινωνικές ανισότητες που υπάρχουν σε όλες τις χώρες, ακόμα και τις αναπτυσσόμενες - αυτές είναι... ψιλά γράμματα γιατί αφορούν μόνο στο 1% των πληθυσμών!

Picture
Τα ερείπια των σπιτιών που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Ψηλά διακρίνονται χημικοί αεροψεκασμοί. Αμερικάνοι ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι οι πυρκαγιές ήταν σκόπιμος εμπρησμός, χρησιμοποιώντας μάλιστα προηγμένη τεχνολογία, για να δημιουργηθεί κλιματικό, και όχι μόνο, πρόβλημα.

Για δες καιρό που διάλεξε...

Η αναφορά της Λαγκάρντ δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι συγκυρίες πολλές.

Πρώτα απ' όλα, ξαναβγήκαν στην φόρα πολλά δημοσιεύματα στα παγκόσμια συστημικά ΜΜΕ που θέτουν εκ νέου τη συζήτηση περί Γεωμηχανικής. Με την άριστη δικαιολογία ότι ο Τραμπ δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις της Συμφωνίας του Παρισιού. Το 2015, περίπου 195 κράτη υπέγραψαν τη συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή, η οποία θέτει στόχους για τη μείωση των εκπομπών αερίων και τη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου, ώστε να αποφευχθεί η αύξηση των θερμοκρασιών κατά περισσότερο από δύο βαθμούς σε περίπου 50 χρόνια.
Αφού, λοιπόν, ο Τραμπ δεν δέχεται τη συμφωνία, τότε, λένε οι άλλες χώρες, κι εμείς θα σκεφτούμε την "θεραπεία" του κλίματος. Θέλουν, λοιπόν, να ΄"σκοτεινιάσουν" τον απαραίτητο για την ζωή ήλιο, ψεκάζοντας την ατμόσφαιρα με διάφορα σωματίδια για να προκαλέσουν τεχνητά νέφη. 

Κατά τα άλλα, όταν κάποιοι λένε ότι αυτό ήδη γίνεται και είναι αυτό που προκαλεί αναταράξεις στο κλίμα, η απάντηση, κλασσικά, είναι... "θεωρίες συνωμοσίας"...
Picture
Στην ταινία του Ντιν Ντέβλιν όπου πρωταγωνιστούν οι Τζέραρντ Μπάτλερ, Εντ Χάρις και Άντι Γκαρσία, δεν υπάρχουν αστεροειδείς αλλά το αιώνιο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής...
Η δεύτερη περίεργη "συγκυρία" της δήλωσης Λαγκάρντ είναι ότι βγήκε "στον αέρα" σχεδόν ταυτόχρονα με την Χολιγουντιανή ταινία τρομολαγνείας, το Geostorm, η οποία προβάλλεται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως στους κινηματογράφους.

Η ταινία θυμίζει το Armageddon, μόνο που αντί για αστεροειδείς, αυτό που "χτυπάει" τη Γη είναι... η κλιματική αλλαγή! Και τι λέει τι σενάριο;


Ένα δίκτυο δορυφόρων με την κωδική ονομασία «Ολλανδός» που προορίζεται να ελέγχει την κλιματική αλλαγή, παθαίνει μέγιστη βλάβη και ρίχνει μία τεράστια γεωλογική καταιγίδα πάνω από τη Γη. Ξεκινάει ένας αγώνας για τον Μπάτλερ, τον κεντρικό ήρωα, που πρέπει να φτάσει στο διάστημα και να διορθώσει το πρόβλημα πριν όλα γίνουν σκόνη.

Θαυμάσια. Αυτό ακριβώς καταγγέλλουν και οι ακτιβιστές: Ότι οι δορυφόροι που έχουν σταλεί εκεί πάνω, που υποτίθεται "μελετούν" την κλιματική αλλαγή, είναι αυτοί υπεύθυνοι (σε συνεργασία με ψεκασμούς και HAARP) ια την ίδια την κλιματική αλλαγή!
Μπορεί η ταινία χαρακτηρίστηκε κάπως ανόητη, ωστόσο επιστημονικό σάιτ λέει ότι έχει και τα "καλά" της, αφού μας αφυπνίζει για την κλιματική αλλαγή κι εκεί πάνω... βρίσκει και την αφορμή να προτείνει την μέθοδο της Γεωμηχανικής!
Η τρίτη συγκυρία είναι ότι ξέσπασε σκάνδαλο με το BBC, το οποίο είχε το "θράσος" να φιλοξενήσει σε εκπομπή του έναν αρνητή της κλιματικής αλλαγής. Τελικά, ανάγκασαν το BBC να ζητήσει συγνώμη για την συνέντευξη με τον Λόρδο Lawson, αφού παραδέχτηκε ότι είχε παραβιάσει τις δικές του συντακτικές οδηγίες για να του επιτρέψει να ισχυριστεί ότι οι παγκόσμιες θερμοκρασίες δεν έχουν αυξηθεί την τελευταία δεκαετία. Όποιος αρνείται την κλιματική αλλαγή, απλά... βρίσκει τον μπελά του και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχασαν ακόμα και την δουλειά τους γιατί δεν ασπάστηκαν τις πλαστές μελέτες των επιστημόνων του ΟΗΕ και της ΝΑΣΑ.

Έτσι, από το κάνετε μεταρρυθμίσεις, η Λαγκάρντ πέρασε σε ρόλο μάντισσας λέγοντας, «Αν ο κόσμος θέλει ένα μέλλον που να "μοιάζει με ουτοπία και όχι με δυστοπία", τότε πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις».

Στον δικό της υπέροχο ουτοπικό κόσμο, οι ουρανοί ψεκάζονται για να κρύψουν τον ήλιο και οι γυναίκες βγαίνουν όλες στην παραγωγή για να δουλέψουν με μισθούς πείνας, ώστε να μην φέρνουν άλλα παιδιά στον κόσμο. Έτσι, θα σωθεί ο πλανήτης!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα