Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ=988=Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΤΙ


*Ίσως το αληθινό όνομα του πλανήτη Γη να είναι ΜΑΣ ή ΣΑΜ (φοινικικά)

Αποτέλεσμα εικόνας για αποχαιρετισμος
Παραπονιόμαστε από τη στιγμή που γεννιόμαστε,μέχρι που πεθαίνουμε.Κάτι πάντα μας φταίει.

Τα βάζουμε με τους πολιτικούς,τους αποδίδουμε τις ευθύνες για την άσχημη ζωή μας.Και μαζί με αυτούς φταίνε οι συγγενείς μας,οι γείτονες,ο κακός μας ο καιρός..κάθε τι που έρχεται σε επαφή μαζί μας από τη στιγμή που γεννιόμαστε ,μέχρι που να πεθάνουμε.

Η εκμεταλλεύτρια τάξη που πήρε την εξουσία και με τη σκιώδη της κυβέρνηση κάνει ότι θέλει και βασανίζει τους λαούς.


Βέβαια αν ήμασταν μέλος της εκμεταλλεύτριας τάξης και της σκιώδους κυβέρνησης του πλανήτη ,δε θα δίναμε ,φράγκο,για τον καταπιεσμένο και βασανισμένο λαό!!! 

Ακόμη και η ίδια μας η μάνα,φταίει,για πράγματα που δεν έκανε και έπρεπε να κάνει.


Για όλα κάτι και κάποιος φταίει πλην του Μεγάλου-μικρού μας Εγώ.


Ακόμη και οι εξωγήινοι,φταίνε γιατί είμαστε προϊόν γενετικής παρέμβασης ,ατελές και κατάλληλο,μόνο για βασανισμό!!(πιθανά να
ισχύει...)


 Μετά,λοιπόν από τόσα χρόνια, μελέτης, αναζήτησης, φιλοσοφίας, στοχασμού και πολιτικής,κατέληξα πως δε μας φταίει κάποιος άλλος,παρά εμείς οι ίδιοι.
Εμείς διαλέξαμε τη μοίρα μας,και εμείς πληρώνουμε για τις επιλογές μας,είτε σε αυτή τη ζωή,είτε σε προηγούμενες και πληρώνουμε σε αυτή τη ζωή και στις επόμενες. 


Η Θεά ή Θεός,τα έφτιαξε μια χαρά.Όλα εν σοφία εποίησας.


Δεν ευθύνεται κανείς γιατί παθαίνουμε ότι παθαίνουμε...παρά μόνο εμείς οι ίδιοι.
O Νους μας είναι το φονικότερο όπλο που έχουμε.Εμείς φτιάχνουμε τον κόσμο μας....Οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας είναι βέλη κανονικά και αιχμηρά που κατευθύνονται σε συνανθρώπους μας ,πολλές φορές συγγενείς μας,που τους μισούμε,τους φθονούμε ή απλά τους αντιπαθούμε.Διασχίζουν οι απαίσιες μαύρες σκέψεις μας το ενεργειακό πεδίο του συνανθρώπου μας και καρφώνονται στο δικό του υποσυνείδητο.



Και μεταμορφώνονται σε ατυχήματα και ασθένειες.Μην απορείτε λοιπόν ,αν ξαφνικά δείτε κάποιον που αντιπαθείτε και τον "γλωσσοτρώτε" να παθαίνει τροχαίο ή να αρρωσταίνει ή ακόμη και να παθαίνει καρκίνο ή να πεθαίνει!!!Εσείς οι ίδιοι τον δολοφονήσατε!!


Και ήταν και είναι χρέος μιας σώφρονας Πολιτείας να ενημερώσει τους πολίτες της ,πρώτα γιαυτό,για τον κίνδυνο των σκέψεων και των συναισθημάτων του ενός ανθρώπου προς τον άλλο άνθρωπο.


Αλλά δεν το κάνει!!


Τη συμφέρει να βλέπει τους κολασμένους να βασανίζονται και με αυτόν τον τρόπο!!.


Όμως αυτό που κάνουμε στον άλλο,θα γυρίσει κάποτε σε μας.Είτε σε αυτή τη ζωή ή σε άλλη...Και θα υποστούμε τις συνέπειες.Γιαυτό ,λέμε,ότι εμείς φταίμε,για ότι παθαίνουμε!!


Η εκμεταλλεύτρια τάξη είναι εκεί που είναι γιατί κάποτε σε μια άλλη εποχή ,κάποιοι άλλοι την καταπίεζαν και σκέφτηκαν ότι είναι άδικο αυτό που περνούν,οπότε η Θεά τους έκανε τους ίδιους εκμεταλλευτές.Της αρέσει άλλωστε να παίζει της Θεάς..Είναι ένα μεγάλο,τέλειο,σοφό παιδί..πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο.Και ότι συμβαίνει τελικά σε αυτό το ίδιο το παιδί συμβαίνει!


Απομένει λοιπόν στους ίδιους ,εμας,να καταλάβουμε ότι δεν είναι παρά ,ένα παιγνίδι η ζωή,ένας γελοίος ,φαύλος κύκλος,συνεχών ζωών από την ευτυχία στη δυστυχία,χωρίς τελειωμό.


Αποτέλεσμα εικόνας για ουροβόρος όφιςΟ κύκλος του Ιξίωνα και ο δράκος της Ανδρομέδας.

Ο ουροβόρος όφις ή η Σμασάρα των Βουδιστών.


Κύκλος που κάποτε ,όταν ωριμάσεις πνευματικά,σε κάποια ζωή,σε κάποια στιγμή,θα τον σπάσεις..


Και θα τελειώσει το μαρτύριο σου...


Μέχρι τότε θα το υπομένεις.
Ο σοσιαλιστικός κόσμος δεν είναι ουτοπία,θα γίνει κάποτε και ήδη υπάρχει σε άλλους πλανήτες.


'Ομως είναι αποτέλεσμα πολλών ετών και ατομικής ωρίμανσης.Όταν το κάθε άτομο, προσωπικά-ξεχωριστά,αποκτήσει ταξική,συμπαντική και πνευματική συνείδηση,τότε θα αρχίσει να εφαρμόζεται η σοσιαλιστική κοινωνία και αργότερα η κομουνιστική και τέλος η χωρίς αρχές,αναρχική κοινωνία.
Το φρούτο τρώγεται όταν είναι ώριμο.Πρίν,απλά το παρατηρείς.


Η βίαια εφαρμογή ενός σοσιαλιστικού καθεστώτος,δεν φέρνει τον σοσιαλισμό.


Άλλωστε το ορίζουν και οι ίδιοι οι θεωρητικοί του σοσιαλισμού-κομουνισμού ως δικτατορία του προλεταριάτου και διαρκή σοσιαλιστική επανάσταση.


Προσπαθείς δηλαδή να επιφέρεις βίαια την ωρίμανση του ατόμου-πολίτη και την απόκτηση ταξικής συνείδησης.Χωρίς βέβαια συμπαντική και πνευματική συνείδηση.


Είναι λοιπόν ένα βίαιο,απολυταρχικό καθεστώς. 


Έχει βεβαίως τα καλά του.Η "ελευθερία" στην καπιταλιστική δύση μπορεί να σε κάνει πλούσιο αλλά πολύ πιο εύκολα μπορεί να σε καταντήσει άρρωστο ψυχικά ή σωματικά, έγκλειστο σε κάποια φυλακή ή άστεγο στο κρύο,χωρίς κοινωνική μέριμνα.


Στη Βόρεια Κορέα,έχεις σπίτι,δουλειά,υγειονομική περίθαλψη,σύνταξη,όμως στερείσαι των "αγαθών" της Δύσης και της πλήρους έκφρασης του λόγου.


Σχετική εικόναΔιαλέγεις και παίρνεις: Την ελευθερία με τον κίνδυνο να πεθάνεις στο δρόμο άστεγος ή την Κοινωνική προστασία με στερήσεις. 

Κάπου στη μέση, δυστυχώς πια δεν υπάρχει.


Μόνο,ίσως,στις Σκανδιναβικές χώρες, ακόμη, ενώ και στην Ευρώπη που ζούμε αρχίζει και γίνεται παρελθόν.


Γιατί προηγείται το καπιταλιστικό κέρδος.


Ότι αρπάξουμε τώρα και άσε το λαό εξαθλιωμένο στη μοίρα του.


Η λεγόμενη διπολική κοινωνία που ξεκίνησε επί Αγγλίας της Θάτσερ.


Η μεσαία τάξη των φυλάκων,όπως γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτηση,δεν είναι παρά μέρος της λαϊκής τάξης των σκλάβων με καλύτερα προνόμια.


Ο κόσμος λοιπόν θα συνεχίσει να πορεύεται έτσι,για παρά πολλά χρόνια(πιθανολογώ αιώνες) και χωρίς ευοίωνες προβλέψεις. 


Οι πρόσκαιρες καπιταλιστικές ανακάμψεις θα είναι για τους λίγους.


Που και αυτοί εκφυλισμένοι μέσα στα πλούτη και τη χλιδή,θα αφήσουν να περάσει έτσι και αυτή η ζωή και στην επόμενη θα βρεθούν στη θέση του δούλου-λαού.


Βόλτα από μορφή σε μορφή και από τόπο σε τόπο,όπως η ρόδα του Λούνα-Παρκ...


Θεωρώ ότι στο προσεχές μάλλον,ο λαός δε θα έχει καμία ευκαιρία,ούτε καν για πνευματική εξέλιξη.Θα είναι τόσο μεγάλη η σύγχυση και η προπαγάνδα που δε θα μπορείς να βρείς το δρόμο σου.Είναι προς συμφέρον της άρχουσας τάξης να κρατά σε ύπνο και νάρκωση τον πολύ κόσμο ώστε να μην κινδυνέψει η θέση της ακόμη και από την αδιαφορία του κόσμου.


Γιατί δε θα βρίσκουν πια και εργάτες πρόθυμους(δηλαδή φύλακες) για να τους υπηρετήσουν.


Επίσης φαίνεται να εξαντλείται και η εφευρετικότητα των Πλατωνικών αρχόντων.
Βρήκαν π.χ. παλιότερα τα φασιστικά-εθνικιστικά κόμματα για να κατευθύνουν τη λαϊκή οργή προς κάθε τι εχθρικό προς την πατρίδα και το έθνος.


Το αποτέλεσμα ο Β'Π'Πόλεμος και τα εκατομμύρια θύματα του Λαού.Γιατί δεν πέθαναν οι πλούσιοι και τα παιδιά τους στα πολεμικά μέτωπα ,αλλά ο φτωχός λαός.

















Το παιγνιδάκι όμως με τα εθνικιστικά κόμματα,φαίνεται να εξασθενεί στις μέρες μας,ιδίως σε χώρες όπως η Ελλάδα με αριστερό παρελθόν.Και βρήκαν ένα αριστερό κόμμα για να μαλακώσει τη λαϊκή οργή και να κατοχυρώσουν τα λεφτά τους και κυρίως τα κέρδη τους.

Γιατί λες αριστερή κυβέρνηση,είναι θα συμπεριφερθεί λαϊκά.


Άλλωστε είναι και ένα καλό πείραμα για να εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες αργότερα. Φαίνεται ότι πέτυχε και μάλιστα για αρκετά χρόνια και δε γνωρίζουμε πόσο ακόμη θα ξεγελάσει τον κόσμο.Όταν εξασθενήσει και αυτό και ξυπνήσει ξανά ο λαός,του ετοιμάζουν κάτι άλλο.


Και θα είναι μάλλον το τελευταίο κολπάκι τους.Αλλά και το πιο επικίνδυνο!
Θα χρηματοδοτήσουν κόμματα που ασχολούνται με τον εσωτερισμό,τον αποκρυφισμό και τους εξωγήινους.!Η δήλωση της κας Κλίντον στην Αμερική για εξωγήινους προδιαθέτει σε αυτό.


Ακόμη και σύμβολα κομμάτων όπως εδώ στην Ελλάδα η ανεστραμμένη πεντάλφα στην Ένωση Κεντρώων.Βλέπουμε ότι το κόμμα αυτό ,σε όλες τις δημοσκοπήσεις μπαίνει στη Βουλή.


Στην Αμερική ,συγγραφείς,του μεταφυσικού,ζητούν στα βιβλία τους από τις επιχειρήσεις και το σύστημα να χρηματοδοτήσουν τις ομάδες που ασχολούνται με τους εξωγήινους,τον εσωτερισμό,τον αποκρυφισμό,τη γιόγκα κλπ
Είναι πιθανά ο προπομπός για την Νέα Εποχή του Ψευδοϋδροχόου που ετοιμάζουν στα επόμενα χρόνια..


Θα κεντρίσει σίγουρα το ενδιαφέρον του κόσμου,και θα αρχίζει να ασχολείται με αυτό.Έτσι οι καπιταλιστές-πλατωνικοί-άρχοντες θα έχουν νέο πεδίο δόξης λαμπρό για νέα κέρδη και αποζύμηση του λαού.


Όμως ο λαός δεν ξέρει,αυτοί το ξέρουν,πόσο επικίνδυνο είναι αυτό.


Αποτέλεσμα εικόνας για αποχαιρετισμος

Και σε τι σκοτεινές ατραπούς θα οδηγήσουν τον πλανήτη.Τα ακραία καιρικά φαινόμενα,οι σεισμοί θα ωχριούν μπροστά σε αυτά που θα συμβούν.Και στο τέλος θα κατηγορήσουν τα "πρόβατα" της λευκής αδελφότητας για κακούς -μαύρους .μάγους.Όπως σε άλλες εποχές τους Αιρετικούς,τους Εβραίους,τους Τέκτονες και τους Κομουνιστές.


Και θα τους κυνηγήσουν.Και θα τους καταδικάσουν και τους ¨κάψουν" ξανά με τον τρόπο τους.Θα είναι το τελευταίο κυνήγι μαγισσών στον πλανήτη.Δε θα υπάρξει άλλο!


Μια ξαφνική και βίαια κατάρρευση του οικονομικού-πολιτικού συστήματος,τύπου mad-max είναι πιθανή και σίγουρα οι "άρχοντες" θα έχουν φροντίσει και γιαυτό με τις εναλλακτικές λύσεις τους.



κωπηλάτης

kokkinokoupi

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα