Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΑΞΗ



Όλες οι εμπειρίες της ζωής μας – οι αγώνες, οι πτώσεις, οι νίκες, τα μαθήματα, τα ταλέντα που αναδεικνύουμε, όλα αυτά – είναι ενορχηστρωμένα από την Πηγή μας. Να λάβετε υπ’ όψη αυτό το γεγονός. Ό,τι αποφασίσαμε με τον Δημιουργό μας, πριν από την εκδήλωση μας σε μορφή, εμφανίζεται τώρα. Πρέπει να προσπαθούμε να θυμόμαστε πάντα συνειδητά ότι ο Θεός δεν μας έχει ξεχάσει – ακόμα κι αν το εγώ μας έχει αποκόψει τον Θεό – επειδή δεν μπορεί να μας ξεχάσει.
Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που μοιράζονται την σκηνή μαζί σας καθώς κινείστε μέσα από τη ζωή. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι ο κάθε ένας που χρειάζεστε είναι εδώ και ότι είναι τέλειος από κάθε άποψη για οτιδήποτε ανάγκες έχετε τη συγκεκριμένη στιγμή; Σε αυτό το νοήμον σύστημα του οποίου είστε μέρος, το κάθε τι έρχεται από τον τομέα της πρόθεσης, όπου η άπειρη, αόρατη δύναμη της ζωής ρέει μέσα από τους πάντες και τα πάντα. Αυτό περιλαμβάνει εσάς, και όλους τους άλλους επίσης. Εμπιστευτείτε την αόρατη αυτή δύναμη της ζωής και το νου που δημιουργεί τα πάντα και φέρνει τα πάντα στην ύπαρξη.
Προτείνω να κάνετε μια γρήγορη επισκόπηση, και να σημειώσετε όλους τους ανθρώπους που έχουν εμφανιστεί ως χαρακτήρες σε αυτό το θεατρικό έργο που αποκαλείται η ζωή σας. Τα πάντα ήταν τέλεια. Ο/Η πρώην σύζυγος σας εμφανίστηκε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή – όταν χρειάζονταν για να δημιουργηθούν εκείνα τα παιδιά που τόσο πολύ αγαπάτε. Ο πατέρας που σας εγκατέλειψε έτσι ώστε να μπορέσετε να μάθετε να στηρίζεστε στον εαυτό σας έφυγε την σωστή στιγμή. Ο εραστής που σας εγκατέλειψε ήταν μέρος αυτής της τελειότητας. Ο εραστής που έμεινε μαζί σας έπαιρνε επίσης οδηγίες από την Πηγή. Οι καλές στιγμές, οι αγώνες, τα δάκρυα, η κακοποίηση – όλα αυτά περιελάμβαναν ανθρώπους που έμπαιναν στην ζωή σας και μετά έφευγαν.

«Ο Θεός είναι μια μεταφορά για αυτό που υπερβαίνει όλα τα επίπεδα της λογικής σκέψης. Είναι τόσο απλό». - Joseph Campbell
Ο άπειρος εαυτός μας είναι εδώ για λίγες μόνον στιγμές στην αιωνιότητα. Αλλά ακόμα και αν έχουμε δανειστεί αυτήν την προσωρινή ανθρώπινη εμπειρία, δεν πρόκειται να ξεχαστούμε ποτέ από τον Θεό, την Πηγή που παρέχει σε εμάς και σε οτιδήποτε άλλο ζει και αναπνέει την ενέργεια, για να κρατηθεί στη ζωή. Γι’ αυτό και πρέπει να εμπιστευόμαστε συνεχώς ότι η οργανωτική νοημοσύνη της Πηγής μας, η οποία λειτουργεί πάντα μέσα στο Σύμπαν, είναι πάντα προσεκτική, και μας παρέχει κάθε ευλογία σε αφθονία.
Αυτό είναι το παρελθόν σας, και ανεξάρτητα από το επίπεδο της ενέργειας σας εκείνο το καιρό, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από το σταθμό στη ζωή σας, προσελκύσατε τους κατάλληλους για εσάς ανθρώπους και γεγονότα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν εμφανίστηκαν όταν τους χρειαζόσασταν, ότι στην πραγματικότητα ήσασταν μόνοι και κανείς δεν εμφανίστηκε τελικά, αλλά σας προτρέπω να το δείτε από την σκοπιά ότι το σύνολο της ζωής είναι σε θεία τάξη.
- Dr Wayne W. Dyer



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝ;ΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα