Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ; (Μέρος Γ)

Έχε Ένα Ξεκάθαρο Μήνυμα
Πριν μπορέσει να υπάρξει οποιοδήποτε είδος ενεργειών για να γίνουν σε αυτό το νέο πεδίο μάχης, οι άνθρωποι της αλήθειας πρέπει να αναπτύξουν ένα σαφές μήνυμα πάνω απ' όλα. Το μήνυμα εδώ είναι απλό: αφήστε την αλήθεια να βγει σε οποιαδήποτε μορφή αυτό μπορεί να γίνει. Με την αλήθεια ως σπονδυλική στήλη σε όλα όσα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης καλύπτουν, τα προφανή παρελκόμενα που συνοδεύουν την αλήθεια είναι η αγάπη, η δικαιοσύνη, και η ανοικτή πρόσβαση στις πληροφορίες σε όλο τον κόσμο.
Μία από τις βασικές πτυχές του να παρουσιάζεις την αλήθεια για να την δουν όλοι είναι να έχεις σαφή, εύκολα να ακολουθήσεις σημεία συζήτησης που βασίζονται σε γεγονότα και η παράθεση αμερόληπτων πηγών. Ενώ η το να κάνουμε εικασίες είναι σημαντικό, καθώς είναι αδύνατο να ανακαλύψουμε την αλήθεια και να σχεδιάσουμε το μέλλον χωρίς να κάνουμε πολλές σκέψεις, ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να δηλώνουμε πάντα τις εικασίες που κάνουμε , αντί να τις παρουσιάζουμε ψευδώς ως γεγονότα. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα συμβατικά ΜΜΕ εικάζουν επίσης, έτσι η συστηματική λήψη του λόγου τους ως γεγονός χωρίς δυνατές αποδείξεις, θα πρέπει να αναγνωρίζεται και να τονίζεται από το ευρύ κοινό. Τα ονόματα «επισήμων» ή «ανθρώπων με βαθιά γνώση της κατάστασης» απλά δεν θεωρούνται πια έγκυρες πηγές στην Εποχή της Πληροφορίας. Αυτό έχει τις ρίζες του στην επίκληση της εξουσίας ως βάση της επιχειρηματολογίας αυτής, που συμβαίνει να είναι μια λογική πλάνη.
Η σημασία της ύπαρξης θεμάτων συζήτησης που είναι ακριβή είναι ότι επιτρέπει σε οποιονδήποτε που είναι απληροφόρητος να κερδίσει έδαφος γρήγορα και να ακολουθήσει τη γραμμή της έρευνας ο ίδιος, όχι στα πιστεύοντας τυφλά κάποιον όπως τα παρουσιάζει. Η πραγματικότητα είναι ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν έχει ακόμα αφυπντιστεί και δεν έχει καμία ιδέα ότι ο κόσμος λειτουργεί πολύ διαφορετικά από το πώς τους λένε στο σχολείο και ό, τι βλέπουν στις ειδήσεις.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, είναι ζωτικής σημασίας οι άνθρωποι της αλήθειας να αναγνωρίσουν ότι δεν μπορούν να αφυπνίσουν τους άλλους παίρνοντας τους από ένα σημείο όπου στέκονται ακίνητοι και να τους κάνουν να τρέχουν με 100 μίλια/ώρα. Η τρύπα του κουνελιού πάει πολύ βαθιά και υπάρχουν απλά πάρα πολλές πληροφορίες για ένα μυαλό να τις συλλάβει αμέσως. Η αφύπνιση στην αλήθεια είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Ενώ η κατανόηση των βαθύτερων στρωμάτων απαιτεί πρώτα την κατανόηση των αρχικών επιπέδων για πλαίσιο.
Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να πείσετε κάποιον ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν δουλειά εκ των έσω, εκτός αν το πρόσωπο αυτό κατανοήσει πρώτα ότι η κυβέρνηση είναι διεφθαρμένη, τα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται, και οι ψευδείς ειδήσεις είναι πραγματικότητα. Με αυτό κατά νου, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να σπάσουν αυτή την περίπλοκη ροή των πληροφοριών απλοποιώντας τις και αποκαλύπτοντας τις στις μάζες σε βήματα, τα οποία σταδιακά οδηγούν τον αρχάριο όλο και βαθύτερα στην αλήθεια.
Το άλλο κλειδί για να έχουμε ένα σαφές μήνυμα είναι να στοχεύουμε στις βαθύτερες αιτίες του προβλήματος, αντί να αποσπάται η προσοχή μας από ζητήματα που βάζουν μόνο επιδέσμους τρωτά σημεία του συστήματος. Μερικά από τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι η ύπαρξη κυκλωμάτων παιδεραστίας σε υψηλές θέσεις εξουσίας, η επιρροή της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στην παγκόσμια νομισματική πολιτική, η καρκινική τοξικότητα στο περιβάλλον / τα τρόφιμα, και η πλήρης διαφθορά τόσων πολλών θεσμών στην κοινωνία, ιδιαίτερα στην κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες. Ασχολούμενοι με τις βασικές αιτίες, πολλά από τα μικρότερα ζητήματα που εξαρτώνται από βαθύτερα προβλήματα μπορούν τελικά να επιλυθούν.
Του Tim Bryan
Αχόρταγος ελεύθερος στοχαστής, ο Tim έχει κάνει αποστολή του την αναζήτηση της αλήθειας με οποιαδήποτε μορφή αυτή μπορεί να έρθει. Μετά από την αφύπνιση του πριν από μερικά χρόνια, το πάθος του για τη γνώση και τη δικαιοσύνη τον έχει οδηγήσει σε ένα ταξίδι έρευνας σε βάθος, σε πολιτιστικά ταξίδια, και στην πλήρη επέκταση του νου. Ο Tim αισθάνεται ότι η πληροφορία που ρέει ελεύθερα στα χέρια του κοινού, και που οφείλεται στην αυγή του Διαδικτύου, δεν μπορεί να σταματήσει σε αυτό το σημείο, έτσι έχει βάλει στόχο του να συμβάλει στη διευκόλυνση και την κατανομή αυτής της περίπλοκης ροής των πληροφοριών, έτσι ώστε και άλλοι να μπορέσουν να επιταχύνουν τη δική τους αφύπνιση, και να γίνουν μέρος της αναπόφευκτης αλλαγής που συμβαίνει στην κοινωνία.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα