Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το σεξ;


Μπορεί στις μέρες μας το Ίντερνετ να αποτελεί εργαλείο πληροφόρησης για το σeξ ή ακόμα και εικονικό τόπο γνωριμιών, που βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους να βρούνε το ταίρι τους, όμως η τεχνολογία υπόσχεται να φέρει ακόμα πιο ριζοσπαστικές αλλαγές σχετικά με την εpωτική συνεύρεση στο μέλλον!
Όπως αποκάλυψε η σεξολόγος και θεραπεύτρια Δρ Laura Berman στη Wall Street Journal, στο μέλλον θα δούμε πολλά επαναστατικά γκάτζετ και προϊόντα που σχετίζονται με το σeξ. Σε 10-15 χρόνια θα υπάρχουν ρομπότ που όχι μόνο θα μοιάζουν με πραγματικούς ανθρώπους, αλλά θα προσφέρουν και ρεαλιστική αίσθηση κατά τη διάρκεια της πράξης, ενώ θα μπορούν να προγραμματιστούν ακόμα και για να μιλάνε κατά τη συνουσία.

Σύμφωνα με την Berman, σύντομα θα μπορούμε να βιώνουμε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες χωρίς καν να αγγιζόμαστε, μεταδίδοντας ερεθίσματα ο ένας στον άλλο με ένα μόνο κλικ. Η απόσταση πλέον δεν θα αποτελεί εμπόδιο στη σχέση δύο ατόμων, αφού κάποιος θα μπορεί να βρει το ταίρι του και να διατηρεί μία υγιή (;) σεξουαλική σχέση από μακριά.
Άλλη μία εξέλιξη που η Berman θεωρεί πιθανή στο άμεσο μέλλον είναι η οριστική θεραπεία των σεξουαλικών δυσλειτουργιών, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Τέλος, όσον αφορά το αδύναμο φύλο, θα μπορεί να διεκδικήσει μεγαλύτερους και πιο έντονους ορyασμούς με τη μεγέθυνση του σημείου G.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα