Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Η αύρα μας και τα επτά-σεπτά ενεργειακά μας κέντρα

Αποτέλεσμα εικόνας για Η αύρα μας και τα επτά-σεπτά ενεργειακά μας κέντρα
Το ανθρώπινο σώμα-σκήνωμα αποτελείται από:
1. Το χοϊκό σώμα-Δέμας ή σήμα ή σώμα
2. Το αιθερικό/ζωτικό σώμα-Επιθυμικόν/Γενετήσιος ορμή.
3. Το αστρικό σώμα-Θυμικόν/Ψυχικές επιθυμίες.
4. Το κατώτερο νοητικό σώμα-Φρην/Νοητικόν
(Όλα τα παραπάνω αποτελούν την κατωτέρα Τετρακτύ… που είναι ο μορφικός κόσμος.)
5.Το ανώτερο νοητικό σώμα-Αιτιατόν
6. Το ενορατικό σώμα-Λόγος/Διαισθητικόν/Ενορατικόν
7. Το ατομικό σώμα-Νους/Νόος
(Τα παραπάνω αποτελούν την ανωτέρα Τρικτύ… που είναι ο άμορφος κόσμος.
8. Η Μονάς-Αγαθόν
( Το όγδοο… αποτελεί το Θείον Πνεύμα.)
Από τα παραπάνω (8) οκτώ ενεργειακά κέντρα συνήθως λογαριάζονται όλα… εκτός του ογδόου που είναι η… (Μονάς ή το Αγαθόν).
1,Το χοϊκό σώμα… είναι αυτό που χρησιμοποιεί τις 5 αισθήσεις… σαν ένα μέσον αναγνώρισης του εξωτερικού μας κόσμου.
2.Το αιθερικό σώμα…. είναι απροσπέλαστο στις αισθήσεις και χρησιμεύει ως ένας μεσάζων του χοϊκού και των άλλων σωμάτων. Έχει δηλαδή… τη μορφή του χοϊκού και πεθαίνει μαζί του.
3. Το αστρικό σώμα… είναι το συναισθηματικό μέρος του ανθρώπου… όπου σ’ αυτό αναπτύσσονται και φωλιάζουν μέσα τα χοϊκά πάθη κι οι εγωπαθητικές διαθέσεις.
4. Το κατώτερο νοητικό σώμα… είναι η κοινώς λεγομένη… διάνοια (ΔΙΑΣ-ΝΟΥΣ) του ανθρώπου.
5. Το ανώτερο νοητικό σώμα… είναι άμορφο… είναι δηλαδή πνευματικής υφής και φύσης… είναι δηλαδή… η ανωτέρα σκέψη, η απρόσωπη… αυτό που διαμορφώνει τις αξίες, τα ιδανικά μας κλπ.
6. Το ενορατικό σώμα… είναι η καθαυτό ψυχή του ανθρώπου, η συνείδηση… ο ίδιος ο Άνθρωπος.
7. Το ατομικό σώμα… είναι ο Νους των Προγόνων μας Ελλήνων, επόπτης και βοηθός όλων των άλλων σωμάτων. Είναι ο ανώτερος Νους… που ασχολείται με τις ανώτερες εργασίες.
8. Το Αγαθόν ή Μονάς ή Θεία Ακτίνα ή Λόγος… είναι η Δημιουργική Πνοή.
Τα 5 πρώτα σώματα … παρουσιάζονται σαν πεντάλφα ή πεντάκτινο αστέρι. Τα σώματα της Ανωτέρας Τριτύος… δηλαδή τα άμορφα, εκτείνονται στο Άπειρο… σαν Καταστάσεις.
Το ανθρώπινο σώμα έχει σχέση λοιπόν με τον υλικό και υπέρ υλικό κόσμο κι έχει 7 κλειδιά ή ενεργειακά κέντρα εισροής κοσμικής ενέργειας… που το καθένα έχει αντίστοιχα κι ένα χρώμα…. κι όλα μαζί όταν ενώνονται γίνονται άσπρο φως.
Σχετική εικόνα
Τα χρώματα αντίστοιχα είναι το:
Κόκκινο-Πορτοκαλί-Κίτρινο-Πράσινο-Μπλε γαλάζιο-Μωβ/Λουλακί-Βιολετί
1) Το κόκκινο χρώμα… διεγείρει συνήθως τις ρίζες των επιθυμιών και των παθών μας. Το κόκκινο θα μας τονώσει και θα μας ενισχύσει το σώμα μας και θα νοιώσουμε δραστήριοι. Μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα… για την προβολή της αύρας σας… όταν χρειάζεστε λίγο θάρρος ή όταν θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στη σωματική σας δύναμη ή όταν θα πρέπει να αισθάνεστε δύναμη ή αεάν πρέπει να επανασυνδεθείτε με το ένστικτο της επιβίωσής σας. Ένα λιγότερο έντονο κόκκινο στην αύρα σας… σίγουρα θα ενισχύσει τις ρομαντικές σας διαθέσεις.
2) Το πορτοκαλί χρώμα… εκπέμπεται με την αύρα σας.. όταν θέλετε να δώσετε μια ώθηση της δημιουργικής σας ενέργειας… και έμπνευσης. Το πορτοκαλί χρώμα είναι η ενσάρκωση της αγάπης και της ζεστασιάς, της ένταξης, της σαφήνειας, τη δημιουργικότητας αλλά και της αναζωογόνησης. Εστιάζοντας λοιπόν στο πορτοκαλί χρώμα της προβολής της αύρας… θα σας δώσει μια ακτινοβολία της ποιότητας του Ήλιου… που ακτινοβολεί την ενέργεια. Εάν πάλι αισθάνεστε λίγο χωρίς έμπνευση.. το πορτοκαλί είναι το ιδανικό χρώμα για να μετατρέψει την στασιμότητα σας… σε ενθουσιασμό.
3) Το κίτρινο χρώμα… είναι ένα θεϊκό φως και όταν εμποτίζουμε την αύρα μας με αυτό το χρώμα… αυξάνουμε τις δονήσεις μας σε… (αγγελικά) επίπεδα. Αυτό είναι το χρώμα για να το επιλέξετε… εάν έχετε προβλήματα με αντιπερισπασμούς, συγχύσεις ή διαστρεβλωμένες αντιλήψεις…. επειδή ακριβώς το κίτρινο χρώμα είναι η πρωταρχική ρίζα της σαφήνειας. Επίσης το κίτρινο χρώμα θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε εκ νέου… να οξύνετε την διάνοιά σας… να αποσαφηνίσετε την αντίληψή σας.
4) Το πράσινο χρώμα της καρδιάς…. ρέει έξω από την αύρα σας… όταν είσαστε στην ανάγκη της αναγέννησης, της ανανέωσης και της επούλωσης. Το πράσινο είναι το χρώμα της καθολικής ανάπτυξης και της αναζωογόνησης γενικότερα.
5) Το μπλε γαλάζιο χρώμα… γενικά σας ηρεμεί και σας ενισχύει την ψυχική σας ικανότητα… καθώς επίσης σας βοηθάει και στην ερμηνεία των ονείρων σας. Διεγείρει την διαίσθηση… έτσι εάν θέλετε να αυξήσετε τις πτυχές της κατανόησης σας, το απαλό μπλε… ενεργεί στην αύρα σας. Το μπλε χρώμα θα σας βοηθήσει για να καταπραΰνει… τα θυελλώδη συναισθήματα σας, δεδομένου ότι έχει μια υπέροχη κατευναστική επίδραση.
6) Το μωβ/λουλακί χρώμα…. είναι για περιόδους βαθιάς περισυλλογής και στοχασμού. Είναι ένα χρώμα, με ανυπολόγιστο βάθος και μπορεί να προστατεύει το σώμα σας… στο αστρικό ταξίδι.
7) Το βιολετί χρώμα… έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και είναι παρόμοιο με το κίτρινο το χρώμα… όπου ενσωματώνει τις (αγγελικές) ενέργειες. Το βιολετί χρώμα εκφράζει την παιδιάστικη αγάπη, την αθωότητα, την αγνότητα και μια γλυκιά καλοσύνη που ισοδυναμεί με άνευ όρων θεία Αγάπη . Απολαύστε τον εαυτό σας… σε λάμψη βιολετί και δείτε την σπινθηριστική αύρα σας με τις απαλές καθαριστικές ιδιότητες του χρώματος αυτού. Προβάλλοντας το βιολετί στην αύρα σας… θα σας χορηγήσει ικανοποίηση… καθώς και την προσέλκυση της τρυφερότητας στη ζωή σας.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η αύρα μας και τα επτά-σεπτά ενεργειακά μας κέντρα
Τα επτά ιερά κέντρα είναι :
1. Ο Ιερός Όφις… στην περιοχή του Ιερού Οστού.
2. Το σπληνικό πλέγμα… στην περιοχή της σπλήνας…. ή το γενετήσιο πλέγμα,… που εδρεύει κάτω από τον ομφαλό.
3. Το ηλιακό πλέγμα… στην περιοχή του ομφαλού.
4. Το καρδιακό πλέγμα… στην περιοχή της καρδιάς.
5. Το λαρυγγικό πλέγμα… στον θυρεοειδή αδένα.
6. Το μετωπικό πλέγμα… λίγο ψηλότερα από τα μάτια… στην υπόφυση.
7. Το κεφαλικό πλέγμα… επάνω από το κεφάλι.
Τα 7 πλέγματα αποτελούνται από διάφορα φύλλα ή πέταλα… με ορισμένο πλανήτη στο καθένα.
1. Ο Ιερός Όφις… έχει 4 φύλλα και είναι ο πλανήτης που εδρεύει η… Σελήνη.
2. Το σπληνικό πλέγμα… έχει 6 φύλλα και είναι ο πλανήτης που εδρεύει ο… Ερμής.
3. Το ηλιακό πλέγμα… έχει 10 φύλλα και είναι ο πλανήτης που εδρεύει η… Αφροδίτη.
4. Το καρδιακό πλέγμα… έχει 12 φύλλα και είναι ο πλανήτης που εδρεύει ο… Ήλιος.
5. Το λαρυγγικό πλέγμα… έχει 16 φύλλα και είναι ο πλανήτης που εδρεύει ο… Άρης.
6. Το μετωπικό πλέγμα…. έχει 96 φύλλα και είναι ο πλανήτης που εδρεύει ο… Δίας.
7. Το κεφαλικό πλέγμα…. έχει 972 φύλλα, με εσωτερική καρδιά… από 12 φύλλα και είναι ο πλανήτης που εδρεύει ο… Ποσειδώνας.
Επίσης τον Ιερό Όφιν… θα τον συναντήσουμε στη Θεά Αθηνά, στον Ηρακλή, στον Ασκληπιό κι αλλού. Το μετωπικό πλέγμα… όταν αναπτυχθεί δίνει διορατικές ικανότητες. Είναι αυτό που παριστάνεται σαν… τρίτο μάτι. Το κεφαλικό πλέγμα… συχνά παριστάνεται σαν δύο κέρατα ή μισοφέγγαρο, πάνω στο κεφάλι μας. Οι μύστες… έχουν παρασταθεί με σκούφο μιας τέτοιας μορφής….!
Να ξέρετε ότι τα πλέγματα έχουν κάποιο ιδιαίτερο φως το καθένα. Το φως αυτό υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους, σε διαφορετικά χρώματα και προέρχεται από τους κραδασμούς των σκέψεων των ανθρώπων. Είναι δηλαδή… μια μορφή ενέργειας και αυτό το ονομάζουμε ονομάζεται Αύρα.
Η αύρα μας γενικά περιγράφεται ως μία ενέργεια… με ωοειδές σχήμα… σαν μορφή. Αυτό το σχήμα είναι μεταβλητό και επεκτείνετε σύμφωνα με την προσωπική μας ενέργεια. Η αύρα περιβάλλεται γύρω μας… στα 2.5 μέτρα και επεκτείνεται ανάλογα με την πρόοδο του ατόμου. Έτσι καθώς ένας άνθρωπος αναπτύσσει τις πνευματικές του γνώσεις… η αύρα του αυξάνεται κι αυτή ταυτόχρονα.
Τα 7 ενεργειακά σημεία… είναι φυσικά συγκινησιακά σημεία μέσα στην αύρα και μερικές φορές χρησιμοποιούνται από διάφορους θεραπευτές. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι η ενεργοποίηση των 7 πλεγμάτων-κέντρων, συνήθως γίνεται… με βαθύ διαλογισμό και ηχητικούς κραδασμούς.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα