Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών

pappas-photo-ena
Επιτελους μια υπηρεσια που ελειπε απο τη ζωη του Ελληνα. Κατα τον πρωθυπουργο Νικο Παππα-τζη: πράττουμε το αυτονόητο. Γιατί είναι απλά αδιανόητο η χώρα μας να μην διαθέτει σήμερα, διαστημική υπηρεσία.
Μια χωρα που δεν διαθετει ομως γαζες και συρριγες στα νοσοκομεια, η δεν διαθετει συνορα ανατολικα – μιας και στη θαλασσα δεν υπαρχουν συνορα κατα τον Αλιεξη το Φουιτ- ειναι απολυτως κατανοητη. Οπως επισης ειναι απολυτως κατανοητο, θεωρω, αναλογα ουτε η Αυστραλια, η Νεα Ζηλανδια, η το UK και η Ιρλανδια να εχουν συνορα μιας και γυρω γυρω εχει θαλασσα. Σωστα Αλιεξη? Για κανε ομως οτι πλησιαζεις το UK να δουμε σε ποσα δευτερολεπτα θα σε εχουν στειλει η RAF και το Royal Navy να μετρας τα ραδικια αναποδα? Σε 5′ η σε 10′?
Μια χωρα λοιπον που παρακαλαει εδω και χρονο+ να κλεισει μια αξιολογηση, εχει παρει ηδη μετρα, βλεπε φορους και μειωσεις, αλλα ο ιδιος ο ΥΠ.ΟΙΚ χτες ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ οτι ουτε το 70% αυτων που υποσχεθηκε στους εταιρους της δε τηρησε, ιδρυει εταιρεια ΑΕ για το διαστημα. Η ιδια χωρα που το μονο της επιτευγμα ειναι να κατοχηρωσει τη φετα, να τσακωνεται με τα μεμετια για τη πατροτητα του μπακλαβα και να ειναι η μονη που εχει φαει τεσσερα μνημονια και παει για το πεμπτο σε 7 χρονια. Την ωρα που ΟΛΕΣ οι αλλες χωρες βγηκαν απο την επιτηρηση- ακομη και η μικρη (στο ματι γιατι στην οργανωση ελεω Βρεττανικου συστηματος ειναι δεκαετιες μπροστα) Κυπρος που περσυ ειχε 75% ΜΕΙΩΣΗ του ΕΝΦΙΑ και φετος εξεταζεται η πληρης καταργηση του. Εμεις του Εθνικου Κέντρου Διαστημικών Εφαρμογών, απλα αλλαζουμε το ονομα στους φορους και στα ταμεια, αυξανωντας καθε λιγο τις εισφορες σε δυσθεωρητα υψη, οπως εχουμε αλλαξει και τη τροικα σε θεσμους και το μνημονιο- που οντως σκισαμε μιας και δε χρειαζωταν το παλιο- σε προγραμμα.  Και πολυ καλα κανουμε μιας και οι ψηφοφοροι μας μπορει μεν να ειναι πλεον στο 13-14% αλλα υπαρχουν, οποτε αφου υπαρχουν γιατι να μην κανουμε και την αναλογη υπηρεσια Διαστημικών Εφαρμογών? Αφου υπαρχουν ΟΥΦΟ που μας ελεγαν οτι ο ΕΝΦΙΑ λεει ηταν φορος του κακου Σαμαρα και ο Αλιεξης ο κακομοιρης με το ζορι τον εισεπραττε- ενω δεν ηθελε- εκει θα κολλησουμε?

Τωρα που ο φορος ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ. Κρατηστε το αυτο: ο νεος φορος που θα του αλλαξουμε το ονομα, θα πηγαινει στο περιουσιολογιο και οχι αμα εχεις ακινητο. Ζεις στο νοικι και τολμας να εχεις ενα αμαξι 1400 κυβικα, καμμια καταθεση 4-5 χιλιαρικα και εκανες το λαθος (μονο αφελης εισαι αμα το εκανες) να πας να δηλωσεις οτι αλλο εχεις? ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΠΛΟΥΣΙΕ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΕ που νομιζεις οτι θα σε αφησουν τα κουμμουνια ετσι..
Θα παραθεσω οτι στην Ελλαδα του 2017 εχουμε το πρωην μπαρμαν Καρανικα συμβουλο στρατηγικου σχεδιασμου, εχουμε πλεον το Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών, μια γκομενα που απο δημοτικη καθαριστρια εγινε υπευθυνη γραφειου πρωθυπουργου στη Θεσαλλονικη, υπουργο αναπτυξης που δηλωνει οτι η φορολογηση ΔΕΝ επηρεαζει τις επενδυσεις!!, υπουργο παιδειας το ΖΟΥΡΑΡΙ (ουδετερο αυτο χωρις αλλα σχολια) και υπουργο Εθνικής Άμυνας που ντυνεται ΟΥΚ η βγαζει φωτο με τα ποδια και τις καλτσες πανω στο καθισμα μεσα σε πρωθυπουργικο αεροπλανο. Μονο μη τον κανεις Υπουργο Υγειας Αλιεξη και τον δουμε ντυμενο νοσοκομα. Δε θα το αντεξω. Κρατα εκει το Πολλακι (και αυτο ουδετερο) να εκπροσωπει τη Κρητη και οταν δε βριζει σα φορτηγατζης να μας λεει για κοπυ-παστε και χιβ. Να τον χαιρεστε εσεις οι Κρητικαροι το λεβεντη σας… και μη πειτε οτι κατα λαθος τον βγαλατε και εσεις! Οπως μας λενε- και εδω μεσα- οτι δεν ηξεραν λεει. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και οποιος ειναι τοσο ηλιθιος που πιστεψε εστω για ενα δευτερολεπτο αυτο το συμφερτο των βρωμιαρηδων κουμμουνιων ειναι αξιος της μοιρας του. Γιατι ΚΑΙ αυτο το εχουμε ακουσει. Οτι δηλαδη φταινε αυτοι που λενε τα ψεμματα, αλλα αυτοι που καθωνται ΣΑ ΧΑΝΟΙ και τους πιστευουν, αντι να τους παρουν με τις πετρες, ειναι λεει αθωοι και δεν ηξεραν. 3 φορες βεβαια δεν ηξεραν μεσα σε 1 χρονο. Δεν ηξεραν τη πρωτη, δε καταλαβαν οτι το οχι εγινε ναι τη δευτερη, δεν ηξεραν τη τριτη. Για ενα λαο που εχει στο αιμα του τη κομπινα και τη λαμογια, εχωντας ιδρυσει και συντηρησει ενα κρατος που εχει 500 παραθυρακια σε καθε νομο, αυτα αμα τα πιστευεις εισαι πιο αστειος απο αυτους που τα λενε..Γιατι αυτοι τουλαχιστον πανε για τη καρεκλα, ενω αυτος που τους πιστευει ειναι απλα μογγολος που δεν παει για τιποτα.
Το σημερινο Post μιας και κλεινει ο μηνας και απο το μεσημερι εχουμε τα γνωστα με τα λογιστηρια, ειναι multi. Εχει απ ολα και ξεκινησε με το διαστημα. Εκει που ειναι η κυβερνηση και οι ψηφοφοροι της.
Δευτερο κομματι η περιφημη αξιολογηση που απο τον καλοκαιρι του 2016 (πριν 6 μηνες) γραφω οτι ΔΕΝ προκειται να κλεισει ουτε τον Οκτωβριο που αρχικα ελεγαν, ουτε τον Δεκεμβριο που ειχε βαλει οροσημο την 6η το Τσακαλωτο, ουτε φυσικα τον Ιανουαριο που και αυτος μας περασε. Η αξιολογηση ΔΕΝ θα κλεισει ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, χωρις να ξερω ποτε πεφτει. Ο λογος ειναι απλος. Η Ελλαδα ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ τιποτε απο αυτα που υπογραφει,  ειναι εντελως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, οι εξω πλεον γελανε με ολο αυτο το ΤΣΙΡΚΟ που βλεπουν καθε μηνα με τα Τσακαλωτα, το Μπαρουφακη τον Αλιεξη και ολα αυτα τα καρναβαλια και πλεον το εχουν γυρισει αναλογα στο δουλεμα. Τον Ιουλιο η χωρα και επισημα (οχι οτι δεν ειναι ηδη) χρεοκωπει –ξανα- και οι εξω απλα κρατανε το βλακα σε κατασταση αφραγκιας μεχρι να ‘φυγει’ μονος του μεσω εκλογων τη λεγωμενη και ηρωικη εξοδο. Δουλεψε μια φορα ο ΑΕΡΓΟΣ για 17 ωρες. Ποσο πια? Να μαραζωσει?
Το μονο καλο- αν υπαρχει σε αυτη τη διετια που μας γυρισε 30 χρονια πισω τουλαχιστον- ειναι οτι τελειωσε το αφηγημα της αριστερας στην Ελλαδα και πλεον και επισημα θα ξαναγυρισουν στο 3% που ανηκουν. Με αλλο 5-6 % οι ΚΚΕ, ολοι μαζι γυρω στο 8-10%. Ενα βλακα ζορι στους δεκα ανθρωπους , ειναι καλη αναλογια να εχεις. Παντα, σε ολους τους χωρους θες ενα αμορφωτο να περναει ευαχριστα η ωρα με τις μπουρδες που αμολαει.  Μετα τις εκλογες που θα πεσει η φαπα θα γινει το παρτυ στα συντροφια. Εκει που θα βγουν τα μαχαιρια, εδω βγηκαν οταν ηταν κυβερνηση και εσπασαν σε 3 κομματα με το 30% να τη κοπαναει, και εκει θα δεις αγαπες οι ανταρσυα με τους οικολογους με τους ανελ και με τους gay ποδηλατες. Θα πεσει γελιο αφθονο. Η πολιτικη πλεον σηκωνει 2 κομματα, ενα ‘δεξιο’ και ενα ‘αριστερο’ τα οποια α) ζουν στη πραγματικοτητα και δε λενε αερολογιες β) ειναι τοσο κοντα οι πολιτικες τους που ενιοτε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε σοβαρα θεματα (π.χ εξ.πολιτικη-οικονομια-παιδεια) να υπαρχει ενα ΚΟΙΝΟ πλανο και μια συνεχεια σε οτι γινεται. Φυσικα και θα εχουμε αλλαγες αλλα ειναι διαφορετικο να κανεις  διορθωσεις και ειναι διαφορετικο να κανεις ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ μονο και μονο για να το παιξεις κατι. Το δρομο του κοινοβουλευτισμου τον δειχνει η Μ.Βρεττανια και η Αμερικη. Προσοχη μιλαω για το συστημα και οχι για τις εκαστοτε επιλογες. ΔΥΟ κομματα μεγαλα και κοιταει ΠΟΥ του κανει του καθενα και αναλογα προσχωρει ως μικροτερος συνδυασμος. Αλλιως εχεις αυτο το ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ με ενα πρωθυπουργο ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ και ενα συμπολιτευωμενο ακροδεξιο ΜΠΟΥΛΗ (ur words not mine) να κανουν αυτα που κανουν και γελανε οι πετρες.
Για να τελειωνει το παραμυθι με τους κακους ξενους: Η χωρα εχει δανειστει απο επιλογη της για να πληρωνει ΔΥ, να εχει αφορολογητους ‘αγροτες’ με Cayenne, να εχει συνταξιουχους 50αρηδες, ΔΕΗτζηδες με μεσο μισθο 3500 και επιδομα μη καταβολης επιδοματος!!! αγαμες θυγατερες ετων 40 και αλλα πολλα.
Οι δανειστες της, απλα ζητανε τα λεφτα τους. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ θα τα παρουν. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Το αν δηλαδη θα κοψει δαπανες, αν θα βρει εσοδα απο φοροδιαφυγες, αν θα δημιουργησει εσοδα απο επιχειρηματικοτητα  η αν θα βαλει φορους και χαρατσια. ΑΥΤΟ ελεγε ο Χαρδουβελλης και επεσαν να τον φανε. Η ελληνικη κυβερνηση προτιμα να κανει το τελευταιο γιατι πολυ απλα ειναι το πιο ευκολο, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι ιδιωτικη πρωτοβουλια, και ΔΕΝ θελει και επειδη δε ξερει και επειδη δε μπορει να μαθει να κανει κατι αλλο.
Απλα ειναι τα πραγματα και οποιος θελει ας κατσει να σκεφτει τι χρειαζεται ενα περιπτερο για να μπορει να καλυπτει τα εξοδα του αρχικα και μετα να παραγει κερδος. Θελει 20 υπαλληλους που δε κανουν τιποτα? Θελει εμπορευμα που ειναι για πεταμα αλλα το πουλαει χρυσο? Θελει να ειναι φιλικο στους πελατες του και να μη δινει την εντυπωση του κλεφτη και του ψευτη?Η θελει καθε τρεις και λιγο να τρεχει να παιρνει δανεικα για να πληρωνει ΟΛΑ αυτα?
Οταν τα σκεφτειτε αυτα απλα δειτε το αναλογο μαγαζι που λεγεται Ελληνικο κρατος

ΥΓ Φραπεδιαρης, ο υπουργος που ΔΕΝ εχει εκλεγει μιας και ηταν απασχολημενος να ΚΡΥΒΕΙ εργα 3εκκ απο το δημοσιο 31-12 με μεταβινασεις μαιμου: το 2017-18 θα δειτε αναπτυξη και λεφτα που δεν θα τα πιστευετε! ΟΝΤΩΣ αυτο ειπε και δεν τον πλακωσαν στις φαπες. Εδω πιστεψαμε αλλα και αλλα ρε τεραστιε, εκει θα κολλησουμε?
Εδω ο αλλος ο μπουνταλα πιστεψε τον Αλιεξη- που ειχε προκαταβαλει την αποφαση του Αρειου Παγου- οτι θα του δωσει λεει τους 8..
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα