Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Οι Μυστικές «Συγκοινωνίες» Ελλάδος και Αστερισμών

Από το βιβλίο μου ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο ΣΟΦΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ –Η ΠΑΤΡΙΚΗ ΓΗ
Τα Ιόνια νησιά αντιστοιχούν στην σπείρα του Ωρίωνα. Αυτά των Κυκλάδων στην εξώτερη σπείρα του γαλαξία Αργου. Τα [4] τέσσερα «πόδια» της Πελοποννήσου αντιπροσωπεύουν τις [4] τέσσερεις, κύριες σπείρες, του γαλαξία.Η μαύρη τρύπα του γαλαξία βρίσκεται στο κέντρο της χερσονήσου, όπου και ο πλανήτης , η το αστρικό σύστημα της Σπάρτης.
Στο αστρικό σύστημα ΜΕΓΑΣ ΚΥΩΝ [Ζάκυνθος = Σείριος], ο ηλεκτρομαγνητικός , διαστημικός χιτώνας ,είναι κυρτωμένος δημιουργώντας ηλεκτρομαγνητικές στρεβλώσεις [ουράνιοι ποταμοί – σκουληκότρυπες]
Ο ουράνιος ποταμός που ενώνει τον πλανήτη των Φαιάκων με τον Σείριο, μου είναι άγνωστος. Αυτος που ενώνει τον πλανήτη Αρη, με τον Σείριο ,είναι ο Ο.Π. της ΣΤΥΓΟΣ και αυτος που ενώνει τον Σείριο με την ΠΥΛΟ είναι ο Ο.Π. του ΑΧΕΡΟΝΤΑ.

Το σύστημα των ουράνιων ποταμών που οδηγεί από την Πύλο στο αστρικό σύστημα της ΣΠΑΡΤΗΣ, διασχίζοντας τα Ηλύσια πεδία του ΑΡΓΟΥ, μου είναι, επίσης, άγνωστο.
Θα μάθουμε όλα τα ονόματα καθώς η αποκωδικοποίηση του Ομηρικού κειμένου προχωρεί.
Αυτος είναι ο ορθός δρόμος για τα Ηλύσια πεδία του γαλαξία. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, όπως μας τονίζει ο Όμηρος και η Αθηνά.
Η θεά Αθηνά ταξίδεψε στο κέντρο του γαλαξία και πίσω, σε [400] τετρακόσια Γήινα χρόνια [ 1240 π.χ.- 840 π.χ.] με τους 500 εικοσάρηδες Δωριείς [25920 έτη φωτός] . Οι [4] τέσσερεις, μαύροι αιώνες ,της αρχαίας, Ελληνικής ιστορίας [θυμάσαι;;;], η λεγόμενη και Γεωμετρική περίοδος.
Οι αμερικανικές, διαστημικές συσκευές, ακοΟιλουθώντας άλλη διαδρομή θα προσεγγίσουν τον Σείριο σε 40.000 χιλιάδες χρόνια ,δηλαδή ,ποτέ. Για την ίδια διαδρομή μέσω του Ο.Π. της ΣΤΥΓΟΣ θα είμαστε εκεί σε ένα μήνα!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα