Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ





Από την στιγμή που θα αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε την υλική πραγματικότητα μας, εκεί περίπου στην ενηλικίωση μας θα μας γίνει αμέσως αντιληπτό ότι γεννιόμαστε σκλάβοι του συστήματος, και από ελεύθεροι άνθρωποι γινόμαστε σκλάβοι μέχρι να πεθάνουμε.

Η εξάρτηση είναι η απαρχή της αιώνιας σκλαβιάς των ανθρώπων.

Ο πλούτος, δηλαδή η ευμάρεια και η επάρκεια των υλικών αγαθών, μας έμαθαν ότι είναι η πηγή του κακού, και ότι η φτώχεια είναι η αιτία για την θέωση μας, μέσω της αποδοχής μας στην σκλαβιά απέναντι στο σύστημα, και αυτό το ονομάζουμε ταπείνωση.

Φτάσαμε στο σημείο να δοξάζουμε το θεό που έχουμε μια δουλειά..τι ειρωνία! να αποδεχόμαστε την σκλαβιά μας, και ταυτόχρονα να επιθυμούμε την ελευθερία μας από το σύστημα, που μας κατατρώει τον ιδρώτα μας μέσα από την καθημερινή δουλειά.

Κατηγορούμε τους ναρκομανείς ως εξαρτημένους, αλλά δεν βλέπουμε πόσο εξαρτημένοι είμαστε όλοι εμείς από την δουλεία της δουλειάς.

Θεοποιήσαμε την ταπείνωση δηλαδή την σκλαβιά μας, και δαιμονοποιήσαμε όσους ανθρώπους θέλουν να ζουν ελεύθεροι, χαρακτηρίζοντας τους ως τεμπέληδες η αιρετικούς  διότι καταφέρνουν να μην ανήκουν στο σύστημα όπως εμείς.

Κατηγορούμε κάθε τι διαφορετικό από εμάς, το δαιμονοποιούμε, αλλά ποτέ δεν βλέπουμε την δική μας εναντίωση απέναντι στην ολότητα που μας διδάσκει η αγάπη.

Αγαπάμε κάθε τι που μας ανήκει, και ότι δεν μας ανήκει το μισούμε.
Εξαρτόμαστε από τον πλούτο του κράτους και την θρησκεία μας, αλλά ταυτόχρονα βλέπουμε ως κατώτερα τα κράτη και τις θρησκείες που δεν μας ανήκουν.

Τελικά εξαρτόμαστε από όσα μας ανήκουν δηλαδή την σκλαβιά μας, και ότι μας θυμίζει την ελευθερία μάθαμε να το μισούμε.
Γι'αυτό και φτάσαμε ως εδώ, να ζούμε φτωχοί στο πνεύμα και στο σώμα, κι εμείς να πιστεύουμε ότι τουλάχιστον θα επιφέρουμε την θέωση στον εαυτό μας..την πάρτη μας!.το εγώ μας!..κούνια που μας κούναγε.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα